1973marcin Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 no i jakby się jakieś przetarcia pojawiły to i tak da radę http://allegro.pl/item641803823_zestaw_do_nasniezania_armatki_sniezne_pompa.html to teraz potrzeba tylko jakąś górke i trochę mrozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2009 To tak dla przypomnienia że był taki temat bo czas leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 16 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Nie leci Raceman tylko płynie.;)Przez ostatni miesiac nie mialem specjalnie okazji zajrzeć na forum ale rozumiem,że nic sie nie urodziło w tej sprawie... Ja wracam pod koniec lipca i w okolicach BB powinienem się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Nie leci Raceman tylko płynie.;)Przez ostatni miesiac nie mialem specjalnie okazji zajrzeć na forum ale rozumiem,że nic sie nie urodziło w tej sprawie... Powiem Ci więcej ogólnie na forum nic się nie "urodziło" no może poza jakimiś takimiś "zawodnikami" co to... no wiesz Marku co.... cdn poniżej Ja wracam pod koniec lipca i w okolicach BB powinienem się pojawić. ... a jak nie wiesz to rozumiem że będziesz u mnie po wyjaśnienia:) i nie tylko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 14 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2009 Ja już zacząłem przygotowania do przeszłosezonowych gigantów. Zacząłem od nabycia nart. Stoją już w redakcji i czekają na pierwszy wyjazd na śnieg w ... lipcu Moze zorganizujemy cos wspolnie pod patronatem skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2009 Jarek spokojnie, może się coś wykluje, ale nie chce zapeszyć.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 14 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2009 Jarek spokojnie, może się coś wykluje, ale nie chce zapeszyć.... ... odgrzac temat nie zaszkodzi od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2009 Ja o zimie,robocie nie mysle. Na razie mam 3 tygodnie urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Jarek spokojnie, może się coś wykluje, ale nie chce zapeszyć.... ... mam nadzieje ze dzisiaj na spotkaniu poruszycie ten temat rowniez Jeszcze pytanie do JC: jakie dokladnie masz gigantki tzn model i dlugosc? i czy przetestowales juz w Kaprun. Ja przyznaje sie bez bicia ze od wypadku jeszcze na gigantkach nie jezdzilem, trauma troche jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 (edytowane) ... mam nadzieje ze dzisiaj na spotkaniu poruszycie ten temat rowniez Jeszcze pytanie do JC: jakie dokladnie masz gigantki tzn model i dlugosc? i czy przetestowales juz w Kaprun. Ja przyznaje sie bez bicia ze od wypadku jeszcze na gigantkach nie jezdzilem, trauma troche jest Fischer RC4 WC Pro długość coś powyżej 180. W Kaprun nie testowałem, bo ich nie zabrałem, czekają na TWARDE warunki . Miałem jednak okazję na nich jeździć w ubiegłym sezonie na testach i hmmmm lodzio-miodzio!!! Edytowane 22 Lipiec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Fischer RC4 WC Pro długość coś powyżej 180. W Kaprun nie testowałem, bo ich nie zabrałem, czekają na TWARDE warunki . Miałem jednak okazję na nich jeździć w ubiegłym sezonie na testach i hmmmm lodzio-miodzio!!! :rolleyes:) oj bedzie sie dzialo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2010 sezon powoli zbliża się do półmetka a zawodów chyba nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 6 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2010 sezon powoli zbliża się do półmetka a zawodów chyba nie bedzie Sezon już się kończy a zawody by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi