wojtus81 Napisano 22 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2009 i to jeszcze ziomal z Mikołowa może go znam i da się cos taniej zakupić? To co zrzuta narodaowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 trudno przewidzieć co to będzie się działo za jakieś 8 miesięcy ale chetnie z koleżankami i kolegami :)pobróbowałbym jazdy na tyczkach . Może nie regularnie , co tydzień , ale kilka wypadów do Poniwca ( nie znam jeszcze tej górki ) z pewnością bym zaliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 trudno przewidzieć co to będzie się działo za jakieś 8 miesięcy ale chetnie z koleżankami i kolegami :)pobróbowałbym jazdy na tyczkach . Może nie regularnie , co tydzień , ale kilka wypadów do Poniwca ( nie znam jeszcze tej górki ) z pewnością bym zaliczył będzie ci łatwo żonę przekonać jeśli ją weźmiesz ze sobą tylko to może być droga impreza więc chyba lepiej będzie jej nie mówić gdzie jedziesz Poniwiec ustroń link do stoku jakoś nie chce działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 To jest ten stok na Czantorii,obok krzesełka?Ten mniejszy,trochę powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Nie , skręca się do niego przed Czantorią jadąc od Katowic w lewo, potem busem (darmowo). Torres tak racja ale i tak lepiej przygotowują niż np. Palenica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 25 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Nie , skręca się do niego przed Czantorią jadąc od Katowic w lewo, potem busem (darmowo). hehe w ten sposób -jednego mniej od Katowic w prawo Raceman pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2009 hehe w ten sposób -jednego mniej od Katowic w prawo Raceman pozdrawiam Torres No to chyba dobrze myślałem... Taka stroma dróżka do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Nie , skręca się do niego przed Czantorią jadąc od Katowic w lewo, potem busem (darmowo). Busem:confused:, żadnym busem tam nie jechałem i podjechałem pod sam wyciąg:D na całe moje szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 26 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2009 ale to duża przygoda wyjechać tamtym zatłoczonym busem, po tamtej drodze, słuchając opowieści tamtego pana kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 Ja już zacząłem przygotowania do przeszłosezonowych gigantów. Zacząłem od nabycia nart. Stoją już w redakcji i czekają na pierwszy wyjazd na śnieg w ... lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 Ja już zacząłem przygotowania do przeszłosezonowych gigantów. Zacząłem od nabycia nart. Stoją już w redakcji i czekają na pierwszy wyjazd na śnieg w ... lipcu Kaprun ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 Kaprun ? Jasne, że Kaprun i Polskie Dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 Jasne, że Kaprun i Polskie Dni no to się może wreszcie spotkamy... Robert ? Bobic ? Narty jakieś ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2009 Jacek a można wiedzieć jakie to narty ? (pewnie jakieś sportowe maszyny). Cieszę się ze pomysł chwycił, choć bałem się że część Was może sceptycznie na to patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2009 Jacek a można wiedzieć jakie to narty ? (pewnie jakieś sportowe maszyny). Cieszę się ze pomysł chwycił, choć bałem się że część Was może sceptycznie na to patrzeć. Tu masz odpowiedź: http://www.skionline.pl/ispo/?co=relacje&id_txt=2959&start=12&id_relacji=56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Maj 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 (edytowane) O dziurawa piękność, Jacek to pewnie bedziesz łoił nam ile wlezie . Edytowane 12 Maj 2009 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 O dziurawa piękność, Jacek to pewnie bedziesz łoij nam ile wlezie . ... a co, my se dziury nie umiemy wywiercic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 Ta dziura to z powodu kryzysu,oszczędzają na materiale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 no to się może wreszcie spotkamy... Robert ? Bobic ? Narty jakieś ? :D Nie, na takich imprezach sie nie pojawiam :D Nie jestem mile widziana osoba na Polskich Dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 Nie, na takich imprezach sie nie pojawiam :D Nie jestem mile widziana osoba na Polskich Dniach A to czemu?Przecież Salomon nie tylko istnieje!;)Pogadać z przedstawicielami,aby dolączyli się do imprezy-tj.sponsoring;)Miejsce nie bardzo:(,czemu nie Tux,ciekawiej:)latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 A to czemu?Przecież Salomon nie tylko istnieje!;)Pogadać z przedstawicielami,aby dolączyli się do imprezy-tj.sponsoring;)Miejsce nie bardzo:(,czemu nie Tux,ciekawiej:)latem Nie, nie o to chodzi. W Salomonie swego czasu mialem kilku znajomych. A oni brali udzial juz w imprezie na Tuxie, jednak zostali tylko przy Polskich Dniach. Salomon nie jest organizatorem, tylko sponsoerm sprzetowym z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 Nie, nie o to chodzi. W Salomonie swego czasu mialem kilku znajomych. A oni brali udzial juz w imprezie na Tuxie, jednak zostali tylko przy Polskich Dniach. Salomon nie jest organizatorem, tylko sponsoerm sprzetowym z tego co wiem. Tak właśnie o to chodzi,jasne:),że organizatorem jest Testa Communications:rolleyes:,ale patronów jest wielu-nawet Mec Sobiesława Zasady,a może nie warto?:confused:Może lepiej organizować swoje polskie tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 Wiesz, nie chce polemizowac tutaj nad slusznoascia Polskich Dni. Jednym sie podoba, jednym nie - tak jest z wiekszoscia podobnych imprez. Sa zwolennicy oraz przeciwnicy. Pozdrowienia dla Testy - bardzo dobrze wykonuja swoja robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2009 Wiesz, nie chce polemizowac tutaj nad slusznoascia Polskich Dni. Jednym sie podoba, jednym nie - tak jest z wiekszoscia podobnych imprez. Sa zwolennicy oraz przeciwnicy. Pozdrowienia dla Testy - bardzo dobrze wykonuja swoja robote. Bobic wiem o co chodzi,też mam takie odczucia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2009 :)tyczki są a ti jest fajny zegar http://www.allegro.pl/item617879061_trenerski_pomiar_czasu_z_pamiecia.html no i jakby się jakieś przetarcia pojawiły to i tak da radę http://allegro.pl/item641803823_zestaw_do_nasniezania_armatki_sniezne_pompa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi