1970 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Do nexcom. To są dni polskie w Tux. Duela chyba nie będę miał czekam na informację ale z Kneissla będzie wszystko. Ja będę na stoku od 30.04.09 i chętnie się przywitam osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Tak motor i narty to dobry pomysł. Już dawno myślałem o takim związku uczuciowym na tydzień. Ja mogę położyć na kufry i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 A ja tak mysle sobie żeby sie spakowac na MOTOR i zrobic takie jaja motorem na narty:D tylko nie mam bagaznika na narty:mad: Bartek na pewno dasz rade.Zawsze możesz podpatrzeć jak to robią azjatyccy mistrzowie logistyki i heja.... http://kosiar.fotosik.pl/albumy/99120-7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Bartek na pewno dasz rade.Zawsze możesz podpatrzeć jak to robią azjatyccy mistrzowie logistyki i heja.... http://kosiar.fotosik.pl/albumy/99120-7.html Dokładnie!! Bartek popatrz na fotki z linka, szczególnie 9, 13 i 14, spokojnie na narty się zabierzesz, masz przecież trochę większy ten motur to jeszcze możesz ze 2 osoby zabrać ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Do ravick97. Miłość to fajna sprawa ale po czasie przeradza się w przyzwyczajenie i wtedy najlepiej zafundować sobie radykalne zmiany. Nie popadamy wtedy w rutynę no i ta odrobina dreszczyku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Ja bym chętnie wpadł do waszego biura w Katowicach - wybieram sie w połowie kwietnia- i oglądnąłbym sobie nartki. W planie był Red Star SC ale plany sie zmieniają i myślę o takiej ale RC. A opisy różnych Starów na forum w tym sezonie były, chyba w styczniu. Co do Duela to też sie ich nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 25.04-02.05 Stubai:eek: W planach jeszcze wypad majowy na Pitztal:) No i jak żona nie wymyśli sobie w lipcu jakiejś majorki lub innych tropików to dni polskie w Kaprun:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 W sobotę Kasprowy, albo Słowacja (Łomnica, Chopok), w święta pauza, a potem tam gdzie będzie śnieg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 25.04-02.05 Stubai:eek: W planach jeszcze wypad majowy na Pitztal:) No i jak żona nie wymyśli sobie w lipcu jakiejś majorki lub innych tropików to dni polskie w Kaprun:D no chłopie podnosisz ciśnienie:D pozdrawiam Torres P.S.-mam nadzieję że żona wymyśli Ci spływ kajakowy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Do Mihumor. Daj znać jak będziesz jechać do Katowic bo ja rzadko bywam w biurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Dokładnie!! Bartek popatrz na fotki z linka, szczególnie 9, 13 i 14, spokojnie na narty się zabierzesz, masz przecież trochę większy ten motur to jeszcze możesz ze 2 osoby zabrać ze sobą No to ja nie wiem po co te cieżarówki te vany firmowe ja bym pokupił skuterki i do azji na szkolenie posłał:D to teraz musze sprzdać auto i na wczasy z cała rodzina motorkiem sie spakujemy:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 5 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Lany Poniedziałek Witam Po wczorajszym wypadzie na VR-chciałbym pojechać jeszcze na Pilsko a sezon zakończyć w Skalante Pleso mam nadzieję że warunki dopiszą pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 18 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 witam odświeżę wątek - jutro Vratna - Chleb i to będzie najprawdopodobniej zakończenie sezonu 08/09. pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 http://skionline.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=72217 25-27 IV - OBERTAUERN 28-30 IV - SPORTGASTEIN 01-03 V - KITZSTEINHORN i to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 witam odświeżę wątek - jutro Vratna - Chleb i to będzie najprawdopodobniej zakończenie sezonu 08/09. pozdrawiam Torres super miejsce:)Ja za tydzień Solden,a później się jeszcze zobaczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Juz niestety zakonczony, 2 kwietnia w Spindlerowym. Przez wlasna glupote reszte planow kwietniowych i majowych szlag jasny trafil Rozpieprzona torebka stawowa na sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 super miejsce:)Ja za tydzień Solden,a później się jeszcze zobaczy;) Wybierasz się na Hannibala ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 19 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2009 ja zakończę (25.04) na bardzo nie lubianym przez niektórych kolegów lodowcu Hochjoch czyli mówiąc po naszemu Maso Corto wiem ze to zadupie mało tras zero imprez i zabita dziurami decha ale mam sentyment do tego miejsca i co zrobię a poza tym - nie ważne gdzie ważne z kim i jak i tego wszystkim życzę plany planami a często kończy sie tak : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=72256#post72256 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Wybierasz się na Hannibala ? misal Michał-Hannibal jest 24.04,a ja jeszcze w tym dniu muszę być w pracy,także dopiero nartowanie zacznę w niedzielę/26.04/,ale załapię się na zakończenie sezonu.No cóż nie można mieć wszystkiego,a szkoda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 witam wybiera się ktoś na Chopok jutro ? Będzie to chyba zakończenie sezonu dla mnie - chyba że uda się jeszcze wyskoczyć do Plesa pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Ja chyba skończę w weekend majowy na Kasprowym,bo Pilsko już "pada"... A jak podziałają dłużej,to pewnie pojeżdżę jeszcze trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Johny, Nie mam dla Ciebie dobrych wieści http://www.pkl.pl/?strona,doc,pol,lato,1408,0,688,1,1408,ant.html Na Górze jak w Austrii, ustalona data końca sezonu jest święta. Miłego nartowania Uważaj na świstaki pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Tak, ta przerwa, podobnie jak w Tatrzańskiej Łomnicy, choćby "skały srały" jest corocznie. Ale jestem ciekaw, czy w tym sezonie po przerwie jednak znów nie ponartujemy. Śniegu jest dużo, TPN idzie na rękę narciarzom i nie zamyka tras, tylko odgradza miejsca, w których budzą się zwierzęta. Tak więc może jeszcze po 8 maja będzie jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Już myślałem, że sezon zakończyłem ale powoli materializuje mi się plan wyjazdu na Stubai, chyba 29.05-2.06. Troche sie obawiam co tam zastane ale jak na razie wygląda to bardzo dobrze.Nigdy nie jeździłem w takim terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Johny, Nie mam dla Ciebie dobrych wieści http://www.pkl.pl/?strona,doc,pol,lato,1408,0,688,1,1408,ant.html Na Górze jak w Austrii, ustalona data końca sezonu jest święta. Miłego nartowania Uważaj na świstaki pzdr misal Tak, ta przerwa, podobnie jak w Tatrzańskiej Łomnicy, choćby "skały srały" jest corocznie. Ale jestem ciekaw, czy w tym sezonie po przerwie jednak znów nie ponartujemy. Śniegu jest dużo, TPN idzie na rękę narciarzom i nie zamyka tras, tylko odgradza miejsca, w których budzą się zwierzęta. Tak więc może jeszcze po 8 maja będzie jazda... Wnioskuję z tego,że szanse raczej niewielkie. Patrzę na prognozę pogody na weekend majowy - deszcz... Czyżby jutro ostatni dzień na nartach? Może się nie sprawdzi... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi