januszb Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 normalnie to francuzi czarnych nie ratrakują z wyjątkiem słynnej Face de Bellevarde w Val dIsere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 29 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 (edytowane) a no robi wrażenie Robi wrażenie! zwłaszcza jak wypadasz z w miarę przyjemnego odcinka na tzw. " Bosse a Katherine" i nagle widzisz pod stopami 700m niżej leżące miasteczko Edytowane 29 Maj 2009 przez januszb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 zwłaszcza jak wypadasz z w miarę przyjemnego odcinka na tzw. " Bosse a Katherine" i nagle widzisz pod stopami 700m niżej leżące miasteczko Super widok,to lepiej jak jest mgła i nie wiesz,że jest tak duża różnica poziomu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 to ja wiem dlaczego jak byłem we francji to na czarnej trasie było sniegu po pas:) tylko janusz powiedz dlaczego oni tak robią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 normalnie to francuzi czarnych nie ratrakują z wyjątkiem słynnej Face de Bellevarde w Val dIsere Jak to nie ratrakują. A trasa Valentin w 2 alpes? Codziennie wspina się tam ratrak na linie. Podobnie Diable. Widziałem również przygotowane czarne Serre Chevalier i Alp d'huez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 (edytowane) tylko janusz powiedz dlaczego oni tak robią?? Bugi !-bo po wyratrakowniu robią się zielone;) Edytowane 29 Maj 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 to ja wiem dlaczego jak byłem we francji to na czarnej trasie było sniegu po pas:) tylko janusz powiedz dlaczego oni tak robią?? To dobry trening freeridu... Bugi !-bo po wyratrakowniu robią się zielone;) Dokładnie!Nachylenie nie jest wielkim problemem,większym jest stan przygotowania(lub jego brak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 W tym cała piekność jazdy po czarnych trasach,co za przyjemność jazdy po stromej i po betonie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 W tym cała piekność jazdy po czarnych trasach,co za przyjemność jazdy po stromej i po betonie!! Coś w tym jest... FIS na Skrzycznem wyratrakowany jest łatwy i przyjemny,ale powalczyć w trudniejszych warunkach to już wyzwanie. Jak dla mnie to dobra okazja do doskonalenia się.No cóż,to najbliższa mi czarna trasa i ulubiona. Ale jak jest sztruksik,można nieźle pozasuwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Coś w tym jest... FIS na Skrzycznem wyratrakowany jest łatwy i przyjemny,ale powalczyć w trudniejszych warunkach to już wyzwanie. Jak dla mnie to dobra okazja do doskonalenia się.No cóż,to najbliższa mi czarna trasa i ulubiona. Ale jak jest sztruksik,można nieźle pozasuwać! A jak będziesz mial te swoje wmarzone narty,to będziesz się wk,,,,:eek:na ratrakowane trasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 A jak będziesz mial te swoje wmarzone narty,to będziesz się wk,,,,:eek:na ratrakowane trasy;) :D To możliwe!Jest trudno/ciężko są emocję i satysfakcja,że poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi