witek52 Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Kierunek Stubai. A tak mi się śmieje gęba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 To czekam na relację i życzę powodzenia oraz świetnej pogody do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Życzę takiego uśmiechu podczas całego pobytu! Oby warunki dopisały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Baw się dobrze Pozdrów ode mnie Seppiego w Intersport Gamsgarten. Powiedz, że Michał z Polski mu się przypomina pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 a już myślalem ze ktoś ma stare opony do spalenia heh szerokiej drogi i udanej zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Stopy wody pod kilem! Co ja piszę, śniegu pod dechami, ile wlezie, nie tylko stopy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 29 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2009 takiemu to pozazdroscic-ale baw sie dobrze bugi to samo pomyslalem-stare gumy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 29 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2009 W Stubai'u zima nie ustępuje. Dzisiaj jest tam 20 cm świeżego śniegu i 6 stopni mrozu http://www.stubaier-gletscher.com/de/service/wetterletter/wetterletter.htm pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 4 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 (edytowane) Niestety już po ;(Wróciłem, a za relację niech posłużą poniższe zdjęcia, na których widać dlaczego uwielbiam jeździć w maju na lodowce. I żeby nie było: na nartach też jeździłem:D Edytowane 4 Maj 2009 przez witek52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 no Witku gumy widze nieźle popalone wyjazd uznajesz za udany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 A byłeś u Seppiego ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2009 taki to pozyje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 5 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2009 W sumie, aż tak wesoło nie było.Rano w czwartek przywitała nas mgła taka, że nie było nic widać. Postanowiliśmy odpuścić, a ponieważ pomimo wielokrotnego pobytu w Austrii, nie byłem nigdy w Insbruck`u postanowiliśmy zrobić sobie tam wycieczkę. Następny dzień wynagrodził z nawiązką czwartkowe niedogodności pogodowe. Że będzie super wiedziałem już podnosząc głowę z poduszki, bo takie wspaniałe miałem widoki z okna. W dolinie piękna wiosna, a drogami spacerują mieszkańcy doliny.Sobota to typowa górska pogoda, czyli wszystkiego po trochu: wiatr z igiełkami w twarz, trochę mgły, trochę śniegu, trochę słońca, ale w sumie dobrze bo nie było alternatywy dla jeżdżenia.I to już niestety był koniec, bo w niedzielę znowu trzeba było palić gumy i wracać do domu. Było krótko, ale w sumie wyjazd uważam za udany, tym bardziej, że udało mi się wyszukać apartament w Pensjonacie*** za jedyne 50 euro/dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi