JC Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 "Raki w Marmoladzie" to tytuł artykułu jaki kiedyś popełniłem dla Magazynu Górskiego, a opisywał moją wędrówkę po Trentino. Miałem przyjemność wspinać się m.in na Marmoladę oraz zobaczyć malutki lodowiec leżący nad San Martino di Castrozza. Kilka zdjęć z trekingu w Trentino zamieściłem tutaj:http://www.skionline.pl/galerie/?co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=565&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Piękne widoki!Zwłaszcza ten lodowiec... Przypominają mi zdjęcia Szwagra z wyprawy na Matterhorn(szkoda,że nie mam jego fotek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 (edytowane) nie wiedziałem że Piękne widoki!Zwłaszcza ten lodowiec... Przypominają mi zdjęcia Szwagra z wyprawy na Matterhorn(szkoda,że nie mam jego fotek). na Matterhorn prowadzi ferrata:confused: Edytowane 14 Czerwiec 2009 przez januszb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 na Matterhorn prowadzi ferrata:confused: Nie mam pojęcia,nie wspinam się,ale jak zobaczyłem fotki Szwagra... WOW! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Smaczny tytuł i fajne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2009 :DJC tytul zacny,foty git nawiazujac do tytulu-ostatnio znajomy ze stanów przywiozł mi lizaka a w nim chrabąszcz:D-podobno kąsek z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2009 Zdjęcia z Matterhorn.Znalazłem parę fotek Szwagra i otrzymałem zgodę na publikacje. :)Autor:Artur Hankus,znakomity fotograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 (edytowane) dzięki ta foty Szwagra z Matterhornu, zwłaszcza widok ze szczytu jakiś taki swojski, wydaje mi się że też tam byłem Edytowane 14 Czerwiec 2009 przez januszb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Janusz,nad tym ostatnim też zacząłem się zastanawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Jeszcze coś wygrzebałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 To drugie zdjęcie wygląda jak obrazek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Na pocztówkę by się nadało. Szkoda,że nie mam więcej tych zdjęć... Może wspomnę też,że wejście było od strony Szwajcarskiej,a na pierwszym zdjęciu widać Zermatt z wysokości ok 4000 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Na pocztówkę by się nadało. Bardziej na reprodukcję i w ramkę:)Ekstra foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Bardziej na reprodukcję i w ramkę:)Ekstra foty! Chciałbym tak mieszkać,taka cisza,widoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi