pablo_duch Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 (edytowane) Jeszcze nie dawno czytałem jak koledzy moi z forum szykuja wyjazdy i wyjezdzaja a tu juz koniec sie zbliza http://www.skionline.pl/stacje/?co=przeczytaj&id_newsa=1531 Ja niestety nigdzie nie byłem i nie bede-jedynie na yoputube moge popatrzec na ludziska jak smiegali:mad: Edytowane 18 Marzec 2009 przez JC Zamiana linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 3 maja - to jeszcze dośc daleko ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 3 maja - to jeszcze dośc daleko ?! no około 50 dni-nawet nie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 głowa do góry:)...jeszcze przed Tobą mnóstwo sezonów....dziś odebrałem narty z serwisu i serwisant mówi mi że jego najstarszy klient ....81 lat:eek:...właśnie w sobotę rusza do Bukowiny na narty:)...podobno jeżdzi bardzo spokojnie i wolno...trochę się zdziwiłem,przecież z takim stażem powinien śmigać jak ta lala:)....oczywiście zatkało mnie i poprostu zazdroszczę takim ludziom że w tym wieku jeszcze jeżdzą na nartach....jeszcze w tym sezonie nie zapóżno...ja lecę w sobotę jak nic sie nie zmieni na 4 dni do Bukowiny też....ale może za wcześnie mówię...nie muszę jechać bo to ostatni dzwonek w kraju pośmigać...a w Alpy też nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 głowa do góry:)...jeszcze przed Tobą mnóstwo sezonów....dziś odebrałem narty z serwisu i serwisant mówi mi że jego najstarszy klient ....81 lat:eek:... O to znane przypadki, poniżej zdjęcie jego młodszego kolegi, jest to mój wujek a zarazem ojciec Figo. W tym sezonie spędził już 6 dni w włoskich Alpach i 5 w austryjackich, a co się spotkamy to pyta czy jaki wyjazd się nie kroi, co by się mógł dokleić. ...nie muszę jechać bo to ostatni dzwonek w kraju pośmigać...a w Alpy też nie mogę :eek: nawywijałeś ostatnio w Austrii co?? i masz zakaz wstępu tam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 W Alpach dużo ludzi starszych z deskami widywałem, to spory odsetek jeżdrzących - bardzo fajne zjawisko. Sezon rzeczywiście w fazie schyłkowej ale ja jutro biorę dzień wolnego i jadę pośmigać w Beskid Wyspowy najprawdopodobniej. Dlatego teraz siedzę w robocie i nadrabiam (no prawie bo przerwa mała na Forum:D). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Ja b. czesto w Spindlerowym spotykalem sie z "wiekowymi" Czechami plci obojga i parami - tako kole 70 +/-. Bardzo sympatyczne widoki. Pablo - a po tym poznanskim igielicie chociaz nie probowales sie slizgac ? Jak tam jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 18 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Pablo - a po tym poznanskim igielicie chociaz nie probowales sie slizgac ? Jak tam jest ? myslałem ze tam skoczyn na igiełki ale po pierwsze-zjazd ma moze 100 metrow,a po drugie ceny NOKAUT...no nic moze za rok,chyba ze uda mi sie własne M kupic to poczekam troche-ahhhhhhhh....kuwa zycie meczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Niedawno jechałem na wyciągu z gościem,który właśnie jeździł 66 sezon! Widać,narty mają dobry wpływ na zdrowie.A jak śmigał!Mam też sąsiada,który ma przynajmniej z 70 lat,kiedy ja jadę do pracy,ten wali na "basa" z nartami. Kondychę ma,to widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 ten zawodnik też do młodzieniaszków nie należy a cały czas tylko by jeździł (62lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 A zniżki na karnety dla seniorów to u nas chyba nie występują - jechałem na krześle kiedyś z jednym "dziadkiem" i o tym mowił - nie był z tego zadowolony. A wszędzie w Alpach sa takowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 A zniżki na karnety dla seniorów to u nas chyba nie występują - jechałem na krześle kiedyś z jednym "dziadkiem" i o tym mowił - nie był z tego zadowolony. A wszędzie w Alpach sa takowe Ja za to jechałem z pewnym dziadkiem na Golgocie,były pracownik GAT czy coś w tym rodzaju,miał 50% zniżki na karnet. No ale firma o swoich dbać musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Typowa komuna -brak systemowych zniżek będących elementem ogólnej polityki społecznej i szukania klienta w różnych grupach za to chojne obdzielanie swojaków. Nie rozumiem właścicieli wyciągów - ja jeżdrzę na narty głównie w tygodniu i zawsze jest pusto, to przeważnie wtedy działalnośc słabo dochodowa a przecież zniżki dla seniorów choćby tylko poza wekendami mogą przyspożyć dodatkowych klientów gdy ich najbardziej potrzeba - oni wtedy mogą przyjechać w przeciwieństwie do większosci innych. A przecież starsi ludzie kupując normalny karnet jeżdrzą o wiele mniej i wolniej, częsciej odpoczywają - więc cała ta zabawa wychodzi im dużo drożej. To nie jest kraj dla starych ludzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 .ja lecę w sobotę jak nic sie nie zmieni na 4 dni do Bukowiny też.... offtop RusinSki w ten weekend ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Dziwi nie tylko brak promocji dla seniorów,ale brak jakiejkolwiek próby przywiązania do siebie klienta... Karnet całosezonowy,czy choćby siedem dni,które wykorzystujesz jak chcesz... Proste zabiegi przywiązujące do pewnego wybranego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Polska po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Polska po prostu Co więcej dodać?Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Niestety, ale muszę się z wami nie zgodzić. Nie chce mi się teraz dokładnie szukać, ale z tego co pamiętam to są u nas zniżki dla seniorów, na 90% Limanowa i Kluszkowce, więcej jakoś nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Niestety, ale muszę się z wami nie zgodzić. Nie chce mi się teraz dokładnie szukać, ale z tego co pamiętam to są u nas zniżki dla seniorów, na 90% Limanowa i Kluszkowce, więcej jakoś nie pamiętam. Ja też widziałam takie zniżki,ale,że temat mnie nie dotyczy to nie pamiętam gdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Niestety, ale muszę się z wami nie zgodzić. Nie chce mi się teraz dokładnie szukać, ale z tego co pamiętam to są u nas zniżki dla seniorów, na 90% Limanowa i Kluszkowce, więcej jakoś nie pamiętam. niby te zniżki są ale kwota 5 zł to raczej śmieszna zachęta jest zniżki w granicach 50% były by bardziej na miejscu (dotyczy i dzieci i seniorów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 19 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 zawsze powiny byc i wszedzie znizszki-dla seniorów takie zeby ich zachecic a teraz wrecz zniechecaja i potem macie ze u Nas ludzie sie szybciej starzeja bo nie stac ich na sport,znizszki tez powinny byc bardziej widoczne na karnety-miedzy jednodniowym a np. dwudniiowy zeby upust był 5 zł tez paranoja no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 SB....wielki szacunek dla wiekowych ludzi na nartach i tak sobie po cichu marzę żeby w tym wieku jezdzić na deseczkach,ale czas pokaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7ASIA Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Koniec sezonu??? NIE!! A wracając do tematu Panowie. Dla mnie osobiście sezon dopiero sie zaczyna Mam za sobą rozgrzewkę na Stubai w grudniu, ale przede mną najlepsze... ciepłe, marcowo-kwietniowe słoneczne dni w francuskich alpach! Jak inni wyciągają stroje kąpielowe i wylegują się w weekend majowy nad jeziorami, ja pakuję kurtkę, kask i jadę na lotnisko. Przyznaję, że przedzierając sie z nartami przez Wawę w weekend majowy wzbudzam uśmiech! Do końca sozonu ok 50 dni! To baaaardzo dużo czasu, a euro spada... Joanna -------------- za 2 dni LaPlagne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Szukałem i przez przypadek znalazłem wiosenna promocję na Kasprowym! Otóż od poniedziałku do piątku karta całodzienna za 70 zł!Tylko nie mam pojęcia,czy da się na niej wyjechać kolejką z Kuźnic na Kasprowy,czy można na niej jeździć zarówno Na Goryczkowej jak i Gąsienicowej i czy każdy może skorzystać z promocji... Dzwoniłem na numer info,ale tam tylko automat mówi to samo,co widzimy na stronce,a o promocji nawet ani słowa... Może jutro spróbuję się coś dowiedzieć,dzwoniąc na inne numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 popatrzcie na marcowe promocje na slowacji !!! 30% minimum !!! jesli nie wiecej na wielkiej racy, jasna, tatrzanska lomnica ... no az zal ze na tydzien nie mozna by wyskoczyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi