lski@interia.pl Napisano 12 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Sprzedam komórkowy Fischer World Cup dł. 165 cm,bardzo mało jeżdżone z wiązaniami Marker MRR 1500.Narta spełniła moje oczekiwania i nic jej nie dolega,ale z czystej ciekawości chcę przetestować także inne slalomki,więc możliwa zamiana na jakąs inna slalomową komórkę 165 cm. Wiecej info.tel 0694427773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Sprzedam komórkowy Fischer World Cup dł. 165 cm,bardzo mało jeżdżone z wiązaniami Marker MRR 1500.Narta spełniła moje oczekiwania i nic jej nie dolega,ale z czystej ciekawości chcę przetestować także inne slalomki,więc możliwa zamiana na jakąs inna slalomową komórkę 165 cm. Wiecej info.tel 0694427773 A jakieś foto jest możliwość obejrzeć? No i cena,.....może być na PM. Ale foto,wszak jestem mężczyzną czyli wzrokowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Re Podaj proszę swój adres mailowy,bo nie moge wysłać zdjęcia na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quba0 Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 Witam. Także proszę o zdjęcia i cenę na PW lub maila: jnowicki@jnowicki.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi