Raceman Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 W sobote mnie poniosło wźiołem mojego moplika (motor) i pojechałem w beskidy wisła brak sniegu jade na kubalonke a tu kur..a szczęke trza było zacisnąc żeby ząbki nie wypadły ..tragedia jadąc w strone istebnej na krzesełku na górze była glina.... i tak i owak objechałem beskid śląski żywiecki i po 250km zjechałem do domu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2009 W sobote mnie poniosło wźiołem mojego moplika (motor) i pojechałem w beskidy wisła brak sniegu jade na kubalonke a tu kur..a szczęke trza było zacisnąc żeby ząbki nie wypadły ..tragedia jadąc w strone istebnej na krzesełku na górze była glina.... i tak i owak objechałem beskid śląski żywiecki i po 250km zjechałem do domu:p w niedzielę jak wracałem z istebnej to mijałem kilka motorów takich dużych turystycznych (ale nart ze sobą nie mieli ) i rowerowców było kilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Ja narty założe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Ja wczoraj też otworzyłem sezon moto, choć równolegle sezon narciarski wciąż trwa:) Pojechałem do Korbielowa na browar, bo mnie suszyło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Rafel to czemu nie dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Zadzwonię "następną razom":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 13 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2009 MotocrossZapraszam wszytkich pasjonatów dwóch kółek na cykl imprez motocrosowych. Będzie okazja zobaczyć w akcji naszych czołowych, licencjonowanych zawodników, a przy okzaji spedzić miło niedzielę na świeżym powietrzu. Szczegóły w załaczniku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi