Gość bobic Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Maria Riesch? No to moze sie skusze na wyjazd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Maria Riesch? No to moze sie skusze na wyjazd ?? Zabierz kilka part nart testowych i dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 A moze by mnie ktos RAZ zaprosil na wyjazd ?? Narty wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 A moze by mnie ktos RAZ zaprosil na wyjazd ?? Narty wezme Chcesz jechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Nie, no cos ty Mamy teraz race program na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Nie, no cos ty Mamy teraz race program na glowie No to żebyś już tak nigdy nie napisał: A moze by mnie ktos RAZ zaprosil na wyjazd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 No nie mow, ze to zaproszenie bylo? To bylo takie, takie ....... nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 No nie mow, ze to zaproszenie bylo? To bylo takie, takie ....... nie wiem co Dlaczego było? Oczywiście że tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Jesteśmy pierwsi... Jesteśmy pierwsi, nie wiem czy w Europie ale wyniki World Ski Testu mamy szybciej niż kasztany:), oni dopiero mają mieć dzisiaj, a my już mamy:): http://www.skionline.pl/worldskitest/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Nie dziala Race mezczyzni. Chyba jeszcze drukuja pod Heada allroundy podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Jestem zawiedziony - co rok to słabiej i jakoś ubogo tak. Slalomki to już tylko niby damskie, allroundy meskie to same crossy albo do nich podobne, allround kobiet to niskie modele, lipa jakaś i tak wyrywkowo; pobieznie, no chyba, że coś tam jeszcze dojdzie. W grupach race dobrze wypadł Atomic z tym wynalazkowym systemem - dla mnie to niewielkie zaskoczenie jest. Na razie był tylko rzut okiem, studia nad tym wieczorkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Nie dziala Race mezczyzni. Chyba jeszcze drukuja pod Heada allroundy podobnie. Działa,atom -1.w allround-1 nordica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Nie dziala Race mezczyzni. Chyba jeszcze drukuja pod Heada allroundy podobnie. Może w Warszawie, u nas wszystko działa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Może w Warszawie, u nas wszystko działa:D World ski test działa W BB photoshop nie działa pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Może w Warszawie, u nas wszystko działa:D Pod Chrome nie dziala ;/ Tylko pod IE i Mozilla A co Warszawa gorsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Co tych Austryjoków już całkiem pogięło? Narte z grupy freeride pakuja do allround ? Patrz: Dynastar Legend Sultan 80. Noz w kieszeni sie otwiera !! Zdrada, zdrada, jestesmy w dooopie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Zgadza się. W Ras Lanuf chrom też meżczyzn nie ''przepuszcza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Co tych Austryjoków już całkiem pogięło? Narte z grupy freeride pakuja do allround ? Patrz: Dynastar Legend Sultan 80. Noz w kieszeni sie otwiera !! Zdrada, zdrada, jestesmy w dooopie ! hi a dlaczego? Uwazam, ze Dynastar Legend Sultan 80 to typowy allround poniewaz: szerokosc nart pod butem zwieksza sie systematycznie, na narty freeridowe 80mm pod butem to zdecydowanie za malo. To sa narty bardzo skretne, dobre rowniez na nartostrady a ze przy dlugosci 178cm maja promien 16 m to powoduje znakomita wszechstronnosc tych nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Legend Sultan 80, to nie allround, tylko ALL MOUNTAIN ! To narta nie dla sredniojezdzacego narciarza, rekreacyjnego, allroundowego, tylko dla dobrze jezdzacego, ale na roznego rodzaju warunki atmosferyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Legend Sultan 80, to nie allround, tylko ALL MOUNTAIN ! To narta nie dla sredniojezdzacego narciarza, rekreacyjnego, allroundowego, tylko dla dobrze jezdzacego, ale na roznego rodzaju warunki atmosferyczne. hi nie chce odbijac pileczki. napisz co musialo by sie stac zeby Dynastar Legend Sultan 80 byl allroundem tz zeby byla to narta dla sredniojezdzacego narciarza. Ja uwazam ze tz sredniozawansowany narciarz moze spokojnie na Dynastar Legend Sultan 80 pomykac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Ja niestety tak nie uwazam. Uwazam, ze Sultan jest narta dla dobrze jezdzacego narciarza, a ze proporcje ma 70% na trase, a 30% poza ..... To raz. Dwa - narty allround w Dynastarze, to narty z grupy Booster. Tak to wyglada. Chyba, ze ktos pomyslal, ze Booster nie bedzie konkurencyjny z innymi firmami, ze bedzie na straconej pozycji (choc nie wiem czemu) i dal najbardziej zblizony model czyli Sultan 80. Tak mnie sie wydaje, ale kto inny moze miec calkiem odmienne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) Co tych Austryjoków już całkiem pogięło? Narte z grupy freeride pakuja do allround ? Patrz: Dynastar Legend Sultan 80. Noz w kieszeni sie otwiera !! Zdrada, zdrada, jestesmy w dooopie ! Drogi Robercie! To nie kasztanów pogięło tylko żabojadów w Dynastarze ... jak już! Przecież organizatorzy testu nie ida do sklepu i wybierają narty jak popadnie tylko dostają od producenta, który doskonale wie jakie narty do jakich grup ma dostarczyć! Więc ... pretensje kieruj do Francji Edytowane 30 Październik 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Zgadza się. W Ras Lanuf chrom też meżczyzn nie ''przepuszcza" Pod Chrome nie dziala ;/ Tylko pod IE i Mozilla A co Warszawa gorsza?? Faktycznie. Chrom nie lubi polskich znaków! :eek::mad: Postaram się to poprawić, ale ... co Wy używacie nie macie FF, Opery czy Safari? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 Jestem zawiedziony - co rok to słabiej i jakoś ubogo tak. Slalomki to już tylko niby damskie, allroundy meskie to same crossy albo do nich podobne, allround kobiet to niskie modele, lipa jakaś i tak wyrywkowo; pobieznie, no chyba, że coś tam jeszcze dojdzie. W grupach race dobrze wypadł Atomic z tym wynalazkowym systemem - dla mnie to niewielkie zaskoczenie jest. Na razie był tylko rzut okiem, studia nad tym wieczorkiem:) No tak SB się wyrwał i nie dopisał, że reszta będzie jeszcze dzisiaj, a teraz zbieram ... :eek: Więc informuję, że jeszcze dzisiaj będzie reszta testu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 No tak SB się wyrwał i nie dopisał, że reszta będzie jeszcze dzisiaj, a teraz zbieram ... :eek: Więc informuję, że jeszcze dzisiaj będzie reszta testu! Myślałem że to jasne i oczywiste że to jeszcze nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi