juice Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Czyli lodowcowo tez bedzie. Zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Ale to przechodzi. Człowiek przecież jak umiera z pragnienia to i wodę z kałuży wypije Mnie nie przechodzi. Próbowałem kilka razy w tym sezonie,bo miałem "pragnienie";) Ale mnie woda z kałuży wybitnie nie podchodzi Jadę do "wodopoju":D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Mnie nie przechodzi. Próbowałem kilka razy w tym sezonie,bo miałem "pragnienie";) Ale mnie woda z kałuży wybitnie nie podchodzi Jadę do "wodopoju":D:D:D Zdawało Ci się.... albo masz rezerwy... jak wielbłąd:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Co prawda jeszcze nie myślę o końcu,bo sporo śniegu,ale pewnie będzie to Pilsko lub Kasprowy.Inaczej mówiąc to tam,gdzie najpóźniej wszystko pozamykają... Jak sądzę,gdzieś tam w maju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Co prawda jeszcze nie myślę o końcu,bo sporo śniegu,ale pewnie będzie to Pilsko lub Kasprowy.Inaczej mówiąc to tam,gdzie najpóźniej wszystko pozamykają... Jak sądzę,gdzieś tam w maju... to może nie być kasprowy bo tam nie jest ważne ile śniegu tylko co zaplanowane to musi być dotyczy tylko przerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 (edytowane) to może nie być kasprowy bo tam nie jest ważne ile śniegu tylko co zaplanowane to musi być dotyczy tylko przerw Coś tam wyczytałem,że chcą ów przegląd zrobić po 3 maja... Czyżby Pilsko w tym roku kończyło ostatnie? Chyba,że po ósmym się zlitują i dadzą jeszcze poszusować... Edytowane 31 Marzec 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Mam już klepnięty Stubai 29.04-03.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 (edytowane) 25.04-2.05 Tux 2.05-5.05 Ischgl Edytowane 1 Kwiecień 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 czyżby zapowiadany skionline worldskitest? jeśli tak, to podgrzej atmosferę SB i napisz co tam za dechy zabieracie A jednak będzie!!!!!! Więc podgrzewam!!!! Dzięki uprzejmości Roberta Janusa już mam w boksie....Kneissl White Stas Sl Dziękuję Robert! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Ja tez sie ciesze, ze tacy pomocni ludzie jeszcze sa u nas na forum:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lider_ Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Dzięki uprzejmości Roberta Janusa już mam w boksie....Kneissl White Stas Sl Ooooooo, to czekamy na opinie tego Kneissla. I pozdrawiamy Roberta, któremu życzymy sukcesów w przekonywaniu polskich narciarzy, że jak narty to nie tylko Fischer i Atomic. A te Kneissl i Duele to nęcą, oj nęcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 25.04-2.05 Tux 3.05-4.05 Ischgl Bobic, a Ischgl nie kończy przypadkiem 3 maja w niedzielę ? pzdr (z nizin) misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 A co do tematu to koniec planuję na 14 kwietnia, po 5 dniach nartowania na Górze. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Bobic, a Ischgl nie kończy przypadkiem 3 maja w niedzielę ? pzdr (z nizin) misal Taaak, masz racje, poprwilem date. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Witam. Cała przyjemność po mojej stronie. Mam nadzieję, że tym razem ktoś napisze parę słów o nartach Kneissl na forum bo o nartach Duel JC do dzisiaj nic nie napisał. Nie wiem czy były tak złe a może były tak dobre, że zabrakło słów JC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasus Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Witam. Planowałem zakończyć sezon Egzaminem Regionalnym ale zabrakło terminu W związku z tym raczej zakończę na kasprowym albo gdzieś na Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Koniec będzie skiturowy w Cham (maj) i pewnie w Tatrach (czerwiec). pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Witam. Planowałem zakończyć sezon Egzaminem Regionalnym ale zabrakło terminu W związku z tym raczej zakończę na kasprowym albo gdzieś na Słowacji No to chyba Ci się uda na ten egzamin pojechać http://sitn.pl/?pg=wiadomosci,info&id=200800301 pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 już mam w boksie....Kneissl White Stas Sl no to czekam na wrażenia z wypiekami na twarzy, gdyż kiedyś o mało nie kupiłem podobnej używki , gdy stawiając pierwsze kroki carvingowe zobaczyłem gościa na kneisslach red starach, co heblował stok na wszystkie strony i wtedy pomyślałem, że jak będę miał taką nartę to też tak będę robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Żeby podgrzać atmosferę to 20.04 do 25.04.09 będę w Maso Corto. Uwielbiam główną ściankę może dla tego, że wybiłem tam sobie oba kciuki! No i na deser zapraszam wszystkich na testy nart Kneissl i nie tylko na dni Polskie w terminie 27.04 do 03.04.09 na Hinter Tux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Ravick97 to już chyba czas zasmakować tego heblowania stoku na nartach Kneissl i Duel. Gwarantuje dobre wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasus Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Maćko: Wiem o tym ale z tego co widzę po warunkach to zapewne odwołają to na 2 dni przed, ale cień szansy istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 (edytowane) Żeby podgrzać atmosferę to 20.04 do 25.04.09 będę w Maso Corto. Uwielbiam główną ściankę może dla tego, że wybiłem tam sobie oba kciuki! D ożżżżż w morde !!!! ja tez tam bede od 17 do 25 ! Robercie drogi w takim razie od razu pytam i jak cos to sie zapisuje czy bedziesz mial tam tą łopate na 131 z duala chciałbym poznać ich smak w fun carvingu na Kneissl tez bym chetnie wskoczyl o relacie nie musisz sie martwić napewno by byla ew. chyba ze masz inny "strzał" nadający sie typowo do funu pozdrawiam i do zobaczenia ps. bedziesz z jakaś grupą szkoleniową ? bo chyba nie z naszą (były by jaja) Edytowane 1 Kwiecień 2009 przez nexcom ps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 A ja tak mysle sobie żeby sie spakowac na MOTOR i zrobic takie jaja motorem na narty:D tylko nie mam bagaznika na narty:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Ravick97 to już chyba czas zasmakować tego heblowania stoku na nartach Kneissl i Duel. na razie lista chorób na nadciągające lata wygląda następującą: stockli, kneissl, dynastar, rtc, duel. na ten moment stosuję kompresy z młodego elana. więc jak jakieś nowe wirusy nie nadciągną to prędzej czy później kneissl nas połączy:p swoją drogą z chęcią w przyszłym sezonie objeździłbym sobie białą gwiazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi