johnny_narciarz Napisano 26 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2009 ... ludzi bylo raczej malo tak jakby cisza przed burza (czyli przed weekendem majowym) fotka z gasienicowego, widac ze pustawo na stoku ... dziekuje wszystkim za dobre slowo Chyba jednak ruszę w ten weekend... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Chyba jednak ruszę w ten weekend... Pozdrawiam! ... ale na 1 maja Zakopane odradzam, zadepcza Cie w tlumie :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2009 ... ale na 1 maja Zakopane odradzam, zadepcza Cie w tlumie :eek: Zastanawiam się właśnie,który dzień wybrać... Pewnie w cały weekend będą tłumy chyba,że pogoda namiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Jarek czyżby Zakopiańscy zbójnicy oskubali:D:D:D To dlatego boję się Zakopanego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 27 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2009 Zastanawiam się właśnie,który dzień wybrać... Pewnie w cały weekend będą tłumy chyba,że pogoda namiesza. Właśnie, ot i problem. Możliwe, że jeżdżących narciarzy nie będzie nadmiernie wielu, ale nie wiadomo. Na pewno tłumy ceprów w kolejce do kolejki. A już nie będę się użalać na zamykanie 4-go, bo to temat wyeksploatowany... Zostaje weekend 9-10, może się okazać OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 28 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Jarek czyżby Zakopiańscy zbójnicy oskubali:D:D:D To dlatego boję się Zakopanego:cool: ... no widzisz oskubali mnie, nawet przyslowiowe skarpetki zabrali :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 ... Zostaje weekend 9-10, może się okazać OK. Myślisz,że jeszcze otworzą trasy po przeglądach?Śniegu na pewno nie zabraknie,ale czy Świstak pozwoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 28 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Myślę, że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2009 Czesto wracam myslami do mojego wypadku i powrotu na stok . Ponizej link do filmu z treningu Daniela Albrechta po 4 miesiacahc od wypadku: http://www.skionline.ch/index.php?section=podcast&cmd=popup&id=920&cid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2009 Czesto wracam myslami do mojego wypadku i powrotu na stok . Ponizej link do filmu z treningu Daniela Albrechta po 4 miesiacahc od wypadku: http://www.skionline.ch/index.php?section=podcast&cmd=popup&id=920&cid=1 Ten adres to nie nasza fila w Szwajcarii Kiedyś na PŚ w Alta Badia zaparkowałem samochód pod biurem prasowym. Jakie było moje zdziwienie kiedy wysiadłem, a obok stało auto z dużym napisem skionline ... ch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Sierpień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2009 Pod tym adresem maja info z pierwszej reki, czesto tam zagladam, co pisza o swiatku narciarskim. No i fajna gra jest na tej stronce rowniez A powiedzcie mi, na jakim to lodowcu smiga Albrecht na tym filmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2009 Pod tym adresem maja info z pierwszej reki, czesto tam zagladam, co pisza o swiatku narciarskim. No i fajna gra jest na tej stronce rowniez A powiedzcie mi, na jakim to lodowcu smiga Albrecht na tym filmie ? Kaunertal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi