Macko Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 W tygodniku "Polityka" nr 48 - 29 listopada 2003 znalazłem nową definicję nart carvingowych: "Narty carvingowe, jako jedyne są zaokrąglone po obu stronach, o długości ok. 170-180 cm, z talią 65-70 mm, dla miłośników tego stylu jazdy: szersze skręty przy dużej prędkości" Polecam cały dodatek narciarski "Narty 2004" - można się załamać. Pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqva_99 Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Definicja nart carvingowych wg "Polityki" niezle sceny widac ze wykfalifikowani redaktorzy pisza dla polityki Dziwi mnie jedynie fakt ,ze gazeta o takim zasiegu i powiedzmy szczerze nizlej marce pozwala sobie na takie kpiny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Definicja nart carvingowych wg "Polityki" hehe tego nie czytalam ale w polityce jest tyle glupot ,.... ja raz sie natknelam na artykul o koniach i jezdziectwie takze mozna sie zalamac.... pozdro raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Definicja nart carvingowych wg "Polityki" czytalem to... rzeczywiscie rece opadaja... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 28 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2003 Definicja nart carvingowych wg "Polityki" No jaja sobie robią czy co !!!??? Niech się zajmują tym swoim zagmatwanym na wieki shitem co mają w tytule swej gazety... polityką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi