Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Drogi Robercie! To nie kasztanów pogięło tylko żabojadów w Dynastarze ... jak już! Przecież organizatorzy testu nie ida do sklepu i wybierają narty jak popadnie tylko dostają od producenta, który doskonale wie jakie narty do jakich grup ma dostarczyć! Więc ... pretensje kieruj do Francji Drogi Jacku, ja to wiem, ze nie Austryjoków, bo oni rylko testuja, a to firmy daja narty do testow i wybieraja modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 A ja słyszałem o takim jednym testerze co te Dynastary Legend 8000 po jednym zjeździe wyciepnoł do lasu i teraz ma za to przeje....e;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Wyrzucil sie mowi, wyrzucil A na pewno po to, by je ukryc - tak mu sie spodobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 A ja słyszałem o takim jednym testerze co te Dynastary Legend 8000 po jednym zjeździe wyciepnoł do lasu i teraz ma za to przeje....e;) Też słyszałem .... że dostał jeszcze jedną szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Też słyszałem .... że dostał jeszcze jedną szansę ...a teraz to ma już na piśmie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) Chłopcy, Wy tu sobie słodko pierdzicie a ja mam pytanko: kiedy fotki ze spotkania w Rogatej ujrzą światło dzienne? Bo kilka osób jest nimi zainteresowanych:) Edytowane 30 Październik 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Są już narty z grupy allmountain: http://www.skionline.pl/worldskitest/?co=test2009&sezon=09/10&kategoria_testu=Allmountain%20m%EA%BFczy%BCni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Zapraszam na stronę: http://www.skionline.pl/worldskitest/ gdzie zamieściłem film zrealizowany przez ekipę telewizyjną WST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Film jest dobrym uzupełnieniem - daje jakieś wrażenie, jak się to odbywa. Pozazdrościć JC uczestnictwa w takiej imprezie, gdzie praca łączy się z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 To już wszystko czy coś jeszcze będzie? Pare rzeczy mnie dziwi - pierwsze to kategoria allround męski gdzie znalazły sie narty trudne do porównania, pomijam tego Dynastara co chyba bardziej pasuje do tutejszej kategorii allmountain ale jeszcze Rossi daje Zenitha 3, nartę powiedzmy w porywach dla średniozaawansowanych, która ma rywalizować z deskami dużo twardszymi czy też crosami. Po doborze nart do tej grupy widzę, ze chyba z zalożenia nie miały to być najwyzsze i najtwardsze modele ale jak dla mnie dobór tu jest zupełnie niespójny i takie porównanie niewiele daje. Za to w Allmountain jest ok; tu dziwi mnie słaba ocena Bandita 80, narty jednak o uznanej renomie. Ten Bandit i Dynastar co słabo wypadły to chyba najbardziej z testowanych desek takie, które poza trasę będą dobre a tu w teście słabo. Może jakbyu te allmountainy potestowali poza trasą to by było odwróć tabelę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Testy testami ale niezrozumiałe dla mnie jest jak taki brzydki atomic z grupy race women mógł zdobyć złoty medal snow style dla mnie zwyciezca powinien byc dynastar bo bije ich na głowe a potem elan a reszta raczej taka pospolita, oklepana ale cóż o gustach sie niedyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Zapraszam na stronę: http://www.skionline.pl/worldskitest/ gdzie zamieściłem film zrealizowany przez ekipę telewizyjną WST. :eek: Franek od Klamera w kasku:eek:, widok to niespotykany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Zadowoleni uczestnicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Blizzard nie dostarczył nart do testów czy po prostu nie dało sie ich sklasyfikować I co ze stoeckli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 :eek: Franek od Klamera w kasku:eek:, widok to niespotykany:rolleyes: To, że w kasku to niesamowite, a to jaki kask to to jeszcze bardziej niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi