Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Władcy ognia w Bielsku

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Czy był ktoś z Was wczoraj na imprezie "Władcy ognia" na lotnisku?

Pokaz sztucznych ogni jaki zafundowano mieszkańcom Bielska przyćmił wszystkie dotychczasowe. Blisko godzinę nad lotniskiem można było podziwiać fantastyczne pokazy przygotowane przez cztery profesjonalne zespoły.

Poniżej zdjęcia jakie pstryknąłem telefonem.

bielsko-wladcy-ognia02.jpg

bielsko-wladcy-ognia01.jpg

Edytowane przez JC

Ja byłem z dziećmi!:)

Wpierw wczesnym popołudniem, i wtedy można było podziwiać próbę bicia rekordu w grilowaniu 100-metrowego szaszłyka na 102-metrowym grillu:

zdj_cia_006small_383814.jpg

A potem wieczorem na koncercie Formacji N.S. i po koncercie był bardzo widowiskowy pokaz sztucznych ogni który trwał ponad godzinę!

Wszystkie 4 ekipy(FIRESHOW - Jelenia Góra, PYROTECHNIKA-Ostrawa Czechy, ARTUS - Leszno, SUREX - Bielsko-Biała) zaprezentowały programy dopracowane w każdym calu włącznie z tym że efekty pirotechniczne były doskonale zsynchronizowane z muzyką:).

Nawet pogoda była zsynchronizowana z pokazami, bo po zakończeniu pokazów i całej impresy czas był doskonale wyliczony co do sekundy żeby móc dojść spokojnym krokiem do samochodu...

Też byłem na lotnisku,ale z dala od tłumów - z drugiej strony na browarku. :) Ostatnio bywam tam nawet niemal codziennie,jak nie pada... :) Mieliśmy zaczekać na ten pokaz,ale pogoda poganiała(widać na fotkach),przyszliśmy na nogach,a z powrotem dość sporo do przejścia... :eek::D Znów minąłem się ze "skionline-owcami". ;)[ATTACH]651[/ATTACH][ATTACH]652[/ATTACH][ATTACH]653[/ATTACH]

l4.jpg

l5.jpg

l7.jpg

l4.jpg.9658d84135468b98b88c1ab38fef56d5.jpg

l5.jpg.040d13654e238009a7a88b0bbe1c509e.jpg

l7.jpg.20ca5d2e34c372ad9c871daa06a66062.jpg

Edytowane przez johnny_narciarz

Czy był ktoś z Was wczoraj na imprezie "Władcy ognia" na lotnisku?

Pokaz sztucznych ogni jaki zafundowano mieszkańcom Bielska przyćmił wszystkie dotychczasowe. Blisko godzinę nad lotniskiem można było podziwiać fantastyczne pokazy przygotowane przez cztery profesjonalne zespoły.

Poniżej zdjęcia jakie pstryknąłem telefonem.

bielsko-wladcy-ognia02.jpg

bielsko-wladcy-ognia01.jpg

Mój pies a raczej suka trzęsie się do dzisiaj...

I choć mieszkam pół kilometra od lotniska to nie lubię uczestniczyć w takich spędach.

Edytowane przez MB

I choć mieszkam pół kilometra od lotniska to nie lubię uczestniczyć w takich spędach.

...ooo to niektórzy bielszczanie mieli zajebisty pomysł: przyprowadzili swoje czworonożne pociech na imprezę, chyba nie muszę dodawać co się to biednym zwierzakom robiło jak zaczęły eksplodować ładunki:eek:

Może się starzeje ;),ale podobnie mam... :)

...ooo to niektórzy bielszczanie mieli zajebisty pomysł: przyprowadzili swoje czworonożne pociech na imprezę, chyba nie muszę dodawać co się to biednym zwierzakom robiło jak zaczęły eksplodować ładunki:eek:

:eek: To dobrze,że się wcześniej ewakuowałem - huk,dym i jeszcze głośno protestujące czworonogi... wolę ciszę. :)

Uwaga na nisko przelatujące samoloty! :eek:

O tak! Już widziałem lepsze lądowania. Któregoś razu pilot, który wyciągał Wilgą szybowce zapomniał, że ma linę za sobą i przyziemił dokładnie tak samo, tylko że lina przyziemiła po drugiej stronie ulicy! Całe szczęście, że nic nie jechało i nie było tam ludzi :eek:

O tak! Już widziałem lepsze lądowania. Któregoś razu pilot, który wyciągał Wilgą szybowce zapomniał, że ma linę za sobą i przyziemił dokładnie tak samo, tylko że lina przyziemiła po drugiej stronie ulicy! Całe szczęście, że nic nie jechało i nie było tam ludzi :eek:

Nie wiem czy to jakieś popisy,czy jakaś konkurencja wśród pilotów? :mad: Raz byłem o wiele bliżej,samolot przeleciał kołami na wysokości głowy!Co gorsza,było tam sporo ludzi! :eek: My stanęliśmy na chwilę jak wryci... Zastanawiam się tak,skoro lubią straszyć ludzi,to czemu nie boją się tego kawałka płotu? :confused: Ten mógł zahaczyć...

Tak swoją drogą lądowisko jest na tyle szerokie i długie,że nie muszą tego robić!Brawura nie odwaga...