Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Volkl Racetiger WC SL

SB

Rekomendowane odpowiedzi

Bo Omeglassa nie probowal :D

Próbował... próbował, nawet jedne(od Ciebie) były z nami na wyjeździe, ale próbował zbyt krótko... lepsze na pewno od Fischera RC4 WC SL na pewno nie są, w najlepszym wypadku mogą być porównywalne, ale te wiązania co się kije gną żeby je odpiąć dyskwalifikują je w porównaniu z Fischerem:rolleyes:.

Po pierse - jak powiedzial jeden z naszych klientow, ktory prowadzi siec sklepow sportowych miedzy innymi w Waszym regionie - mial Fisze i potem dostal od nas Omeglaski do testow. Jego podsumowanie na Targach ISPO bylo jedne (najpierw jezdzil na Fiszach, potem na Dynku) - to jakby przesiadl sie z ciagnika na formule 1 :D Mowi, ze nie powinien nam tego mowic, ale niestety tak bylo.

P.S.

W tym sezonie beda rowniez dostepne (juz sa;) ) Omeglasy z wiazaniem skrzynkowym ;)

(najpierw jezdzil na Fiszach, potem na Dynku) - to jakby przesiadl sie z ciagnika na formule 1 :D Mowi, ze nie powinien nam tego mowic, ale niestety tak bylo.

Dlaczego niestety:confused:

To już od Ciebie Robercie zależy czy będzie mi dane zaznać takich doświadczeń i wrażeń:rolleyes:, nie mówię że tak nie jest, a nartki zmieniać często lubię:).

...tylko kominowe wiązania tak naprawdę z daleka oddają charakter tych nart...

A no jasne:D i ten kolor błękitny, tak naprawdę co się nadaje na elegancką bieliznę, naprawdę na bieliźnie ten błękit wygląda wyśmienicie, a jak jeszcze na pięknej dziewczynie...:o... wiem co mówię:).

Jego podsumowanie na Targach ISPO bylo jedne (najpierw jezdzil na Fiszach, potem na Dynku) - to jakby przesiadl sie z ciagnika na formule 1 :D

Tak sobie myślę że gościu nie jeździł ani ciągnikiem, ani formułą 1, za to dobrze wie co chcecie usłyszeć i wie jak gadać żeby dostać jeszcze większy upust:D.

Mowi, ze nie powinien nam tego mowic, ale niestety tak bylo.

Po czym Was poklepie po ramieniu i idzie do Fischera, Atomica, Elana, Volkla i mówi im dokładnie to samo:D, a w sklepie u siebie zachwala klientom to na czym ma największe bicie plus jeszcze inne tricki handlowe:cool:

No i nartki sprzedane!

...jak się to mówi człowiek się 2 razy cieszy: jak kupi narty to się cieszy i jak sprzeda to się cieszy, choć ja się czuję nieszczęśliwy, bo jeszcze nigdy tak nie było żebym stare narty pozbył nie mając nowych kupionych:eek:.

Z Ciekawostek:

Klient który kupił te narty obecnie jeździ na sklepowej wersji Racetigera SL i zważył jedne i drugie narty i ponoć ważą dokładnie tyle samo, a te sklepowe mają wiązania jeszcze 2 cm bardziej na tyły jak te komórkowe.

Jak ja porównywałem tego Racetigera komórkowego z innymi nartami SL to generalnie wszystkie miały wiązania 2-2,5 cm bardziej na przody niż Volkl Racetiger WC SL