Boogie Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 (edytowane) Siedmiokrotna mistrzyni świata w narciarstwie alpejskim Szwedka Anja Paerson ogłosiła w niedzielę, że w 2010 roku zamierza zakończyć karierę. - Energii wystarczy mi tylko jeszcze na rok. Chcę wygrać Puchar Świata, stanąć na najwyższym stopniu olimpijskiego podium, a później zakończyć karierę - powiedziała zawodniczka szwedzkiej telewizji. 28-letnia narciarka ma w dorobku tylko jeden złoty medal olimpijski - w 2006 roku w Turynie była najlepsza w slalomie. W 2007 roku w MŚ w Aare trzykrotnie wysłuchała szwedzkiego hymnu, a w latach 2004-05 dwukrotnie z rzędu zdobyła "Kryształową Kulę" za triumf w klasyfikacji generalnej Pucharu Świata. Ostatnie dwa sezony nie były jednak dla niej udane - w tegorocznych mistrzostwach świata w Val d'Isere nie wywalczyła medalu. sport.pl Edytowane 20 Kwiecień 2009 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 .......... Ostatnie dwa sezony nie były jednak dla niej udane - w tegorocznych mistrzostwach świata w Val d'Isere nie wywalczyła medalu. sport.pl może kiedyś doczekamy się alpejczyka który będzie reguralnie zaliczał takie "nieudane" sezony , oby jej się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 jak Bóg da i $ pozwolą napewno sie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Bardzo ambitne plany sobie dziewczyna zapodala Coz zobaczymy, ja stawiam na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi