SB Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Może ktoś się skusi na fają nartę. Cena dla naszych forumowiczów o 200 zł niższa niż ta podana na Allegro kup teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 a jednak widze Cie wzieło ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Fiszer na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Bo Omeglassa nie probowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Bo Omeglassa nie probowal Próbował... próbował, nawet jedne(od Ciebie) były z nami na wyjeździe, ale próbował zbyt krótko... lepsze na pewno od Fischera RC4 WC SL na pewno nie są, w najlepszym wypadku mogą być porównywalne, ale te wiązania co się kije gną żeby je odpiąć dyskwalifikują je w porównaniu z Fischerem:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Po pierse - jak powiedzial jeden z naszych klientow, ktory prowadzi siec sklepow sportowych miedzy innymi w Waszym regionie - mial Fisze i potem dostal od nas Omeglaski do testow. Jego podsumowanie na Targach ISPO bylo jedne (najpierw jezdzil na Fiszach, potem na Dynku) - to jakby przesiadl sie z ciagnika na formule 1 Mowi, ze nie powinien nam tego mowic, ale niestety tak bylo. P.S. W tym sezonie beda rowniez dostepne (juz sa;) ) Omeglasy z wiazaniem skrzynkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 (najpierw jezdzil na Fiszach, potem na Dynku) - to jakby przesiadl sie z ciagnika na formule 1 Mowi, ze nie powinien nam tego mowic, ale niestety tak bylo. Dlaczego niestety:confused: To już od Ciebie Robercie zależy czy będzie mi dane zaznać takich doświadczeń i wrażeń, nie mówię że tak nie jest, a nartki zmieniać często lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Slawku, zapraszam do naszych Centrow Testowych A moze gdzies w Twojej okolicy powstanie przed nast .sezonem Dynastar Test Center ? Ktos to wie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 A moze gdzies w Twojej okolicy powstanie przed nast .sezonem Dynastar Test Center ? Ktos to wie..... Już coś chlapnąłeś na ten temat chlapiąc kawę u mnie kilka miesięcy temu... ...ale oczywiście pssst... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Bobic , Dynastar w topowych nartach ma zastosować zwykłe skrzynie dla zniewieściałych facetów? Nie no bez przesady za tą pogonią za pieniądzem, nie powinni tego zmieniać, tylko kominowe wiązania tak naprawdę z daleka oddają charakter tych nart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Bobic , Dynastar w topowych nartach ma zastosować zwykłe skrzynie dla zniewieściałych facetów? Nie no bez przesady za tą pogonią za pieniądzem, nie powinni tego zmieniać, tylko kominowe wiązania tak naprawdę z daleka oddają charakter tych nart... jeszcze metalowe czubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 ...tylko kominowe wiązania tak naprawdę z daleka oddają charakter tych nart... A no jasne:D i ten kolor błękitny, tak naprawdę co się nadaje na elegancką bieliznę, naprawdę na bieliźnie ten błękit wygląda wyśmienicie, a jak jeszcze na pięknej dziewczynie...... wiem co mówię. Jego podsumowanie na Targach ISPO bylo jedne (najpierw jezdzil na Fiszach, potem na Dynku) - to jakby przesiadl sie z ciagnika na formule 1 Tak sobie myślę że gościu nie jeździł ani ciągnikiem, ani formułą 1, za to dobrze wie co chcecie usłyszeć i wie jak gadać żeby dostać jeszcze większy upust:D. Mowi, ze nie powinien nam tego mowic, ale niestety tak bylo. Po czym Was poklepie po ramieniu i idzie do Fischera, Atomica, Elana, Volkla i mówi im dokładnie to samo:D, a w sklepie u siebie zachwala klientom to na czym ma największe bicie plus jeszcze inne tricki handlowe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Sławek Chciałem coś napisać, ale się powstrzymałem bo Ty napisałeś wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 U nas klienci maja z gory ustalone rabaty Wiec nie mial jakiegokolwiek sensu, by nam sie przymilac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 No i nartki sprzedane! ...jak się to mówi człowiek się 2 razy cieszy: jak kupi narty to się cieszy i jak sprzeda to się cieszy, choć ja się czuję nieszczęśliwy, bo jeszcze nigdy tak nie było żebym stare narty pozbył nie mając nowych kupionych:eek:. Z Ciekawostek: Klient który kupił te narty obecnie jeździ na sklepowej wersji Racetigera SL i zważył jedne i drugie narty i ponoć ważą dokładnie tyle samo, a te sklepowe mają wiązania jeszcze 2 cm bardziej na tyły jak te komórkowe. Jak ja porównywałem tego Racetigera komórkowego z innymi nartami SL to generalnie wszystkie miały wiązania 2-2,5 cm bardziej na przody niż Volkl Racetiger WC SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Z ciekawostek ciąg dalszy(troche off-ale z racji że nowe będą fischery tylko troche). wc sl fischera(z dziurą) jest lżejsza od sc. Przynajmniej sl z sezonu 08/09 a sc 06/07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi