Gość bobic Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 (edytowane) Sprzedam Rossignola 9X Worldcup (FIS) w dlugosci 184cm sprzed dwoch lat z wiazaniem FKS - narty NOWA, cena ATRAKCYJNA. Wiecej info na PRIV. Edytowane 20 Kwiecień 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Robercie a masz może jakieś używane w jeszcze lepszej cenie mogą być dynastary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 No mam Rossignole W dobrej cenie - ok. 40 par Wyprzedajemy potestowy sprzet, wiec cos ci jutro poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 No mam Rossignole W dobrej cenie - ok. 40 par Wyprzedajemy potestowy sprzet, wiec cos ci jutro poszukam. ... masz jakies twintipy? Pozdr, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Mam z Dynastara w dobrej, a nawet SUPER dobrej cenie Co Cie interesuje? Jaka dlugosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Oooo twintipy !! JA też. Do 168cm. Ewentualnie może coś z Bandita ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Jutro Wam napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 21 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Mam z Dynastara w dobrej, a nawet SUPER dobrej cenie Co Cie interesuje? Jaka dlugosc? To ja jeśli można też się podłącze :-) Interesuje mnie coś z serii Trouble, tylko prawdę mówiąc nie bardzo wiem co konkretnie będzie najbardziej odpowiednie.. na pewno nie Huge, a co do innych sam nie wiem.. -- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Mamy Serial Trouble, Trouble Maker, etc. Ale musisz sie okreslic, jaka dlugosc Cie interesuje Poszukaj na stronie skionline w dziale kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 22 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Mamy Serial Trouble, Trouble Maker, etc. Ale musisz sie okreslic, jaka dlugosc Cie interesuje Poszukaj na stronie skionline w dziale kolekcja No właśnie w tym problem, że przeglądnąłem kolekcje i nie bardzo wiem, który model byłby najbardziej odpowiedni.. Przyszły użytkownik to chłopak: 15lat, 185cm wzrostu, ok 60-65kg wagi. jeździł do tej pory tylko na slalomkach (nawiasem pisząc tylko Dynastarach - zaczynał od modelu JP Vidal, poprzez Comp Team doszedł obecnie do "dorosłych" Omeglassów.. Co prawda jego klub ma mocne powiązania z Salomonem, ale nie robili problemów, musiały to być tylko slalomki.. Teraz chce mieć również coś do zabawy z kolegami w wolnym od treningu czasie. Tylko nie bardzo wiemy, który model wybrać.. na pewno odpada Huge, natomiast co do innych.. Koledzy używają Salomon Threat, może to mogłoby być pomocne w dopasowaniu któregoś z Troubli Co do długości, też mamy dylemat, bo nie bardzo wiemy jaka powinna być odpowiednia.. w okolicach 165cm(tak jak slalomki) czy trochę dłuższe 170-175, a może jeszcze dłuższe ok 180cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Bobic a dalbys jakies narty do testu na koniec czerwca??? Np gigantke kolekcyjna z Dynastara albo jakiegos Bandita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Mam Bandit SC80 dl. 175 z sezonu 0809, mam Bandit B74, dl 178 z sezonu 0910. Jak sa chetni, to prosze info na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi