dareklewandowski Napisano 15 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2009 Artykuł na zakończenie sezonu:) http://www.national-geographic.pl/artykuly/pokaz/narty-widoki-z-krzeselka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2009 Słabe, wysilone i niespecjalnie śmieszne. Założenie w sumie piszący miał niegłupie ale realizacja cieniutk. a W NG to zdjęcia się ogląda bo czytanie tych plastikowych artykułów ociera sie o masochizm - przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2009 Słabe, wysilone i niespecjalnie śmieszne. Założenie w sumie piszący miał niegłupie ale realizacja cieniutk. Ale po tym zdaniu prawie że umarłem ze śmiechu: Do nart podchodzi z nieśmiałością, raczej nie wierzy, że w końcu znajdzie się na dole, i marzy o tym, by to już się skończyło, żeby był zmrok, odwilż, żeby zamknęli wyciągi, zabrakło prądu. Dobre! .... no i prawdziwe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 (edytowane) gość albo musiał napisać coś żeby napisać albo ma jakiś problem mi sie podoba wątek : "Taki strój wysyła jeden sygnał – zaopiekuj się mną! " .......... "Może będzie nim właściciel nowych skarpet? I tu zacznie się już inna historia. Bo narty odmieniają, jeśli nie życie, to chociaż tydzień lub dwa w roku." kur__ nie wymyśliłbym tego gość powinien pisać scenariusze do wenezuelskich seriali . Dla mnie artykuł porażka :eek: ps. o ___ , szukam autora i teraz widzę że to babka no cóż ... najwidoczniej Pani "brakuje opieki" ......... na stoku oczywiście Edytowane 16 Maj 2009 przez nexcom ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 cały artykuł jest napisany w irytującym niby śmieszno-pretensjonalnym tonie i za bardzo nie kumam co autorka chciała osiągnąć pisząc ten elaborat:rolleyes: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 cały artykuł jest napisany w irytującym niby śmieszno-pretensjonalnym tonie i za bardzo nie kumam co autorka chciała osiągnąć pisząc ten elaborat:rolleyes: ? pani miała jeden cel $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 Miało być śmiesznie,a wyszło jak zawsze;) Ale pojechaliście po artykule:)Autorem jest Zuzanna Pol-dziennikaraka agencji Reutera i National Geographic.Autorka kilku książek,nie tylko o tematyce podróżniczej,studentka Europejskiej Akademii Fotografii i miłośniczka nart:rolleyes: Jak dla mnie jest to opis pewnej obserwacji dokonanej w czesie nudnego wjazdu krzesełkiem na szczyt stoku narciarskiego.Każdy z Nas przecież jadąc kolejką lub krzesłem obserwuje i wyłapuje różne ciekawe,śmieszne,a czasami zadziwiające sytuacje,tak jak wypatrujemy dobrze jeźdzących narciarzy;).A może autorka chciała w ten sposób zwrócić uwagę,że przygoda narciarska to nie tylko pokonywanie trudniejszych i stromszych stoków,lans,sprzęt z najnowszymi osiągnięciami technologicznymi,ale również sposób oderwania się od codzienności/mąż od żony;)/,przebywania w towarzystwie przyjaciół czy kochanych ludzi/poświęcenie kobiet dla jeźdzących facetów,chociaż one ich nie do końca rozumieją i pragną tam być/,a czasami przygoda narciarska kończy się romansem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 dalsze przypuszczenia Albo autorka dokonała striptizu narciarzy-każdy chce coś osiągnąć na stoku/ niekoniecznie technikę/,ojciec oderwany od żony,młode dziewczyny i chłopcy,narciarze-którzy chcą wzbudzić zazdrość innych swoim sprzętem i sposobem jazdy;).Przecież każdy z Nas lubi jechać pod gondolą lub krzesłem pustą trasą,wiedząc,że w tym momencie jest obserwowany.Czyli trochę aktorstwa w tym jest;)Artykuł raczej napisany ironicznie niż śmieszno-pretensjonalnym tonie,bo do kogo można meć pretensje?.Na stoku jesteśmy w dalszym ciągu tymi samymi ludźmi z wszystkimi swoimi słabościami.Najważniejsze,że każdy coś dla siebie chce ugrać-miłość,przyjaźń,poprawę humoru,wypoczynek i /lub poprawę umiejętności narciarskich;),i to niezależnie od ubioru,sprzętu czy wieku. PS.To tylko moje przypuszczenia-co autor miał na myśli;)Dobrze,że to nie ja napisałem ten artykuł.Pzdr.Lewy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 Coz Darku, podszedles do Kobity jak prawdziwy Blizni Jak dla mnie chciala pokazac "lans" lansujac siebie. Ot taki przerysowany sytuacyjny belkocik, wszak zawsze cos sie sprzeda, czesciej to co bardziej kontrowersyjne niz konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2009 (edytowane) Coz Darku, podszedles do Kobity jak prawdziwy Blizni . Dobre!:DNie .....,szukam dojścia do prawdy,jak na lekcjach języka polskiego;)Przecież to doświadczona dziennikarka,nie tak jak My forumowicze;)-oczywiście chodzi o pisanie Edytowane 17 Maj 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2009 Przecież to doświadczona dziennikarka,nie tak jak My forumowicze;)-oczywiście chodzi o pisanie No to przyznaje ze skladnie ma calkiem calkiem , natomiast merytorycznie, hmm.......... moze przyjmij ze to byly te "gorsze dni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2009 Juice poczytaj jej książki,albo inne artykuły;)Coś musiało być przyczyną:confused:Pisze ogólnie normalnie,tak jak My próbujemy opisywać wyjazdy narciarskie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi