JC Napisano 8 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2009 (edytowane) Czy był ktoś z Was wczoraj na imprezie "Władcy ognia" na lotnisku? Pokaz sztucznych ogni jaki zafundowano mieszkańcom Bielska przyćmił wszystkie dotychczasowe. Blisko godzinę nad lotniskiem można było podziwiać fantastyczne pokazy przygotowane przez cztery profesjonalne zespoły. Poniżej zdjęcia jakie pstryknąłem telefonem. Edytowane 8 Czerwiec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Ja byłem z dziećmi! Wpierw wczesnym popołudniem, i wtedy można było podziwiać próbę bicia rekordu w grilowaniu 100-metrowego szaszłyka na 102-metrowym grillu: A potem wieczorem na koncercie Formacji N.S. i po koncercie był bardzo widowiskowy pokaz sztucznych ogni który trwał ponad godzinę! Wszystkie 4 ekipy(FIRESHOW - Jelenia Góra, PYROTECHNIKA-Ostrawa Czechy, ARTUS - Leszno, SUREX - Bielsko-Biała) zaprezentowały programy dopracowane w każdym calu włącznie z tym że efekty pirotechniczne były doskonale zsynchronizowane z muzyką. Nawet pogoda była zsynchronizowana z pokazami, bo po zakończeniu pokazów i całej impresy czas był doskonale wyliczony co do sekundy żeby móc dojść spokojnym krokiem do samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2009 No tak cesaroki sie bawią i jeszcze gadają że jest kryzys światowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 8 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2009 (edytowane) pogańskie obyczaje No tak cesaroki sie bawią i jeszcze gadają że jest kryzys światowy:D kupa dymu i spalonego mięsa, no ale gawiedź potrzebuje takich imprez, wcześniej było święto trybuny robotniczej Edytowane 8 Czerwiec 2009 przez januszb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2009 (edytowane) Też byłem na lotnisku,ale z dala od tłumów - z drugiej strony na browarku. Ostatnio bywam tam nawet niemal codziennie,jak nie pada... Mieliśmy zaczekać na ten pokaz,ale pogoda poganiała(widać na fotkach),przyszliśmy na nogach,a z powrotem dość sporo do przejścia... :eek: Znów minąłem się ze "skionline-owcami". [ATTACH]651[/ATTACH][ATTACH]652[/ATTACH][ATTACH]653[/ATTACH] Edytowane 8 Czerwiec 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 9 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2009 kupa dymu i spalonego mięsa, no ale gawiedź potrzebuje takich imprez, wcześniej było święto trybuny robotniczej Nic w tym złego,bardzo dobrze,że organizuje się takie masowe imprezy,ludzie powoli przestają się umieć bawić w grupie/oczywiście w sensie pozytywnym/;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2009 (edytowane) Czy był ktoś z Was wczoraj na imprezie "Władcy ognia" na lotnisku? Pokaz sztucznych ogni jaki zafundowano mieszkańcom Bielska przyćmił wszystkie dotychczasowe. Blisko godzinę nad lotniskiem można było podziwiać fantastyczne pokazy przygotowane przez cztery profesjonalne zespoły. Poniżej zdjęcia jakie pstryknąłem telefonem. Mój pies a raczej suka trzęsie się do dzisiaj... I choć mieszkam pół kilometra od lotniska to nie lubię uczestniczyć w takich spędach. Edytowane 9 Czerwiec 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Mój pies a raczej suka trzęsie się do dzisiaj... I choć mieszkam pół kilometra od lotniska to nie lubię uczestniczyć w takich spędach. ...ooo to niektórzy bielszczanie mieli zajebisty pomysł: przyprowadzili swoje czworonożne pociech na imprezę, chyba nie muszę dodawać co się to biednym zwierzakom robiło jak zaczęły eksplodować ładunki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Mój pies a raczej suka trzęsie się do dzisiaj... I choć mieszkam pół kilometra od lotniska to nie lubię uczestniczyć w takich spędach. Może się starzeje ,ale podobnie mam... ...ooo to niektórzy bielszczanie mieli zajebisty pomysł: przyprowadzili swoje czworonożne pociech na imprezę, chyba nie muszę dodawać co się to biednym zwierzakom robiło jak zaczęły eksplodować ładunki:eek: :eek: To dobrze,że się wcześniej ewakuowałem - huk,dym i jeszcze głośno protestujące czworonogi... wolę ciszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Uwaga na nisko przelatujące samoloty! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2009 Uwaga na nisko przelatujące samoloty! :eek: O tak! Już widziałem lepsze lądowania. Któregoś razu pilot, który wyciągał Wilgą szybowce zapomniał, że ma linę za sobą i przyziemił dokładnie tak samo, tylko że lina przyziemiła po drugiej stronie ulicy! Całe szczęście, że nic nie jechało i nie było tam ludzi :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2009 O tak! Już widziałem lepsze lądowania. Któregoś razu pilot, który wyciągał Wilgą szybowce zapomniał, że ma linę za sobą i przyziemił dokładnie tak samo, tylko że lina przyziemiła po drugiej stronie ulicy! Całe szczęście, że nic nie jechało i nie było tam ludzi :eek: Nie wiem czy to jakieś popisy,czy jakaś konkurencja wśród pilotów? Raz byłem o wiele bliżej,samolot przeleciał kołami na wysokości głowy!Co gorsza,było tam sporo ludzi! :eek: My stanęliśmy na chwilę jak wryci... Zastanawiam się tak,skoro lubią straszyć ludzi,to czemu nie boją się tego kawałka płotu? Ten mógł zahaczyć... Tak swoją drogą lądowisko jest na tyle szerokie i długie,że nie muszą tego robić!Brawura nie odwaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi