MB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 (edytowane) Namówię Cysorza żeby jechać jego Audikiem, wtedy ilość dni na śniegu może się zwiększyć Czyli ta propozycja rozumiem nieaktualna . To informacja dla potencjalnych moich pasażerów że dowiozę ich na miejsce szybko, komfortowo i bezstresowo;), a to kosztuje:D Czy bezstresowo? Znam takich co muszą wysiadać na chwilke żeby Ci nie zapaskudzić autka. I takich co płaczą na wieść ,że będziesz ich wiózł . Ja ani do jednych ani do drugich nie należę. Ot zamiast wstępować na Prater jedzie się z SB. Edytowane 17 Marzec 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Czy bezstresowo? Znam takich co muszą wysiadać na chwilke żeby Ci nie zapaskudzić autka. I takich co płaczą na wieść ,że będziesz ich wiózł . A ta co płakała cały dzień że musi ze mną z Austrii do domu wracać ponoć na dzień dzisiejszy się na chwalić nie może jazdy ze mną i że następna taka podróż to tylko ze mną, Ciekawe czy wie ze jechała.... :rolleyes:szybko:D No dobra my tu gadu.. gadu o pirdołach, a tu nie widać mobilizacji żadnej, nikt się specjalnie nie wyrywa w sumie oprócz Figo,SKIera i mnie. A ja to już jak ten żyd co dla towarzystwa i dobrej zabawy dał się powiesić, bo dla mie akurat to żaden biznes tam jechać mając karnet Topskipass w kieszeni i wybieram się tam tylko właśnie dla towarzystwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 A ta co płakała cały dzień że musi ze mną z Austrii do domu wracać ponoć na dzień dzisiejszy się na chwalić nie może jazdy ze mną i że następna taka podróż to tylko ze mną, Ciekawe czy wie ze jechała.... :rolleyes:szybko:D No dobra my tu gadu.. gadu o pirdołach, a tu nie widać mobilizacji żadnej, nikt się specjalnie nie wyrywa w sumie oprócz Figo,SKIera i mnie. A ja to już jak ten żyd co dla towarzystwa i dobrej zabawy dał się powiesić, bo dla mie akurat to żaden biznes tam jechać mając karnet Topskipass w kieszeni i wybieram się tam tylko właśnie dla towarzystwa:) no to mobilizujcie bractwo ... ja mam wciąż wolne, więc będę... jak ktoś chce samolotem, to mam człowieka, który chce się pozbyć biletów... do Salzburga, co prawda, ale ja stamtąd będę jechał, więc mogę zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 A ta co płakała cały dzień ... A ten co musi robić przerwy w podróży(żeby Ci autka w środku nie zapaskudził).... będzie łatwił pozwolenie na wyjazd??? Boję się tylko żeby nie było także te krowy co dużo ryczą to mało mleka dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 ...Salzburga, co prawda, ale ja stamtąd będę jechał, więc mogę zabrać... To masz niewiele bliżej niż my ewentualnie mamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 To masz niewiele bliżej niż my ewentualnie mamy:D no tak, ale czasowo ewentualni lecący z Wawy lub jeszcze wyżej, będą mieli szybciej .... Poza tym ja wracam później na Molltal, więc oni też mogliby :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 nikt się specjalnie nie wyrywa w sumie oprócz Figo,SKIera i mnie Hmmm pewnie trójka co każdy własny (lub prawie) interes prowadzi ? SB wielu by chciało a nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Hmmm pewnie trójka co każdy własny (lub prawie) interes prowadzi ? SB wielu by chciało a nie mogą Każdy ma prawo do urlopu i nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek odmówił jakiemuś pracownikowi dnia czy dwóch urlopu nawet jak proszą o to z "marszu", no ale trzeba umieć się o swoje upominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 ja niestety w swojej pracy swiezy jestem a tak po dniu juz wziolem pare razy i teraz juz raczej bedzie ciezko ale jesli sie zgodzi szefo to jade napewno wiec licze na miejsce u Ciebie SB jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Każdy ma prawo do urlopu i nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek odmówił jakiemuś pracownikowi dnia czy dwóch urlopu nawet jak proszą o to z "marszu", no ale trzeba umieć się o swoje upominać nie każdy ja nie mam wtedy kiedy bym chciał tylko wtedy jak wszyscy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 nie każdy ja nie mam wtedy kiedy bym chciał tylko wtedy jak wszyscy mają Ty jesteś rozgrzeszony:D z wiadomych przyczyn;) ....ale zaraz...zaraz mamy tu na forum z tego co wiem lekarza(jak będzie chciał to się ujawni:rolleyes:)... może by pomógł tym co nie mają szans na urlop... jakieś L4 na korzonki albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 ....ale zaraz...zaraz mamy tu na forum z tego co wiem lekarza(jak będzie chciał to się ujawni:rolleyes:)... może by pomógł tym co nie mają szans na urlop... jakieś L4 na korzonki albo coś Sławku!teraz takich rzeczy nie wolno głośno... A z drugiej strony to bycie na deskach w czasie L4 jest dość ryzykowne,w razie jakiegoś nieszczęśliego wypadku i zwiezienia poszkodowanego z stoku-następuje kicha:D-problemy z pracodawcą,ubezpieczeniem itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 nie każdy ja nie mam wtedy kiedy bym chciał tylko wtedy jak wszyscy mają "Moja" jest z tej samej branży co Ty Marcin a czasem dostaje urlop. Szczególnie jak chce (a raczej musi;)) ze mną na deski jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Ty jesteś rozgrzeszony:D z wiadomych przyczyn;) ....ale zaraz...zaraz mamy tu na forum z tego co wiem lekarza(jak będzie chciał to się ujawni:rolleyes:)... może by pomógł tym co nie mają szans na urlop... jakieś L4 na korzonki albo coś Niestety - mnie korporacja już mózgownice wyprała i nawet nie myślę o L4 bo mam zobowiązania w pracy ... Po raz kolejny: trudno, co zrobić... żałować pozostaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 trudno, co zrobić... żałować pozostaje ... I pozostając..... Żałować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 "Moja" jest z tej samej branży co Ty Marcin a czasem dostaje urlop. Szczególnie jak chce (a raczej musi;)) ze mną na deski jechać. to wszystko zależy kto dowodzi u nas akurat jest problem z władzą naczelną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Sławku!teraz takich rzeczy nie wolno głośno... Czyli nie chcesz Darku pomóc:D, a tu już chłopaki ręce zacierali że za takie L4 płacą równowartość skipasa:D wolne żarty oczywiście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Złoty interes;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Jako, że czas leci chciałbym uściślić, że na World Skitest zawitają tylko SB z Jego Cysarską Mością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 (edytowane) Jako, że czas leci chciałbym uściślić, że na World Skitest zawitają tylko SB z Jego Cysarską Mością? No właśnie z powodu braku pospolitego ruszenia, a mieliśmy( ja i Cesarka Mość) cichą nadzieję że to będzie jakieś parę- paręnaście osób żeby było raźnie;), rozważamy plan B, na który oprócz nas jest 2 potencjalnych chętnych. Wszystko wyjaśni się w 2 połowie tygodnia:). Na razie JC coś słabo się stara Edytowane 23 Marzec 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Cześć, Przez chwilę rozważałem możliwość powrotu z Tyrolu przez Semmering. Jechałem sobie w sobotę przez A1 i A12 i tak kombinowałem. Po zajrzeniu do netu na miejscu zobaczyłem, że ta impreza zaczyna się dopiero 1 kwietnia, a wtedy muszę być już w W-wie . Kiedy planujecie przyjazd do Semmering, bo może udałoby się spotkać i wypić zaległe piwo. Ja musiałbym stamtąd wyjechać 31 po śniadaniu. pzdr misal W Paznauntal sturmish i sypie. W Samnanun chyba podrożało, muszę porównać ceny sprzed dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Planujemy nartowanie od środy (1.04) do niedzieli(5.04) włącznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 23 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 No to kicha, wracam z Galtuer na niziny. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 25 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 W związku z kontuzją http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=70820#post70820 mój wyjazd na testy stoi obecnie pod wielkim znakiem zapytania. Zły jestem jak diabli, bo nawet w robocie udało się już wszystko poustawiać. Zobaczymy jeszcze co mi lekarz oznajmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2009 Potwierdzone osoby na teście: Franz Klammer, Marc Girardelli, Lasse Kjus, Fritz Strobl, Hans Knauss, Christian Mayer, Margarita Mabler, Werner Heel, Maria Riesch, Frank Wörndl, Ingrid Salvenmoser, Katrin Gutensohn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi