1973marcin Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 wszystkiego najlepszego wodzu jakoś tak przeszło bez echa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Ale gafa! Nawet jak prezes maił coś do postawienia to powie że za późno:D 100 lat na nartach oczywiście!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 njalepszego........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Bardzo dziękuję Przeszło bez echa, bo czym tu się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 dołączę się > wszystkiego NAJ w świecie carvingu i poza nim pozdrawiam ps. J sprawdziłeś coś dla mnie tak nie śmiało zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Spóźnione,ale także dołącze się do życzeń Ale Jacku masz rację,w pewnym okresie człowiek zaczyna się coraz mniej cieszyć z Urodzin,widzi tylko jak ten czas szybko leci;) Mimo wszystko życzę Ci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Jacek życzę Ci abyś dni w sezonie na nartach miewał tyle ile latek Ci wybija w danym roku. A da się to zrobić, bo ja pod koniec kwietnia będę kończył 44 i mam nadzieję dobić tej liczby na nartkach. WSZYSTKIEGO DOBREGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Wszystkiego najnajnaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes klubu to ja Bartek:D życzen składac nie przestane do puki wypic nie dostane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 I ja się przyłączam! Sto lat!Sto lat!Sto lat,na nartach oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Ale okazję przegapiłem!! Wrrrrrrr :eek: Jacku, spóźnione ale szczere życzenia dla Ciebie. STO LAT w zdrowiu i na nartach oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Ups! No..ten.. tego.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Od ekipy z Pawłowic wszystkiego naj naj naj , oraz..................... zdrówka Jacku:D! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 To najlepszego, wciąz dobrej pogody tak w sieci jak i na nartach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Najlepsze życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2009 spoznione ale szczere:)wsjo najjjjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję! Jak wszystkim to i mnie . Wszystko już zostało napisane, więc to wszystko pomnóż razy STO LAT Nasz Szanowny Jubilacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2009 no to jeszcze ode mnie : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2009 i ode mnie 2 setki:) najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi