mysiauek Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 Witam, jak oceniacie ten kawałek drogi? Możliwe, że za niedługo będę jechał na południe w kierunku "Salzburg" i zastanawiam się czy dalej przez Znojmo i St.Polten/Tulln czy sprobować przez Brno -> Wiedeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 Witam, jak oceniacie ten kawałek drogi? Możliwe, że za niedługo będę jechał na południe w kierunku "Salzburg" i zastanawiam się czy dalej przez Znojmo i St.Polten/Tulln czy sprobować przez Brno -> Wiedeń. Ja zawsze, ale nocą, jeżdżę przez Brno, Wiedeń... Brno - Mikulov jest ok, później trzeba się trochę obudzić i zwalniać i kręcić, bo wciąż trwa budowa... Tak chyba na przestrzeni 70 km, ale mogę zmyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 Witam, jak oceniacie ten kawałek drogi? Możliwe, że za niedługo będę jechał na południe w kierunku "Salzburg" i zastanawiam się czy dalej przez Znojmo i St.Polten/Tulln czy sprobować przez Brno -> Wiedeń. Na razie najlepiej jechać przez Znojmo. Połowa odcinka od granicy CZ-A w Mikulovie do Wiednia jest rozkopana i trwają prace przy budowie autostrady. Dlatego proponuję pojechać Brno, Znojmo, Stockerau, Krem, St. Polten - najwygodniejsza trasa na teraz. W przyszłości będziemy jeździć: Brno, Mikulov, Wiedeń, Krem, St.Polten - cały czas autostradą ... ale to za kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 Po namowie Roberta z Kneissla, wracajac z Tuxa, pojechalem pierwszy raz od kilku lat przez Wieden, Mikulov... I doszedlem do wniosku, ze jesli jedziesz w nocy - tak jak ja mijalem Wieden ok 1, to jest szybciej niz przez Znojmo, a przynajmniej w Wiedniu masz "fajne laski" do poogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 26 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2009 Pomimo "ciekawej nocnej" oferty Wiednia polecam kurs na Znojmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 26 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2009 Akurat w kwesti "fajnych lasek" to Znojmo ma bardzo rozbudowaną ofertę więc nie widzę tu akurat żadnych przewag jazdy przez Wiedeń jeśli idzie o te materię. Ja bym jednak też polecał Znojmo. Przez Bratysławę to sie dorzuci tyle km, że czasowo to jest nie do nadrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2009 Nie mowie o trasie przez Bratyslawe, bo to odpada w przedbiegach. Mowie o szybszym pokonaniu odcinka Cieszyn-Znojmo/Mikulov-Wieden lub inna opcja. W nocy trasa przez wieden jest na pewno szybciej pokonana niz przez Znojmo, Hollabrnn, stockerau, Krems i St. Poelten. Ale wybor juz zostawiam Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dupri Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 re Byłem w Bratysławie )) sprawdzcie sami na traveliada.pl tam jest spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Byłem w Bratysławie )) sprawdzcie sami na traveliada.pl tam jest spory wybór czy to nie reklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 jakis wysyp reklam ehh:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Byłem w Bratysławie )) sprawdzcie sami na traveliada.pl tam jest spory wybór ba...ja to byłem nawet w Suwałkach...sprawdzie suwałki.pl:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Facet jest mocno zdesperowany, widocznie ten biznes internetowy mu nie idzie i chwyta się metod żenujących. Wniosek z tego taki, że ta cala traveliada to do dupy być musi skoro tak nachalnie się próbuje wszem i wobec wciskać i to w tak prymitywny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi