Bończa Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Tak coś czuję, że może wrócą emocje - Robert momentami jest szybki, co wróży walkę w kwalifikacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 10 miejsce w kwalifikacjach,jest w miarę,ale do dobrze to jeszcze trochę brakuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 ale i tak juz jest bdb w porownaniu z tym co pokazywali dotychczas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 ale i tak juz jest bdb w porownaniu z tym co pokazywali dotychczas:) Masz Bugi rację:)Ale wiemy co się stało:confused: W trzeciej sesji kwalifikacyjnej przed wyścigiem o GP Turcji Robert Kubica zajął dziesiąte miejsce. Jak się okazało polski kierowca w finałowej części kwalifikacji jechał najmocniej zatankowanym bolidem i to właśnie zadecydowało, że Polak wystartuje w niedzielę "dopiero" z dziesiątej pozycji. :( wp.pl A w dodatku ten dzisiejszy mecz w RPA:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 "nie mieszajmy dwóch systemów walutowych, nie bądźmy pewexami":D - to apropos naszych piłkarzy. A taka waga Roberta i Nicka, który jest dużo cięższy może dać dobry efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Może tak,nie znam się na tyle na taktyce F1,wydawało mi się czym lepsza pozycja startowa w głównym wyścigu ,tym lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Może tak,nie znam się na tyle na taktyce F1,wydawało mi się czym lepsza pozycja startowa w głównym wyścigu ,tym lepiej;) Może chcą zrobić jedną zmianę opon mniej?Jeśli do tego Robert nie straci dystansu do czołówki,to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Może chcą zrobić jedną zmianę opon mniej?Jeśli do tego Robert nie straci dystansu do czołówki,to kto wie... Oj..ja tam zmieniam 2x do roku;) Może tak,szybciej tankują niż zmieniają opony .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Oj..ja tam zmieniam 2x do roku;) A to ciekawe,bo ja też tak mam... Może tak,szybciej tankują niż zmieniają opony .. To fakt,zmiana nie zawsze konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Ok opieram się na waszych opiniach,a wynik zobaczymy jutro;)Albo będziecie Johnny z Bończą EKSPERTAMI,albo tylko kibicami DOBREJ MYŚLI;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Ok opieram się na waszych opiniach,a wynik zobaczymy jutro;)Albo będziecie Johnny z Bończą EKSPERTAMI,albo tylko kibicami DOBREJ MYŚLI;) Do eksperta mi jeszcze daleko,choć oglądam F1 od czasów Senny i Prosta. Na razie będę dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Do eksperta mi jeszcze daleko,choć oglądam F1 od czasów Senny i Prosta. Na razie będę dobrej myśli. Dobra...dobra..jutro się okaże!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 oby tylko znowu ten mega serwis w picie nie zamienił mu lewego koła z prawym...... no ale jutro cos tak czuje pismo nosem ze będzie dobrze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 oby tylko znowu ten mega serwis w picie nie zamienił mu lewego koła z prawym...... no ale jutro cos tak czuje pismo nosem ze będzie dobrze:P Nie,mają tylko tankować!! Już wymienili na letnie-to Turcja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Nie,mają tylko tankować!! Już wymienili na letnie-to Turcja;) Oby diesela nie zatankowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Ufffff, w koncu pierwsze punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2009 a "Quick Nick" dopiero 11-ty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Wreszcie jest widoczny postęp! Jak już mają ten podwójny dyfuzor,to może uda się właściwie dostroić brykę?Co ciekawe,nawet na miękkich oponach bolid BMW spisywał się dobrze!No to czekam niecierpliwie na kolejny wyścig... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi