majkun07 Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Wtam serdecznie jestem od dziś na forum namówił mnie lokiec3. Ten gość uczył mnie nartowania i jeżdzimy od 2 lat na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Wtam serdecznie jestem od dziś na forum namówił mnie lokiec3. Ten gość uczył mnie nartowania i jeżdzimy od 2 lat na nartach. Od dwóch lat to ty jeździsz na nartach:D. Witami i pozdrawiam nowego forumowicza a prywatnie mojego przyjaciela od wielu lat. Oby dalej razem było nam dane jeździć na nartach jeszcze przez wiele, wiele lat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Cześć miło powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2009 Hej - witaj i pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Piąteczka z żółwikiem, Rozumiem, że jesteś "Sukcesem dydaktycznym" Jacka Witaj w gronie osób pozytywnie zwariowanych na punkcie tego co zaskakuje drogowców. pzdr (z Galtuer/Ischgl) misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 witaj , witaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Vitka! z Tatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Powitać kolegę!! Mam nadzieję że Ci się u nas spodoba p.s. Podziękowania dla łokcia za srowadzanie "narybku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Cześć A gdzie reszta Waszej wesołej gromadki? Łokieć, miałeś wszystkich tu sprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Będziem się starać. Akurat z majkun07 mam najwięcej kontaktu, to poszło szybko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Witaj Maćku :)mam nadzieję,że tak jak Jacek reprezentujesz Polskę Północną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkun07 Napisano 25 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Podziękowaniw Dziękuje za ciepłe przyjęcie to miłe ,że tak witacie nowych użytkowników forum:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi