1973marcin Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Czyżby Ci siadły? narta fajna tylko ten kolor ale może ktoś się skusi Ewentualnie jakby ktoś miał jakieś używki podobne do tematu do sprzedania - PM plis. ja mam atomic 150 i volkl 155 atomy do spróbowania od zaraz a volki mogą być dopiero na sobote (ewentualnie piątek w wiśle) są jeszcze jakieś fiszery, stoeckli i nordiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 ja mam atomic 150 i volkl 155 atomy do spróbowania od zaraz a volki mogą być dopiero na sobote (ewentualnie piątek w wiśle) są jeszcze jakieś fiszery, stoeckli i nordiki To ja ten atomy w piątek na pilsku bym się przejechał Stan/cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 (edytowane) To ja ten atomy w piątek na pilsku bym się przejechał Stan/cena? musiałbyś je zobaczyć i ocenić (650) jak ci pasuje podjechać to możesz je wypróbować , moge ci jeszcze jakiegoś gs dać potestować bo stoją 3 w garażu stoeckli, dynastar i elan Edytowane 25 Marzec 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 [quote=1973marcin; volkl 155 atomy do spróbowania od zaraz a volki mogą być dopiero na sobote (ewentualnie piątek w wiśle) są jeszcze jakieś fiszery, stoeckli i nordiki wybieram się w piątek do Wisły na testy, będziesz gdzieś w pobliżu (soszow)? pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 wybieram się w piątek do Wisły na testy, będziesz gdzieś w pobliżu (soszow)? pozdrawiam Torres jeszcze nie wiem gdzie ale napewno nie soszów pojade raczej po południu bo do 13 pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 jeszcze nie wiem gdzie ale napewno nie soszów pojade raczej po południu bo do 13 pracuje no trudno potestuję co tam mają na soszowie i się zobaczy pozdrawiam Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 jeszcze nie wiem gdzie ale napewno nie soszów pojade raczej po południu bo do 13 pracuje Hmm Pilsko, wyciąg "Baba", 14-20 za 20pln ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 A kusi mnie coś takiego, jednak w wersji bez tuningowej: Czego nie w wersji Tuningowej ? Nie podobają Ci sie dziurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Czego nie w wersji Tuningowej ? Nie podobają Ci sie dziurki? to zdjęcie w jego galerii, nóżka na nóżkę - może dziurki nie bałdzo nie bałdzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi