Gość bobic Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Rano spakować busa w firmie - narty, namioty, flagi, nagrody ...... ..... i w droge. Kto bedzie, ten bedzie i na pewno nie bedzie zalowal. Tydzien zapowiada sie imprezowo w milej atmosferze. Ja jestem codziennie prawie caly czas (z przerwami narciarskimi) od poniedzialku w namiocie Dynastar-Lange na 2660 A w nast. sobote Ischgl ! Moze tez kogos spotkam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Zazdroszczę i życzę dobrej zabawy pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Zazdroszczę i życzę dobrej zabawy Oj tam, zaraz zabawy, Robert jedzie tam zarobić na jakiś kieliszek chleba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Moja dewiza życiowa to robic to co lubię, a jak przy okazji za to płacą to jeszcze fajniej. Bobic napisał, że będzie imprezowo. Figo chciał kiedyś zakładać konkurencyjne forum, a to może trzeba wziąć się za dystrybucję jakiegoś sprzętu sportowego Po skarpety sportowe to tylko na http://sklep.contim.pl (JC da mi bana za kryptoreklamę , ale do tej pory mi nie odpisał jak umieścić reklamę na skionline ) pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Ja też się pakuję,dziś wyjazd-tym razem do Solden.Byłem tak kiedyś w sierpniu i nie dało się jeździć,musiałem korzystać z dobrodziejstwa Tuxa.Tydzień po moim wyjeździe były już warunki super,tak to jest z tymi lodowcami latem;)Teraz mam nadzieję,że pojeźdzę,patrząc na prognozę pogody -to szykuje się niezła zima:rolleyes:Wszystkim życzę udanego wiosenego ,majowego weekendu.Pozostającym w kraju-odwiedźcie Św.Górę/nie chodzi o Jasną/;)Pozdrówki-do usłyszenia-LEWY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Ja też się pakuję,dziś wyjazd-tym razem do Solden.Byłem tak kiedyś w sierpniu i nie dało się jeździć,musiałem korzystać z dobrodziejstwa Tuxa.Tydzień po moim wyjeździe były już warunki super,tak to jest z tymi lodowcami latem;)Teraz mam nadzieję,że pojeźdzę,patrząc na prognozę pogody -to szykuje się niezła zima:rolleyes:Wszystkim życzę udanego wiosenego ,majowego weekendu.Pozostającym w kraju-odwiedźcie Św.Górę/nie chodzi o Jasną/;)Pozdrówki-do usłyszenia-LEWY:) udanego wyjazdu:)....ale narobiłeś smaku nam....ehhh trzeba poczekać na swoja chwilę szczęścia na deseczkach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Darek, miłego wyjazdu. Może trochę szkoda, że nie załapiesz się na Hannibala. Jest dzisiaj. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Moja dewiza życiowa to robic to co lubię, a jak przy okazji za to płacą to jeszcze fajniej.... To tak jak u mnie... Tylko jak na razie nie udało mi się tego połączyć z pracą. Ale pracuję nad tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 (edytowane) No to jestem. Wrocilem caly i zdrowy Impreza suuuuper, tylko pogoda nie dopisala/dopisala (niech sobie kazdy wybierze) - spadlo w ciagu 2 dni prawie metr sniegu ! A przy okazji zahaczylem o koncert Kylie Minogue w Ischgl. Oj dzialo sie. 18.000 publicznosci, snieg i slonce na przemian. [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FTZ9bymtfTA[/YOUTUBE] Edytowane 3 Maj 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 A oto kilka fotek jeszcze.Nie moje wszystkie, bo niestety brak duzego obiektywu dal sie we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Tutaj jeszcze kilka fotek z Polish Pow(d)er WeekA sniegu widac, ze troszke bylo, a imprezy byly niezle.Koncerty, loterie, zawody, nagrody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 A na nartach to sie jeździło czy tylko stoiska, imprezy i koncerty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 No, Klienci jezdzili, testowali ... a jak !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 To były modele na 09/10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 W Solden były modele na o9/10.ale tylko atom coś nowego przedstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 A przy okazji zahaczylem o koncert Kylie Minogue w Ischgl. Oj dzialo sie. 18.000 publicznosci, snieg i slonce na przemian. No coz - widywalo sie ja juz w ciekawszych kreacjach A jakis snieg z nartami masz na fotach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 To fakt, bywala w "ciekawszych" agentowych kreacjach A modele - Rossignol i Dynastar przedstawial tylko na 09/10 kolekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 3 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2009 Bobic, Nie wiem czy bardziej Ci zazdrościć, czy się cieszyć, że teraz tak jak ja czekasz na kolejne narty W 2005 byłem w Ischgl na koncercie Alanis Morissette i wiem, że potrafią taką imprezę zrobić w bajkowy sposób. Mam jeszcze do zaliczenia Hannibala w Soelden. A na bardzo poważnie, to oczekiwałem od Ciebie relacji w trakcie pobytu, przecież Moderator ma swoje obowiązki w czasie wyjazdu także pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 Chetnie, chetnie, lecz sam wiesz, jak z Austrii z netem jest. A nie bede przeplacal przeciez \ A relacje mam, w planach mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 (edytowane) Wiem, wiem, 15 ojro - rocznie http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=71710#post71710 pzdr misal Edytowane 4 Maj 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 Cześ Bobik. Mogłeś wkleić zdjęcie z logiem konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 Jak miał Bobik pisać. Cały czas imprezował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 no, to nie tak, bo do tego musisz miec modem lub skonfigurowac komorke pod to. A do tego trzeba miec czas A ja zawalilem, ze wczesniej tego nei skonfigurowalem i bylem odciety od netu. Ale co sie odwlecze, to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 Cześ Bobik. Mogłeś wkleić zdjęcie z logiem konkurencji. Wiem, wiem, jednak jakos mi nie wypada Robert, jak podroz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 4 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2009 Na szczęście mam dostać CD od Dominika to wstawię zdjęcie z Twoim i moim logiem. Wyjechaliśmy o 9h a na miejsce bez większych niespodzianek dotarliśmy o 19.30h. A wam jak poszło? Miejsce dla pasażera na gapę było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi