lski@interia.pl Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Kupilem na ebay w Niemczech nowego komorkowego Voelkla do giganta,ale sprzed 2 lat ,bo zalezalo mi na promieniu 21 a nie 27,narta jest bez plyty i wiazan.Czy ta narta bedzie miala juz otwory pod płyte Markera,czy tez wierci sie je i moge uzyc innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Kupilem na ebay w Niemczech nowego komorkowego Voelkla do giganta,ale sprzed 2 lat ,bo zalezalo mi na promieniu 21 a nie 27,narta jest bez plyty i wiazan.Czy ta narta bedzie miala juz otwory pod płyte Markera,czy tez wierci sie je i moge uzyc innej? Nie będzie miała, wszystko jest do wiercenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Re Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Tak trza wiercic:D Tak tylko do voelkl komórkowego trzeba sie dokładać na maxa a nie jazda lajtowa bo wtedy bedziesz jeździł jak dupa nie dasz narcie to nie pojedziesz a wiem że 2 letni to była trudna narta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Tak trza wiercic:D Tak tylko do voelkl komórkowego trzeba sie dokładać na maxa a nie jazda lajtowa bo wtedy bedziesz jeździł jak dupa nie dasz narcie to nie pojedziesz a wiem że 2 letni to była trudna narta widziałeś przecież jak bardzo fajnie jechał na filmiku z grandessimy na pewno da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 bo kurde Ci wielcy jak Oni to dupa.................i tylko dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Tak w sumie to możesz do tego dokręcić wszystko , nie musi być Marker z płytą Piston... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi