Boogie Napisano 17 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2009 (edytowane) witajcie:) pozdrawiam forumową brać z NYC własnie siedze sobie w central parku i tak pomyslalem ze wysle wam pare zdjęc z NYC a oto cała galeria:) http://picasaweb.google.com/bugi.master/USA Edytowane 17 Czerwiec 2009 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2009 A Ty juz tak tam na stale ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2009 hehe chcial bym:) jak narazie do 16 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Takis zdolny czy pracowity Pozdrofka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2009 witajcie:) pozdrawiam forumową brać z NYC własnie siedze sobie w central parku i tak pomyslalem ze wysle wam pare zdjęc z NYC a oto cała galeria:) http://picasaweb.google.com/bugi.master/USA ... no ale nie widze tam zadnych wyciagow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2009 o tej porze roku to się Bugi na narty jeździ do New Zealand a nie do NYC:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2009 Ładnie tam,ale jakoś nie specjalnie mnie ciągnie do takich miast... Chyba lepiej byś się czół na Alasce - jakiś heliskiing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 no Bugi po calosci poszedles-mi tez NYC sie podoba i napewno kiedys tam pojade...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Trzeba by mu po reputacji pojechać Bo niby po co NYC na skionline ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 No Bugi dzięki za pozdro , a Ty co za chlebem do "ziemi obiecanej"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 nie ja tak na wakacje pojechałem teraz posiedze po "tej stronie USA" a jakos za 1,5 miesiąca do Californi wygrzać dupsko jak sie uda tam dojechać a jak nie to będe musial samolotem leciec bo ambitne plany są autem na drugą strone jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 (edytowane) Bugi zapisz dATĘ powrotu,bo będziesz terorystą Fajne foty,wypoczynku życzę!!-jak tak wielkim MIEŚCIE wypocząć Edytowane 18 Czerwiec 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 no a teraz jestem w new milford w CT tez fajne miasto co najwazniejsze małe i czuć tą prawdziwą ameryke nie taką sztuczną wypompowaną jak aglomeracje NYC ogolnie jak narazie jest ok:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 nie ja tak na wakacje pojechałem teraz posiedze po "tej stronie USA" a jakos za 1,5 miesiąca do Californi wygrzać dupsko jak sie uda tam dojechać a jak nie to będe musial samolotem leciec bo ambitne plany są autem na drugą strone jechać ja tylko bym autem poginal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Ach przejechać się słynną autostradą "66" - powodzenia Bugi i szerokiej drogi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2009 nie ja tak na wakacje pojechałem teraz posiedze po "tej stronie USA" a jakos za 1,5 miesiąca do Californi wygrzać dupsko ... Fajny urlop - półtorej miesiąca i jeszcze trochę,przydałby mi się taki... w zimie! ...jak sie uda tam dojechać a jak nie to będe musial samolotem leciec bo ambitne plany są autem na drugą strone jechać Ja to chciałbym przejechać "Amełykę" na motocyklu,najlepiej Harley Davidson,ale pospolita Yamaha Virago też by wystarczyła,może kiedyś? A na koniec freeride... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 hehe tutaj w okolicy mam orange country choppers jeżeli cos komuś to mowi:P no i niezłe machiny poruszają sie po okolicy:P jak będe gdzies wieczorem na % i jak akurat podjadą to machne pare fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Bugi nie zapomnij kupic kilku domow bo podobno teraz tam tanie jak barszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Bugi nie zapomnij kupic kilku domow bo podobno teraz tam tanie jak barszcz wczoraj jechałem przez moje miasteczko new milford.... co 3-4 dom ma duzy napis sale ceny hmm no jak na miasto 60mil od NYC w miare przystępne 100 tysięcy za dom ok 300m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 wczoraj jechałem przez moje miasteczko new milford.... co 3-4 dom ma duzy napis sale ceny hmm no jak na miasto 60mil od NYC w miare przystępne 100 tysięcy za dom ok 300m2 To faktycznie ceny przystępne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 wczoraj jechałem przez moje miasteczko new milford.... co 3-4 dom ma duzy napis sale ceny hmm no jak na miasto 60mil od NYC w miare przystępne 100 tysięcy za dom ok 300m2 Czyli ok 300 tys.zł. - Za te pieniądze ciężko znaleźć sensowną ofertę w Bielsku-Białej i okolicach,nie mówiąc już o 300 m2! Fajne ceny,oby u nas też tak spadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Czyli ok 300 tys.zł. - Za te pieniądze ciężko znaleźć sensowną ofertę w Bielsku-Białej i okolicach,nie mówiąc już o 300 m2! Fajne ceny,oby u nas też tak spadły... Tylko że tamte są z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 no z drewna i "sajdingu" do tego stoją 2 fordy f150 po 6 litrow...a potem marudzą ze wacha droga albo ze mało zarabiaja...chociaz wczoraj widzialem 2 toyoty yaris ktore nota bene we 2 obok siebie na 1 pasie bez problemu sie mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 widzialem 2 toyoty yaris ktore nota bene we 2 obok siebie na 1 pasie bez problemu sie mieszczą Oj ciężko Ci Bugi będzie wrócić do naszej rzeczywistości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 no z drewna i "sajdingu" do tego stoją 2 fordy f150 po 6 litrow...a potem marudzą ze wacha droga albo ze mało zarabiaja...chociaz wczoraj widzialem 2 toyoty yaris ktore nota bene we 2 obok siebie na 1 pasie bez problemu sie mieszczą z drzewa hehe ale za to w normalnym kraju znajdz w Polsce ladny domek za 300 tyś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi