mdm Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 jestem nowym użytkownikiem skionline. złamałem nartę atomic sl9 2006/07 przykra sprawa.poszukuję pojedyńczej sztuki może być sama deska wszelka pomoc mile widziana pozdrawiam. pechowy dzień w obergurgl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Witam i Pozdrawiam! Może na allegro-tam jest dział sprzedam pojedyncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Kochant atomic w tym roku do sklepu przyniesiono mi w sumie 3 złamane part atomica 06/07x2 i 07/08 x1 .. oczywiście reklamacja nieuznana w każdym przypadku. 1x gs19, 2x izor (9.7 i 5.3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Witam serdecznie! Darek właściwie już mnie wyręczył... Sam czasem tam zaglądam,tak na wszelki wypadek... Pozdrawiam! Witam i Pozdrawiam! Może na allegro-tam jest dział sprzedam pojedyncze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm Napisano 22 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 coś nie tak w tych nartach? jeżdżą świetnie krótki skręt znajomi zazdroszczą ponieważ nie wyrabiają za mną tylko ta wytrzymałość daje wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 Kochant atomic w tym roku do sklepu przyniesiono mi w sumie 3 złamane part atomica 06/07x2 i 07/08 x1 .. oczywiście reklamacja nieuznana w każdym przypadku. 1x gs19, 2x izor (9.7 i 5.3) Nie uznana z jakiego powodu? Chodzi o wiek, po prostu po okresie gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 Nie uznana z jakiego powodu? Chodzi o wiek, po prostu po okresie gwarancji? po prostu się złamały czyli uszkodzenie mechaniczne te gs to były nawet nowe a w środku taka czarna pianka i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 Synowi znajomej też Atomici SLki juniorskie 130 pękły pod wiązaniem - roczne były, można niby kleić - koszt około 150 zł ale chyba nie warto. Mi się jakoś tej narty nie udało złamać przez 6 sezonów a waże trochę. Może Atom obniżył jakość co by nie wróżyło zbyt dobrze moim Metronom:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 po prostu się złamały czyli uszkodzenie mechaniczne te gs to były nawet nowe a w środku taka czarna pianka i nic więcej To powiem, że kiepsko dbają o klienta:mad: Kolega kilka sezonów temu złamał jakiegoś elana z wyższej półki i wymienili. Mało tego, w następnym sezonie znowu go złamał, napisał do fabryki i również wymienili!:eek: Wiadomo, że narty były cały czas na gwarancji. Ciekaw jestem jak to z innymi markami wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Cześć Też witam w gronie osób pozytywnie zakręconych na punkcie nart. Szkoda, że zaczynasz od takiego pecha, ale i tak dobrze, że to narta a nie coś więcej. Jak jesteś w Oetztal, to może trafisz na jakąś fajną wyprzedaż. W Austrii czasami na wiosnę można kupić fajne nartki za very happy nice price. Na jesieni natomiast Intersport wyprzedaje narty z wypożyczalni i to są naprawdę zabójcze ceny. Ale to już następny sezon, a ten trzeba jeszcze wykorzystać pzdr z Galtuer/Ischgl misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 ichgl jest super byłem tam w zeszłym roku i bardzo mi się podobało.wyznaję jednak zasadę nieprzywiązywania się do miejsc więc każdy wyjazd w inny region.dziękuję za informację ceny nart w obergurgl są kosmiczne. wypożyczenie na 3 dni 80 euro inter sport był trochę łaskawszy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 piękne zdjęcie i ta agresywna jazda no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7ASIA Napisano 1 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Witam radośnie kolejnego forumowicza z Północy! Niewielu nas tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 niewielu ale zawsze -czy jeździsz w lidzbarku na krzyżowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Na Krzyżowej Górze nie byłem chyba z 2 lata,jakoś ostatnio wydaje mi się,że Wieżyca jest ciekawszym ośrodkiem i ceny chyba niższe,a odległość do pokonania mam prawie taką samą.Pewnie,że mamy mniejsze możliwości niż Koledzy z południa Polski;),musimy zadowolić się stoczkami,gdzie można zrobić kilka skrętów,ale sam odgłos wpinania butów jest już ekscytujący:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7ASIA Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 niewielu ale zawsze -czy jeździsz w lidzbarku na krzyżowej Niestety w sezonie 08/09 nie "śmigałam" tam.. ale wolę Lidzbark znacznie bardziej od stoku w Mrągowie czy Gołdapii, lub nawet w Rusi... A tak serio - kocham Alpy - za 8 dni Francja i lodowiec 3650 mnpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2009 francja Jazda nader wszystko też bym pośmigał dodam że jedzonko owszem życzę super zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm Napisano 22 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2009 wieżyca WIEŻYCA bywam tam również i raczej częściej niż na Krzyżowej. Tak się składa tylko żeby więcej śniegu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi