Maria Napisano 15 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2009 na wysokości 1750 mm, i słoneczko niby było ale mrozik - 10 z wiatrem, w każdym razie piździ niemiłosiernie(jak dla mnie pełnia szczęścia:D) No i żona z powodu zaistniałej sytuacji, mówiąc delikatnie lekko wkur... zdenerwowana... cedzi przez zęby że następne święta na Hawajach! a ja na to: A co tam hala śnieżna postawili? :D:D A Johnny, dużo szczęścia! I może uda się pogodzić finansowo - klimatyczne sprzeczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
playmaker86 Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 Ja bym jednak i tak wybrał Francję na ten zestaw a jeszcze bardziej to Chile tyle, że to już dużo drożej i bardzo długi i meczący przelot. No i w Chile to bardzo zimna woda w Oceanie. Na wyjazd do Chile biuro jest całkowicie zbędne - podrózowanie po tym kraju jest banalne więc mozna jechać w wariancie calkowicie budżetowym. Koszta pobytowe można zamknąc w kwocie 25-35 USD dziennie z przejazdami i noclegami, przelot kolo 1000USD. No i panowie miejscówka nieodległej już w czasie Olimpiady - Soczi. To moze być ciekawe Wybrzeże Morza Czarnego w tamtym rejonie jest naprawdę piękne, w Soczi rosną palmy:) Plaże np. Soczi, Adler, a ośrodek narciarski w Krasnej Polanie, albo na Elbrusie (choć to już trochę dalej). Mnie jednak chyba osobiście do Rosji nie ciągnie:) Za to do Gruzji za rok, w marcu albo w lutym- pasuje do opisu idealnie: wysokie góry i genialne warunki narciarskie, a parę godzin jazdy ciepło i przyjemnie (choć mróz tez przyjemny:D) Szczegóły wyjazdu w swoim czasie. Pozdro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 No i żona z powodu zaistniałej sytuacji, mówiąc delikatnie lekko wkur... zdenerwowana... cedzi przez zęby że następne święta na Hawajach! a ja na to: A co tam hala śnieżna postawili? Hali snieznej stawiac tam nie musza. Maja wulkan zwany Bilala Gora 4200m npm (znane obserwatorium sie tam miesci) gdzie czesto jest bialo i sporo zapalencow jezdzi tam na nartach. Wiec niech zona lepiej uwaza z tymi zyczeniami, bo mozesz ja zadziwic;-) hawaiisnowskiclub.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 Hali snieznej stawiac tam nie musza. Maja wulkan zwany Bilala Gora 4200m npm (znane obserwatorium sie tam miesci) gdzie czesto jest bialo i sporo zapalencow jezdzi tam na nartach. Wiec niech zona lepiej uwaza z tymi zyczeniami, bo mozesz ja zadziwic;-) hawaiisnowskiclub.com To prawda.Mauna Kea -White Mountian-nieczynny wulkan,ale niewygasły,najwyższa góra świata 10204m/licząc podstawę od dna oceanu/,z czego"tylko" 4205 m wzosi się nad powierzchnię oceanu.Jest to jedyne miejsce gdzie można jeździć na nartach na Hawajach.Więc Sławku,żona ma bardzo dobry pomysł z tymi Świętami,ona plaża a Ty narty;)A tu rezerwacja http://www.hawaje.com.pl/oferta/TOM006009-OE01.xml?sourceID=ham000037-oe01&panstwo=hawaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 To prawda.Mauna Kea -White Mountian-nieczynny wulkan,ale niewygasły,najwyższa góra świata 10204m/licząc podstawę od dna oceanu/,z czego"tylko" 4205 m wzosi się nad powierzchnię oceanu.Jest to jedyne miejsce gdzie można jeździć na nartach na Hawajach.Więc Sławku,żona ma bardzo dobry pomysł z tymi Świętami,ona plaża a Ty narty;)A tu rezerwacja http://www.hawaje.com.pl/oferta/TOM006009-OE01.xml?sourceID=ham000037-oe01&panstwo=hawaje Sławek zdaje się , że wywołałeś wilka z lasu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 Sławek zdaje się , że wywołałeś wilka z lasu:D A ja mam na imię Sławek i może jestem i święty ale nie Mikołaj:D, więc póki co święta będą alpejskie:) i żadna hybryda w grę nie wchodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2009 No to kolejne "ale" żeby się nie hajtać :D:D Zdarzenie z minionego sezonu: Przyjechaliśmy do T.H. Po kilku godzinach jazdy w cieplutkim autku przyszło wysiąść z niego na wysokości 1750 mm, i słoneczko niby było ale mrozik - 10 z wiatrem, w każdym razie piździ niemiłosiernie(jak dla mnie pełnia szczęścia:D) No i żona z powodu zaistniałej sytuacji, mówiąc delikatnie lekko wkur... zdenerwowana... cedzi przez zęby że następne święta na Hawajach! a ja na to: A co tam hala śnieżna postawili? Hali snieznej stawiac tam nie musza. Maja wulkan zwany Bilala Gora 4200m npm (znane obserwatorium sie tam miesci) gdzie czesto jest bialo i sporo zapalencow jezdzi tam na nartach. Wiec niech zona lepiej uwaza z tymi zyczeniami, bo mozesz ja zadziwic;-) hawaiisnowskiclub.com A tu możecie zobaczyć parę fotek z Hawajów: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=63656#post63656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2009 (edytowane) A ja mam na imię Sławek i może jestem i święty ale nie Mikołaj:D, więc póki co święta będą alpejskie:) i żadna hybryda w grę nie wchodzi:D Konserwatysta,albo zakochany w Alpach.Sławek przedstaw koszty wyprawy,to sama wybierze Alpy;) Edytowane 17 Maj 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Chciałem dopisać się tu ale się nie dało:-( Polacos... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Za to i tak jesteś Wielki Dokopałeś się do wątku z 2009 roku 😁👏💐 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi