1973marcin Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Z okazji urodzin spełnienia marzeń, zimy do lata i następnej zaraz po wakacjach i ogólnie wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Wszystkiego Najlepszego! Ale będzie impreza ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 A Michał to coś się mi kojarzy że zrobił sobie taki prezent urodzinowy i w tym momencie albo wkrótce rusza w stronę Ischgl:) Więc ja życzę tylko takich prezentów nie tylko z okazji urodzin, ale również dnia codziennego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Jeszcze raz Michale wszystkiego najlepszego - wielu dobrze przygotowanych stoków :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 I ja się dołączam! Oby śniegu pod nartami nie brakło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Żyj sto lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Serdecznie dziękuję Braci Forumowej za życzenia Sławek ma rację, zrobiłem sobie prezent i prysnąłem na tydzień na nartki Na piwo zapraszam dzisiaj, sobota (Tiroler Stube) w Galtuer, a jakby ktoś nie mógł to może być karczma Biały Potok na Wielkanoc. Po drodze dopuszczalne jest spotkanie w Szwejku w Warszawie ( i nie będę dyskryminował za względu na imię i pochodzenie http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=68915#post68915 ) pzdr (na razie z Wolkersdorfu) Michał (misal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Się dołączam do życzeń urodzinowych! Udanego szusowania - zima wprawdzie w Alpach słabsza niż w Tatrach:D - wczoraj byłem w górach szwajcarskich - ale jakieś poletko do jazdy sobie znajdziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Melduję się już z Galtuer. Tyle śniegu tutaj to jeszcze nie widziałem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 22 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2009 To i ja dołączam się do życzeń, spóźnione co prawda ale szczere Wszystkiego Najlepszego, zdrówka i spełnienia narciarskich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi