Boogie Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 wiecie moze gdzie mozna kupic tee kaski na terenie śląska a dokładnie katowic i okolic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Gdzie moge kupic KAsk SUn Helmet W Katowicach u samego dystrybutora na ul. Wyciągowej 6, obok salonu Renault Pietrzak. Kiedyś widziałem w WiW Sporcie na Mikołowskiej- tam kupiłem mój kacholek. Pozdro Bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Gdzie moge kupic KAsk SUn Helmet Bobic a ty z jakiego miasta pochodzisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Gdzie moge kupic KAsk SUn Helmet Z Kato a co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Gdzie moge kupic KAsk SUn Helmet e a ja z sc to niedaleko:D:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 Gdzie moge kupic KAsk SUn Helmet Tia, też bym się wstycził Sc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 Gdzie moge kupic KAsk SUn Helmet Bobic przecież sc to piekne miasto i mają klub siatkarski w 1 lidze a wy nie:P i wogóle w sc bedzie stok całoroczny hehe nie no ja do sc niemam nic tylko jak jeżdze do katowic i na śląsk to sie boje troszke bo po piździe można dostać- sory za wyrażenie ale takie są realia poski i śląska i zagłębia;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2003 Gdzie moge kupic KAsk SUn Helmet Ja kibicuje Ivettowi Jastrzębie Co do siatkarzy z Sc to cieniutko Panie, cieniutko Z Divisem, Nowakiem i innym tak słabo ??? Pozdrów Divisa ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi