mihumor Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 No tyle,że lubi Dolomity;) Premier to głownie kopaną lubi więc pewnie loguje się tylko na jakimś forum piłkarskim gdzie nigdy nikt nie spotyka się z przejawami chamstwa - pełna kultura po prostu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Każdy autor tekstu, który nie narusza przepisów prawa, może publikować pod pseudonimem. Gwarantuje to prawo prasowe - oświadczyła REM . Rada dodaje, że ujawnienie tożsamości autora takich tekstów wbrew jego woli jest naruszeniem ogólnie przyjętych zasad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Osłowie i resza złodzieji w tej chwili licza zyski za sprzedane stocznie:mad: a narty dla nich to za ubogi sport Teraz raczej patrzą jak wypromować kumpli do Europarlamentu.Wypasione posadki czekają na nierobów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Teraz raczej patrzą jak wypromować kumpli do Europarlamentu.Wypasione posadki czekają na nierobów... A ja uważam,że co innego obrażanie się na polityków a co innego uczestnictwo w eurowyborach.Należy pójść i wybrać takich ludzi,którzy ''''''może"""'coś dla Tego kraju i Europy postarają się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 A ja uważam,że co innego obrażanie się na polityków a co innego uczestnictwo w eurowyborach.Należy pójść i wybrać takich ludzi,którzy ''''''może"""'coś dla Tego kraju i Europy postarają się zrobić Darku,ja się nie obrażam,mam tylko nie najlepsze zdanie o nich... Uczestniczę w każdych wyborach:do Europarlamentu,prezydenckich,parlamentarnych jak również samorządowych,czy nawet w referendach.Zawsze głosuję (moim zdaniem) na najmniejsze zło.Zdarzają się konkretni ludzie,ale zazwyczaj to nie oni mają decydujący głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Wybory do europarlamentu są ważne,ze względu na frekwencję,musimy być w końcu Krajem,który się liczy w UE.Wiadomo,że nie zwiększy to liczy posłów w EP,ale da znać Europie,że Polacy się interesują problemami Europy.W końcu jesteśmy Narodem Wsólnej Europy czyli UE.Wtedy Szwajcarzy nie będą Nas wymazywać z mapy Europy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Wybory do europarlamentu są ważne,ze względu na frekwencję,musimy być w końcu Krajem,który się liczy w UE.Wiadomo,że nie zwiększy to liczy posłów w EP,ale da znać Europie,że Polacy się interesują problemami Europy.W końcu jesteśmy Narodem Wsólnej Europy czyli UE.Wtedy Szwajcarzy nie będą Nas wymazywać z mapy Europy;) My to rozumiemy,oby społeczeństwo również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 My to rozumiemy,oby społeczeństwo również! Miejmy nadzieję,czujmy się w końcu "pełną gębą" Europejczykami.I nie chodzi tu o agitację konkretnej partii,ale o frekwencję wyborczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 A co do frekwencji i rozumienia jej ważności przez społeczeństwo, to jest smutne. Jakiś czas temu spotkałam się z opinią bardzo wykształconego człowieka, wyrażoną wobec gremium młodych naukowców, że to przesąd i nie ma potrzeby chodzić na wybory - skoro żadna z opcji nas nie zadowala, to może niska frekwencja będzie "im" dawała do myślenia i właśnie będzie odpowiednim sygnałem. Cóż, pewnie i byłaby - wobec władzy totalitarnej (byliby jacyś "oni") - ale teraz przecież nikogo taki rodzaj protestu nie wzruszy, raczej będzie przyzwoleniem dla najbardziej prostackich opcji, a w dodatku ktoś, kto tak postąpi, dołączy do już przerażającego tłumu ludzi, którym wszystko jedno, byle mieć zapewniony byt i byle jakie igrzyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Miejmy nadzieję,czujmy się w końcu "pełną gębą" Europejczykami.I nie chodzi tu o agitację konkretnej partii,ale o frekwencję wyborczą Ja jeszcze dodam,że jeśli ktoś nie ma na kogo głosować,niech mimo wszystko pójdzie i odda np.pustą kartkę... W ten sposób można po prostu powiedzieć,że chcę głosować,ale nie mam na kogo. Najważniejsze,żeby była frekwencja! No ale chyba znów odbiegamy od tematu,choć chamstwo i polityk to nie rzadko "wymierne pojęcia"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Ja jeszcze dodam,że jeśli ktoś nie ma na kogo głosować,niech mimo wszystko pójdzie i odda np.pustą kartkę... W ten sposób można po prostu powiedzieć,że chcę głosować,ale nie mam na kogo. Najważniejsze,żeby była frekwencja! No ale chyba znów odbiegamy od tematu,choć chamstwo i polityk to nie rzadko "wymierne pojęcia"... Johnny dobrze myślisz,ale nie do końca-pusta kartka to głos stracony:(Prześledź kandydatów w swoim okręgu i zdecyduj:rolleyes:Wybierz najbardziej programowo zbliżonego do Twoich oczekiwań i poglądów,wiadomo,że nie spełni ich do końca,ale nie będzie robił Nam kichy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 A co do frekwencji i rozumienia jej ważności przez społeczeństwo, to jest smutne. Jakiś czas temu spotkałam się z opinią bardzo wykształconego człowieka, wyrażoną wobec gremium młodych naukowców, że to przesąd i nie ma potrzeby chodzić na wybory - skoro żadna z opcji nas nie zadowala, to może niska frekwencja będzie "im" dawała do myślenia i właśnie będzie odpowiednim sygnałem. Cóż, pewnie i byłaby - wobec władzy totalitarnej (byliby jacyś "oni") - ale teraz przecież nikogo taki rodzaj protestu nie wzruszy, raczej będzie przyzwoleniem dla najbardziej prostackich opcji, a w dodatku ktoś, kto tak postąpi, dołączy do już przerażającego tłumu ludzi, którym wszystko jedno, byle mieć zapewniony byt i byle jakie igrzyska. to musiał być ktoś politycznie upośledzony;)Już się przekonaliśmy na własnej skórze przy wyborze pewnej opcji politycznej przy frekwencji niewiele 25%;)To nie jest REFERENDUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Johnny dobrze myślisz,ale nie do końca-pusta kartka to głos stracony:(Prześledź kandydatów w swoim okręgu i zdecyduj:rolleyes:Wybierz najbardziej programowo zbliżonego do Twoich oczekiwań i poglądów,wiadomo,że nie spełni ich do końca,ale nie będzie robił Nam kichy;) Wolałbym aby każdy tak wybierał i interesował się konkretnymi kandydaturami,przynajmniej wybór byłby świadomy.Ja na pewno w ciemno głosować nie będę. Im więcej naszego zainteresowania i świadomej selekcji,tym lepszych parlamentarzystów mieć będziemy. Im bardziej będziemy konsekwentni,tym bardziej różnej maści oszołomy nie będą miały szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Całkowicie się z tobą Jony zgadzam i popieram - bardzo dobrze to ująłeś "....Im bardziej będziemy konsekwentni,tym bardziej różnej maści oszołomy nie będą miały szans..." A polityków o których pisze Maria powinno się wykreślać w przedbiegach zanim wejdą na jakąkolwiek listę. A co do głownego wątku tej dyskusji - odeszliśmy od niego co nie co - myślę że oszołomy nie mają tutaj szans - było kilka prób i zostali w bardzo kulturalny sposób sprowadzeni na ziemię i poinformowani o tym że to nie miejsce dla nich. A poza tym mało który z nich odważy się wystąpić podpisując się swoim imieniem i swoją fotografią - tak jak my wszyscy tutaj to robimy - do tego trzeba jeszcze coś mieć w spodniach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Całkowicie się z tobą Jony zgadzam i popieram - bardzo dobrze to ująłeś "....Im bardziej będziemy konsekwentni,tym bardziej różnej maści oszołomy nie będą miały szans..." A polityków o których pisze Maria powinno się wykreślać w przedbiegach zanim wejdą na jakąkolwiek listę. A co do głownego wątku tej dyskusji - odeszliśmy od niego co nie co - myślę że oszołomy nie mają tutaj szans - było kilka prób i zostali w bardzo kulturalny sposób sprowadzeni na ziemię i poinformowani o tym że to nie miejsce dla nich. A poza tym mało który z nich odważy się wystąpić podpisując się swoim imieniem i swoją fotografią - tak jak my wszyscy tutaj to robimy - do tego trzeba jeszcze coś mieć w spodniach ... Spokojnie Panowie!! forum żyje swoim życiem niezależnym od bagna polityki,ja tylko przypomnialem o obowiązku obywatelskim;)Ale popieram i jestem z Wami i zgadzam się z Wsaszymi wypowiedziami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Darku - zgadzam się - relaks jest piątek miły czas przed nami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 A poza tym mało który z nich odważy się wystąpić podpisując się swoim imieniem i swoją fotografią - tak jak my wszyscy tutaj to robimy - do tego trzeba jeszcze coś mieć w spodniach ... Dokładnie! A jeszcze gdyby taki chciał się spotkać po naubliżaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 Darku - zgadzam się - relaks jest piątek miły czas przed nami :-) Właśnie,dlatego życzę WSZYSTKIM udanego weekendu ostatniego majowego/ja w robocie/,opadów masywnych śniegu na Kasprowym,aby Johnny mógł pośmigać 1 czerwca i spokojnych snów.... Pzdr.Lewy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 Miejmy nadzieję,czujmy się w końcu "pełną gębą" Europejczykami.I nie chodzi tu o agitację konkretnej partii,ale o frekwencję wyborczą ... czuc to sie mozemy ale niestety w bardzo wielu dziedzinach ciagle mocno odstajemy od czolowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 A co do głownego wątku tej dyskusji - odeszliśmy od niego co nie co - myślę że oszołomy nie mają tutaj szans - było kilka prób i zostali w bardzo kulturalny sposób sprowadzeni na ziemię i poinformowani o tym że to nie miejsce dla nich. A poza tym mało który z nich odważy się wystąpić podpisując się swoim imieniem i swoją fotografią - tak jak my wszyscy tutaj to robimy - do tego trzeba jeszcze coś mieć w spodniach ... jesli o tych spodniach mowa to hmmm ... tak btw to ja nie wybieram sie na wybory z przyczyn formalnych - nie bede w kraju a do konsulatu bede miala w pizdu daleko !!! ot co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 a wlasnie czy stwierdzenie "w pizdu" jest obrazliwe ?? bo moglabym go zastapic slowem "bardzo" ale ono nie oddaje wagi tego co chcialam powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 a wlasnie czy stwierdzenie "w pizdu" jest obrazliwe ?? bo moglabym go zastapic slowem "bardzo" ale ono nie oddaje wagi tego co chcialam powiedziec No może niezbyt eleganckie dla damy , ale specjalnie nie razi:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 Wybaczcie Panie ten zwrot powinien znajdować się w "..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Dzisiaj w programie u Lisa tvp2 będą nasi zacni politycy wałkować ten temat i o eurowyborach też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2009 a wlasnie czy stwierdzenie "w pizdu" jest obrazliwe ?? bo moglabym go zastapic slowem "bardzo" ale ono nie oddaje wagi tego co chcialam powiedziec Obraźliwe nie,czasem bark "normalnych" słów,ale lepiej nie nadużywać... Dzisiaj w programie u Lisa tvp2 będą nasi zacni politycy wałkować ten temat i o eurowyborach też Od razu przypomina mi się Józef K... Zych i.t.p... Co jak co,ale politycy biją internet na głowę! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi