witek52 Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Pobujałem się wczoraj trochę w Świeradowie. Udało mi się zrobić parę fotek, które poniżej zamieszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 ale tlok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Fajną miałeś pogodę-ja dwa prawie tygodnie temu u góry miałam śnieg, a na dole deszcz,ale i tak było super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 ale tlok:D Na stoku nie miało prawa być nikogo. Pierwsze zdjęcie w czasie przerwy między dzienną, a nocną jazdą. Druga fota chwilę przed startem jazdy nocnej. Trzecia chwilę po. Inna sprawa, że rzeczywiście tłumów nie było. Na koniec info dla wszystkich zainteresowanych: niezależnie od panujących warunków, sezon kończy się z końcem marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Wygląda zachęcająco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Jeszcze czynne,ale czy warto:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lider_ Napisano 9 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2009 O, niezłe waruny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2009 ale to chyba warunki na jazde na rowerze gorskim bo na narty to warunkow tu niewidze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 boczkiem, boczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi