johnny_narciarz Napisano 9 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Natknąłem się na taką wiadomość: http://imprezy.onet.pl/1549505,artykul.html Czyżby konkurencja dla Kaprun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Tak, konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Niech się bawią. W końcu to wakacje a w wakacje każdy powinien się wyluzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Natknąłem się na taką wiadomość: http://imprezy.onet.pl/1549505,artykul.html Czyżby konkurencja dla Kaprun? Polskie Dni, które odbywają się w Maso, to próba kontynuacji i naśladowanie Polski Dni z Kaprun, które pierwsze trzy razy odbywały się w Maso, a następnie zostały przeniesione do Kaprun przez organizatora firmę Testa Communiations. Tu możecie poczytać jak to było i kiedy się zaczęło: www.polskiedni.pl/edycje.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 To ja wbije kij w mrowisko, by troche ozywic forum A czy to dobrze, ze takie imprezy sa organizowane? Imprezy glwownie dla "gwiazd", choc i zwyklego Kowalskiego rowniez nie brakuje. Ja mam swoje zdanie, ale chcialbym uslyszec rowniez Wasze. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Bobek jakie tam te gwiazdy????? po nazwiskach to sadze że to gwiazdy pokroju serialowego i inne duperszwance:Da takie niedorypane gwiazdeczki to lansować sie muszą a zwykły kowalski to ma w dupie taka impreze bo w tym czasie jedzie do egiptu a nie na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 (edytowane) bo w tym czasie jedzie do egiptu a nie na narty w czerwcu do Egiptu:eek: chcesz sie ugrilować? Edytowane 14 Czerwiec 2009 przez januszb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 To ja wbije kij w mrowisko, by troche ozywic forum A czy to dobrze, ze takie imprezy sa organizowane? Imprezy glwownie dla "gwiazd", choc i zwyklego Kowalskiego rowniez nie brakuje. Ja mam swoje zdanie, ale chcialbym uslyszec rowniez Wasze. Pozdr. ... to sa pewnie imprezy komercyjne, nie mam nic przeciwko, jakby mi ktos za to placil to przyjezdzam a jak nie to wole jechac w innym terminie ale jezeli ktos lubi otrzec sie o swiat celebow to jest okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 ... to sa pewnie imprezy komercyjne, nie mam nic przeciwko, jakby mi ktos za to placil to przyjezdzam a jak nie to wole jechac w innym terminie ale jezeli ktos lubi otrzec sie o swiat celebow to jest okazja Bobic specjalnie to napisał, więc ja tez się odniosę i wyjaśnię jak to widzę. Osoba która przyjedzie na Polskie Dni do Kaprun w ramach karnetu może skorzystać z: 1. lekcji jazdy na nartach 2. wypożyczenia i testowania nart 3. zniżki na karnet 4. codziennych koncertów 5. nauki gotowania 6. nauki tańca 7. pojechać w maratonie skionline.pl ... na rolkach 8. wygrać zegarek Tissot T-Touch 9. wygrać narty 10. pokopać w piłkę pod okiem piłkarzy kadry narodowej 11. pouczyć się grać w tenisa 12. degustować wino 13. poznać piękne okolice Kaprun i Zell am See .... i wypocząć, dobrze się bawić i miło spędzić czas I WCALE NIE MUSI OCIERAĆ SIĘ O GWIAZDY!!! Gwiazdy są po to, aby evant dobrze się sprzedał w mediach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 10. pokopać w piłkę pod okiem piłkarzy kadry narodowej masz na myśli naszych gwiazdorów:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 A czy to dobrze, ze takie imprezy sa organizowane? Czy to dobrze? To pytanie chyba trochę nie na miejscu, w każdym razie nic w tym zdrożnego raczej nie ma, nawet jak impreza ma charakter komercyjny, ale jeśli o mnie chodzi to odbywający się tego typu spęd jest wystarczającym argumentem żeby omijać to miejsce szerokim łukiem. Imprezy glwownie dla "gwiazd", choc i zwyklego Kowalskiego rowniez nie brakuje. Ja mam swoje zdanie, ale chcialbym uslyszec rowniez Wasze. Gwiazdy przyjeżdżają dla gwiazd, a Kowalski jak myśli że przyjeżdżają żeby się z nim spotkać to jest po prostu w błędzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Bobic specjalnie to napisał, więc ja tez się odniosę i wyjaśnię jak to widzę. Osoba która przyjedzie na Polskie Dni do Kaprun w ramach karnetu może skorzystać z: 1. lekcji jazdy na nartach 2. wypożyczenia i testowania nart 3. zniżki na karnet 4. codziennych koncertów 5. nauki gotowania 6. nauki tańca 7. pojechać w maratonie skionline.pl ... na rolkach 8. wygrać zegarek Tissot T-Touch 9. wygrać narty 10. pokopać w piłkę pod okiem piłkarzy kadry narodowej 11. pouczyć się grać w tenisa 12. degustować wino 13. poznać piękne okolice Kaprun i Zell am See .... i wypocząć, dobrze się bawić i miło spędzić czas I WCALE NIE MUSI OCIERAĆ SIĘ O GWIAZDY!!! Gwiazdy są po to, aby evant dobrze się sprzedał w mediach. ... ja nie bylem nigdy wiec moja ocena byla wyjatkowo subiektywna natomiast jezeli to wszystko jest dostepne dla zwyklego uczestnika i to w cenie karnetu na wyciagi to jednak jest super impreza zakladajac ze moge grac codziennie w tenisa i jezdzic na innych nartach w dodatku z instruktorem i jeszcze wieczorem koncert, i wszystko w karnecie na wyciagi (czyli ze wszystko oplacone jest przez sponsorow) i jeszcze do tego jezeli impreza ta jest raczej kameralna (tzn bez tlumow, czekania w kolejkach, przepychania sie rezerwowania instruktora, kortow, nart itd) Ja co prawda i tak wybieram sie na Hintertux na koniec miesiaca i jak patrze od chyba 2 tygodni na kamerki to caly czas pogoda jest: Bedeckt :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Polskie Dni, które odbywają się w Maso, to próba kontynuacji i naśladowanie Polski Dni z Kaprun, które pierwsze trzy razy odbywały się w Maso, a następnie zostały przeniesione do Kaprun przez organizatora firmę Testa Communiations. Tu możecie poczytać jak to było i kiedy się zaczęło: www.polskiedni.pl/edycje.htm Myślałem,że po przeniesieniu w Maso Corto już imprezy się nie organizuje.Najwidoczniej Włochom to się musiało opłacać i wciąż walczą o klientele. To ja wbije kij w mrowisko, by troche ozywic forum A czy to dobrze, ze takie imprezy sa organizowane? Imprezy glwownie dla "gwiazd", choc i zwyklego Kowalskiego rowniez nie brakuje. Ja mam swoje zdanie, ale chcialbym uslyszec rowniez Wasze. Pozdr. Nie byłem na takiej imprezie i też nie ciągnęło mnie zbytnio,zwłaszcza po relacjach telewizyjnych,w których pokazywano owe "gwiazdy"... Ale może właśnie trzeba się osobiście przekonać? Pozdr. ... to sa pewnie imprezy komercyjne, nie mam nic przeciwko, jakby mi ktos za to placil to przyjezdzam ... Wtedy też się "łapie"... Bobic specjalnie to napisał, więc ja tez się odniosę i wyjaśnię jak to widzę. Osoba która przyjedzie na Polskie Dni do Kaprun w ramach karnetu może skorzystać z: 1. lekcji jazdy na nartach 2. wypożyczenia i testowania nart 3. zniżki na karnet 4. codziennych koncertów 5. nauki gotowania 6. nauki tańca 7. pojechać w maratonie skionline.pl ... na rolkach 8. wygrać zegarek Tissot T-Touch 9. wygrać narty 10. pokopać w piłkę pod okiem piłkarzy kadry narodowej 11. pouczyć się grać w tenisa 12. degustować wino 13. poznać piękne okolice Kaprun i Zell am See .... i wypocząć, dobrze się bawić i miło spędzić czas I WCALE NIE MUSI OCIERAĆ SIĘ O GWIAZDY!!! Gwiazdy są po to, aby evant dobrze się sprzedał w mediach. Jeśli to wszystko dostępne dla każdego uczestnika,to może warto "zaryzykować"? "Gwiazdy" niech tam zabawiają telewizję,czy ewentualnych zainteresowanych,zawsze można być trochę z boku.Zniżki,testowanie nart,degustacja winka(tu brak mi odpowiedniej emotki),itd.,jeszcze wygrać coś można,a i żona może się podszkolić w gotowaniu... masz na myśli naszych gwiazdorów:confused: :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi