mysiauek Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Ktoś z nas ostatnio pisał, że byłby chętny na freerajdy A oto i spora okazja : http://cgi.ebay.de/Volant-Spatula-172cm_W0QQitemZ170345839489QQcmdZViewItemQQptZSport_Skisport_Skier?hash=item27a9673b81&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A17%7C294%3A50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Ja nad tym rozmyślałem! Niestety inwestycja odciągnie się w czasie... Oferta dobra,ale chyba trochę za krótkie dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 mysiek aleś szatany podrzucił. narty taliowane w drugą stronę 118-124-113. rozumiem, że można na nich w miejscu zakręcać niczym czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Nie wiem nie miałem przyjemności wypróbować Ale ciekawostka niezła i w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Nie wiem nie miałem przyjemności wypróbować Ale ciekawostka niezła i w dobrej cenie. Ciekawa narta,ponoć wzorowana na nartach wodnych.Troszkę więcej można o niej poczytać tutaj http://unofficialsquaw.com/words/2009/01/26/brain-floss-by-shane-mcconkey-reverse-camber-skis/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Hehe i w Beskidy z nimi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Hehe i w Beskidy z nimi ;-) Dla chcącego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Ciekawa narta,ponoć wzorowana na nartach wodnych. Hehe i w Beskidy z nimi ;-) na żywieckie mniemam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 na żywieckie mniemam:) Dobre deski na wodę i puch;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Nie wiem czy mi się wydaje czy nie, ale na początku aukcji chyba były po 299ojro. Ktoś załapał podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Nie wiem czy mi się wydaje czy nie, ale na początku aukcji chyba były po 299ojro. Ktoś załapał podobnie? Ja myślałem nawet ,że za 29 ojro,ale chyba się przeliczyłem;)Myślę,że 299 ojro to max,na forach anglojęzycznych wymieniają sumy w granicach 400 dolc.Pamiętajmy,że to model 02/03.W czerwcu na wysprzedaży w sklepach narty nowe w granicy rocznika 02-04 można było kupić za max 200 ojro-oczywizda w Austrii-no może nie takie,ale elany czy fiszki SC lub Rc,a używane nawet młodsze i topowe modele:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2009 jakby cena była jeszcze niższa to powoli potencjalny zakup móglby stawać się kuszący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 jakby cena była jeszcze niższa to powoli potencjalny zakup móglby stawać się kuszący Być może tak,ale odwagi przy ujeźdzeniu tej narty,a co wyczytałem to nie jest narta dla początkujących w free;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Być może tak,ale odwagi przy ujeźdzeniu tej narty,a co wyczytałem to nie jest narta dla początkujących w free;) przecież to są potwory a nie narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 przecież to są potwory a nie narty:D Z wyglądu się zgadzam!!:)ale mają swoich fanatyków,gdzie twieredzą,że to jest to!!!;)Dlatego trochę odwagi trzeba mieć,u nas brak opinii na forach-narta praktycznie nieznana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 26 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2009 Tak. Na mazury w sam raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Tak. Na mazury w sam raz! Robert macie podobne narty w kolekcji,bo jeśli na Mazury i w góry to rewelka;):)To jest dopiero uniwersalna narta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Robert macie podobne narty w kolekcji,bo jeśli na Mazury i w góry to rewelka;):)To jest dopiero uniwersalna narta!!! Jakby tak jeszcze po piasku i liściach jeździły to byłby już wypas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Jakby tak jeszcze po piasku i liściach jeździły to byłby już wypas... To tylko zależy od użytkownika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 To tylko zależy od użytkownika;) Może jeszcze tak po asfalcie? Jak poniżej: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Dobre,ale to reklamówka AUDI.Jutro jadę na plaże wyszukać terenu zjazdu na wydmach,a co po pustyni dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2009 Dobre,ale to reklamówka AUDI.Jutro jadę na plaże wyszukać terenu zjazdu na wydmach,a co po pustyni dają radę Chętnie też bym spróbował! Ale ponoć to zabronione w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Kneissl na piasek. Robert macie podobne narty w kolekcji,bo jeśli na Mazury i w góry to rewelka;):)To jest dopiero uniwersalna narta!!! Kneissl na piasek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Kneissl na wodę. Robert macie podobne narty w kolekcji,bo jeśli na Mazury i w góry to rewelka;):)To jest dopiero uniwersalna narta!!! Kneissl na wodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Kneissl na piasek! Kneissl na wodę! Ile takie cuda kosztują? To dopiero miałbym motywację,żeby jechać nad morze! No może bliżej,na Pustynie Błędowską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi