Homar Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Czy to tylko u mnie czy u was też pojawiły sie na forum "słowa" pod ktrórymi czają sie reklamy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Czy to tylko u mnie czy u was też pojawiły sie na forum "słowa" pod ktrórymi czają sie reklamy ?? hej Homar u mnie też się pojawiły, napisz po ile sprzedajesz w swoim parku te kaski, rękawiczki i inne akcesoria Gianta:) pozdrawiam Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Czy to tylko u mnie czy u was też pojawiły sie na forum "słowa" pod ktrórymi czają sie reklamy ?? U mnie też,w jednym przypadku nawet w moim nicku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 hej Homar u mnie też się pojawiły, napisz po ile sprzedajesz w swoim parku te kaski, rękawiczki i inne akcesoria Gianta:) pozdrawiam Janusz Ekhmmm... :eek: aaa już wiem No własnie, strasznie to denerwujące co kawałek sie otwiera jakaś "ulotka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 (edytowane) faktycznie dziwaczne zjawisko:confused: ciekawe czy jest to pod kontrolą Admina , czy to jakaś samowolka ? Edytowane 26 Marzec 2009 przez aklim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 ta - też zauważyłem w pierwszym zdaniu gdzie słowo sportach ujawniło, że sprzedało swą dusze diabłu komercji:D Mocno irytujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 No fakt, troche denerwujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 no nawet bardzo Robercie ale są też tego plusy np: moge sobie za pomocą twojego profilu sprawdzić co sie dzieje w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 na tym drugim forum jest to już od dawna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 nie ma się co denerwować No fakt, troche denerwujace. przyjąć z humorem, przyzwyczaić poszukać pozytywnych efektów, taki już jest ten nasz komercyjny świat , najpierw ludzi się czymś oszałamia a jak już nie mogą bez tego żyć to podnosi ceny albo szuka dodatkowego profitu. Co robisz jak w telewizji pokazuje się reklama?... za pilota i pstryk:) tam gdzie jej nie ma - poprostu nie masz innego wyjścia - a może jednak? pozdrawiam Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Ja tam se latam na Chrome od Google i te reklamy nie fungują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 to u mnie lepiej w jednym poscie pojawiło sie i samo znikło ... może poprostu na forum zaczyna straszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi