koba Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Chyba nikt nie ma juz watpliwosci ze sezon sie konczy ( przynajmniej w Polsce). Zpraszam do podzielenia sie JAK BYLO w tym roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 dla kogo się skończył dla tego się skończył u mnie cały czas trwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 dla kogo się skończył dla tego się skończył u mnie cały czas trwa:D U mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_rafal Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Ja w piątek wieczorem może też wyskoczę na narty. I proszę mi tu nie pisać o jakimś końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 bylem w sobote popatrzec na jaworzyne to wszyscy gadali ze sie jezdzi po kaszy a od soboty ma byc cieplo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 poza tym ja a wlasciwie moja dziewczyna tego sezonu raczej nie moze zaliczyc do udanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_rafal Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 A ja w piątek wieczorem byłem w Puławach i było twardo, że aż miło, mrozik był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 no właśnie ja też dopiero się rozkręcam -może uda się pojeździć do końca kwietnia pozdrawiam Torres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Chyba nikt nie ma juz watpliwosci ze sezon sie konczy ( przynajmniej w Polsce). Zpraszam do podzielenia sie JAK BYLO w tym roku!! Wroc do tematu w kwietniu... najwczesniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 bylem w sobote popatrzec na jaworzyne to wszyscy gadali ze sie jezdzi po kaszy a od soboty ma byc cieplo... Wszystko fajnie Koba, ale uzupelnij prosze swoj profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 gdzie tam do koćca.... "końca nie widać nie widać nie widaaaaaaaaaaać......" ! i oby jak najdłużej ja kończe 25.04 (chyba) wtedy napisze z pełną świadomością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Jak dla mnie,to dopiero zaawansowany środek sezonu... Na Pilsku 2 metry śniegu!I nie tylko tam tak dobrze... Spojrzyj poniżej: ||| vvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Jeszcze się pojeździ, może i po miękim ale jednak. W roku 2000 w Zachodnich Tatrach ostatnią jazdę zaliczyłem 3 maja (pozatrasową ale po twardym i zjazd był kolo 800 przewyżenia prawie do parkingu) - a 4.05 pierwszy raz pływałem w podkrakowskim Kryspinowie a woda była nawet ciepla, czyli nie tylko w Kaliforni czy w Alpach nadmorskich tak mozna:) Teraz może być podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 ja sezon mam zamiar kończyć dopiero w maju gdzieś około 7 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 A czemu Koba/Grzesiek/uważasz,że sezon był nieudany dla Ciebie i dziewczyny? Dzięki za uzupełnienie profilu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Sezon trwa jak najbardziej!!! Od wtorku będę w Bad Gastein:) był tam może ktoś z forumowiczów jakieś porady? które trasy warto objeździć?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 A czemu Koba/Grzesiek/uważasz,że sezon był nieudany dla Ciebie i dziewczyny? Dzięki za uzupełnienie profilu:) dla mnie byl nawet udany bo sobie pojezdzilem. przyjechal do mnie raz kumpel ktorego lata nie widzialem i na stoku byl niezly ubaw:) ale dziewczynie machneli narty wiec wiesz jak sie taki sezon pozniej kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Grzechu,mnie też w tym roku buchneli deski,ale nie uważam,że sezon jest do d....y;)Kradzieże się zdarzją wszędzie,nawet w Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Grzechu,mnie też w tym roku buchneli deski,ale nie uważam,że sezon jest do d....y;)Kradzieże się zdarzją wszędzie,nawet w Alpach w tych alpach to chyba tez polacy. ja zaczynalem jezdzic we wloszech. wogole sie nie znalem na nartach i nie wiedzialem jakie sa obyczaje. jak mi powiedzieli ze je tak po prostu zostawiam i idziemy do knajpy to bylem w szoku. u nas jest chyba troche inna mentalnosc... niestety. kiedys w tv gadali ze to juz zorganizowane ekipy kradna sprzet:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Jak dla mnie choć bym do końca tego sezonu spędził jeszcze X dni w Alpach to muszę uznać ten sezon za nieudany. Początkiem stycznia mój syn złamał na nartach nogę, złamanie okazało się być dość skomplikowane(skrętno spiralne z przemieszczeniem).. tydzień w szpitalu 8 tygodni w gipsie, w ubiegły czwartek wrócił do szkoły, ale nadal porusza się o kulach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Jak dla mnie choć bym do końca tego sezonu spędził jeszcze X dni w Alpach to muszę uznać ten sezon za nieudany. Początkiem stycznia mój syn złamał na nartach nogę, złamanie okazało się być dość skomplikowane(skrętno spiralne z przemieszczeniem).. tydzień w szpitalu 8 tygodni w gipsie, w ubiegły czwartek wrócił do szkoły, ale nadal porusza się o kulach... Tutaj Sławka rozumię,zdrowie czy życie to nie sprzęt,nie można kupić nowego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Chyba nikt nie ma juz watpliwosci ze sezon sie konczy ( przynajmniej w Polsce). Zpraszam do podzielenia sie JAK BYLO w tym roku!! tak patrze na swoje auto jeszcze zimówki założone a na dachu box to znaczy że jeszcze sezon trwa w najlepsze w tym roku obyło się bez wiekszych uszkodzeń więc pewnie jeszcze pojade gdzieś na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Jak dla mnie,to dopiero zaawansowany środek sezonu... Na Pilsku 2 metry śniegu!I nie tylko tam tak dobrze... i znowu muszę się z Johnnym zgodzić a jak tak dalej bedzie dosypywać to za chwilę na Pilsku będą 3 metry:o:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Sezon trwa jak najbardziej!!! Od wtorku będę w Bad Gastein:) ale na zakończenie sezonu z Carvingsportem na Pilsku chyba zdążysz wrócić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Tak Tak Andrzeju dojadę prosto ze stoku do Korbielowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi