SKIer Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Jak podaje PKL podczas Świąt Wielkanocnych na Kasprowym będzie możliwość szusowania na nartrach do woli i bez opłat za wyciągi w obu kotłach!! By móc skorzystać z tej promocji wystarczy jedynie wykupić bilet na 1 przejazd kolejką z Kuźnic na Kasprową Górę. Niestety ilość darmowych dniówek ograniczona do 100 szt dla pierwszych szczęśliwców przy kasie danego dnia, ale jako że każdy z narciarzy będzie mógł wykupić tylko jeden bilecik promocyjny szanse na prawie darmowe śmiganie na Kasprowym dla tych co wcześnie staną w kolejkę są spore. Widać coś się ruszyło w głowach władz PKL by przyciągnąć klienta. Mimi iz to mały krok w tym kierunku, to i tak cieszy. Ja się szykuję na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Normalnie rewelacja!!! Wszystko było by super ,gdyby nie dzisiejsza data:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 czyli Michał umawiamy się na kasprowym w swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Takie rzeczy to tylko w Erze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 (edytowane) Chopy !!! To mamy sponsora na kartę dzienną w lany poniedziałek Ja jestem :D A na poważnie to może jak już nas kilku się szykuje na Wielkanoc na Kasprowy, to JC zrobi WZF pzdr misal Edytowane 1 Kwiecień 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 chyba nic z tego nie będzie :D:D a mogło być tak fajnie znaczy się tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Prima aprilis No niestety, zbyt piękne by mogło być prawdziwe to tylko taki mały 1-szo kwietniowy zarcik z mojej strony. Pozdrawiam i mam nadzieję że chociaż jedna osoba się nabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 No dobra, Kawał, kawałem, ale narty traktuję bardzo poważnie, a Górę i PKL szczególnie . SKIer musisz być rano w poniedziałek (LANY !!!) w Kuźnicach i rozdawać karty. Może za dużo forumowiczów nie będzie, to nie będziesz za bardzo stratny Jak kolano ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi