lski@interia.pl Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Mam do wyboru na niemieckim ebay dwie oferty slalomówek w zbliżonej cenie, i zastanawiam się,którą wybrać? VÖLKL RACETIGER-WELTCUPSLALOMRENNSKI 155/160/165cm NEU# MIT WELTCUPPISTONPLATTE und COMP 1800 BINDUNG Z 8 -18 Artikelnummer: 400050674263 oraz Dynastar Speed Omeglass Worldcup Slalom Mo. 09/ 165 cm Org. aus dem Dynastar Race Departement!! Artikelnummer: 280342640081 ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2009 (edytowane) Polecam Dynastara Ale ta cena cos taka troche potwornie wysoka. No i narty bez wiazan. Edytowane 7 Czerwiec 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Re Przy Dynastarze jest opcja zaproponuj cenę,kupowałem u niego już pare rzeczy i zawsze przystawał na cenę ok.20% niższą,więc jest to wartość wiązań i ceny obu aukcji wówczas porównywalne,czyli ok.1750 zł za zestaw już ze wszystkimi kosztami-wydaje mi się,że żadnego z tych modeli w tej cenie w Polsce nie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Volkl i Dynastar , sam bym niewiedział co brać tak na odległość, jednemu spasuje to a drugiemu co innego, Przy przejażdżce na parze Racetigerów od SB (servisowe) i w porównaniu do Omeglass WC delikatnie wskazywał bym na Omeglassa , ale to moze być moje osobiste odczucie, jeszcze trzeba zapytać kolegów SB, Marcina 1973 i innych którzy się na nich przejechali co myślą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Volkl i Dynastar , sam bym niewiedział co brać.... trzeba zapytać kolegów SB, Marcina 1973 i innych którzy się na nich przejechali co myślą.... Ciężko powiedzieć bo jazda była na płaskim i łatwym stoku w warunkach mocno dodatniej temperatury, więc po miękkim... ja jednak z tych 2 wybrał bym Fischera RC4 WC SL i nie ma takiej siły na chwilę obecną która by mnie była w stanie przekonać do innej narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Ciężko powiedzieć bo jazda była na płaskim i łatwym stoku w warunkach mocno dodatniej temperatury, więc po miękkim... ja jednak z tych 2 wybrał bym Fischera RC4 WC SL i nie ma takiej siły na chwilę obecną która by mnie była w stanie przekonać do innej narty:) Ha , czy ktoś już jakieś zakupił? Przyznać się bez bicia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Ha , czy ktoś już jakieś zakupił? Przyznać się bez bicia:D Ja ,a właściwie my. (Fischer RC4 WC SL) Choć nie wiem czy ten drugi się chce dzielić oficjalnie tą informacją. Przyznałem się bez bicia choć wcale się tego bicia nie bałem.:D Jeszcze tylko wiązanie odpowiednie i będzie OK! Mimo,że moje poprzednie RC4 WC SC były OK a nawet bardzo OK, musiałem nabyć ... NOWE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 23 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Figo, a gdzie zdjęcia ? ech śniegu nie ma, to człowiek by chociaż dziurę popodziwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Witam Temat juz pewnie nieaktualny ale samo pytanie w nim a raczej jego sens mnie nurtuje. Już koledzy wcześniej powiedzieli że odczucia z nart porównywalnych są bardzo subiektywne i wpływa na nie tak wiele zmiennych, że pytanie tego typu jest jak loteria. Ja w takiej sytuacji biorę: a. tańszą b. ładniejszą c. rzucam monetą. Koledze równiez ta prosta a skuteczną drogę polecam. Chyba że ma dostep do nart może sobie testowac do woli w warunkach porównywalnych ale zmiennych wtedy do pracy. Tylko kto ma takie mozliwości? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Witam Temat juz pewnie nieaktualny ale samo pytanie w nim a raczej jego sens mnie nurtuje. Już koledzy wcześniej powiedzieli że odczucia z nart porównywalnych są bardzo subiektywne i wpływa na nie tak wiele zmiennych, że pytanie tego typu jest jak loteria. Ja w takiej sytuacji biorę: a. tańszą b. ładniejszą c. rzucam monetą. Koledze równiez ta prosta a skuteczną drogę polecam. Chyba że ma dostep do nart może sobie testowac do woli w warunkach porównywalnych ale zmiennych wtedy do pracy. Tylko kto ma takie mozliwości? Pozdrowienia Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Figo, a gdzie zdjęcia ? ech śniegu nie ma, to człowiek by chociaż dziurę popodziwiał "Nasze ślubowały dziewictwo":D Dziur nie ma. Zdjęć nie ma bo mój aparat się zużył, a kasiurkę wydałem na narty. No chyba,że "ten drugi" zrobi jakieś foty i wstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Witam Temat juz pewnie nieaktualny ale samo pytanie w nim a raczej jego sens mnie nurtuje. Już koledzy wcześniej powiedzieli że odczucia z nart porównywalnych są bardzo subiektywne i wpływa na nie tak wiele zmiennych, że pytanie tego typu jest jak loteria. Ja w takiej sytuacji biorę: a. tańszą b. ładniejszą c. rzucam monetą. Koledze równiez ta prosta a skuteczną drogę polecam. Chyba że ma dostep do nart może sobie testowac do woli w warunkach porównywalnych ale zmiennych wtedy do pracy. Tylko kto ma takie mozliwości? Pozdrowienia Taa... coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 "Nasze ślubowały dziewictwo":D Dziur nie ma. Zdjęć nie ma bo mój aparat się zużył, a kasiurkę wydałem na narty. No chyba,że "ten drugi" zrobi jakieś foty i wstawi. toż to już po wiankach i dziurka wina być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi