gregre0 Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Takie słoneczko to się pojawiło dnia siódmego czyli w sobotę, więc zamiast wyruszać w drogę powrotną pojechaliśmy na stok. Co z tego, że było pięknie i wprost gorąco. Po nocnych opadach, było mięciuteńko. Żona powiedziała, że w przyszłym roku to wracamy na włoską stronę. Ja natomiast już w grudniu poproszę o plan wyjazdów taki jeden magnez pogodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Będziesz tutaj czyli nie tak daleko... nie tak daleko żeby nie móc Cię odwiedzić. I nawet wiem po co;), Z Frankiem od Kramera gadałem i mówił że też będzie;) ...no co! ... nic nie pisałeś że SB nie bierze udziału z zgadywance:D Jako, że SB zawsze musi zepsuć zabawę przenoszę temat wyjazdu tutaj Może oprócz pewniaków SB i Cesorza ktoś jeszcze się skusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Codziennie rano jak oglądałem Alpen Panoramę myślałem o Tobie i serdecznie współczułem. Widzisz na drugi raz musisz mieć w aucie drugie narty allmountain i wtedy ... wszyscy płaczą, a Ty . Przecież jak byłem przez tydzień w styczniu w Val di Fiemme to cały czas sypało i co ... dawno się tak nie wyjeździłem a ja byłem pomiędzy wami i było dokładnie pomiędzy... trochę wszystkiego ... i ludzi mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Takie słoneczko to się pojawiło dnia siódmego czyli w sobotę, więc zamiast wyruszać w drogę powrotną pojechaliśmy na stok. Co z tego, że było pięknie i wprost gorąco. Po nocnych opadach, było mięciuteńko. Żona powiedziała, że w przyszłym roku to wracamy na włoską stronę. Ja natomiast już w grudniu poproszę o plan wyjazdów taki jeden magnez pogodowy. mówiłem Innerkremms :D ? Tam zawszze twardo... prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 mówiłem Innerkremms :D ? Tam zawszze twardo... prawie Jeszcze tam kiedyś zawitam. Tylko tym razem lepiej się przyłożę do szukania kwatery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Amberka \, Figo - ja też wchodzę w ten interes - powiedzcie ile trzeba mieć żeby stracić :-) i jestem - też bym jeszcze pojeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Michał - przy takich rozjazdach derekcja nie ma czasu na tak przyziemne sprawy jak: nalepki naszywki, koszulki - trzeba z tym chyba poczekać do lata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Amberka \, Figo - ja też wchodzę w ten interes - powiedzcie ile trzeba mieć żeby stracić :-) i jestem - też bym jeszcze pojeździł To dołącz do nas i potestuj narty z nami w Semmering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Dziękuję za Bardzo kuszacą propozycję - muszę ponegocjować z moją żonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Kurna chyba se zwine biznesa I se otworze jakom konkurencyjnom strone o nartowaniu. No i wtedy bede se słuzbowo po Alta Badiach i innych Gardenissimach śmigał. A nie bede sie wkurzał,że tera nie moge bo huk roboty.:eek: Figo, podejmiesz ryzyko otworzenia konkurencyjnego forum ? Potem SB będzie Ciebie beształ za inny kolor kasku . A nie daj Boże inny upierdliwiec będzie się dopominał o jakieś gadżety W kwesti zwijania firmy to dawno, dawno temu zacząłem współpracę z firmą produkującą skarpety. Jeździłem sobie do Konstancina, byłem oprowadzany po zakładzie, podziwiałem produkcję, jak to automaty wszystko robią. Wieczorem w domu przy kolacji opowiadałem rodzinie jak to ten właściciel fabryki skarpet ma dobrze, maszyny plują mu skarpetkami, kobiety pakują, samochody rozwożą, zero problemów. Po kilku latach współpracy spotykamy się nad naszym pięknym Bałtykiem z tym od skarpet. Siedzimy przy łyskaczu a on mi opowiada, jak to na początku naszej znajomości patrzył na moją pracę, a potem opowiadał swojej żonie, że ten Misal to ma super. Przyjedzie, postuka w klawisze, wystawi fakturę, skasuje cash i spokój. Zero problemów. Morał: Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. BTW, skarpety narciarskie robi super, ja mam nawet z logo mojej firmy. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Figo, podejmiesz ryzyko otworzenia konkurencyjnego forum ? Potem SB będzie Ciebie beształ za inny kolor kasku . A nie daj Boże inny upierdliwiec będzie się dopominał o jakieś gadżety W kwesti zwijania firmy to dawno, dawno temu zacząłem współpracę z firmą produkującą skarpety. Jeździłem sobie do Konstancina, byłem oprowadzany po zakładzie, podziwiałem produkcję, jak to automaty wszystko robią. Wieczorem w domu przy kolacji opowiadałem rodzinie jak to ten właściciel fabryki skarpet ma dobrze, maszyny plują mu skarpetkami, kobiety pakują, samochody rozwożą, zero problemów. Po kilku latach współpracy spotykamy się nad naszym pięknym Bałtykiem z tym od skarpet. Siedzimy przy łyskaczu a on mi opowiada, jak to na początku naszej znajomości patrzył na moją pracę, a potem opowiadał swojej żonie, że ten Misal to ma super. Przyjedzie, postuka w klawisze, wystawi fakturę, skasuje cash i spokój. Zero problemów. Morał: Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. BTW, skarpety narciarskie robi super, ja mam nawet z logo mojej firmy. pzdr misal Dokładnie mam taki pogląd na te sprawy,i dlatego pozwoliłem sobie takiego teksta posunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 I tutaj się z Wami Panowie zgadzam - stąd też ta mała wstawka z kabaretu Dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 Gasteinertal to chyba jakieś specyficzne miejsce, tam słońca jak na lekarstwo to nie tylko moja opinia.Nie no nie zawsze - tak było w styczniu 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 A tak było rok temu w marcu 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 A tak było rok temu w marcu 2008r. http://www.skionline.pl/forum/gallery/files/4/5/0/0/grossal_052_small__thumb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2009 A tak było prawie dokładnie rok temu 09.03.2008r. http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=477&catid=member&imageuser=4500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Jacku jeszcze raz dziękuję za propozycję wyjazdu ale żonka powiedziała miłym głosem zdecydowane NIEEEEEEEEEEE - bo ona musi być w pracy a samego mnie nie puści bo to nie sprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Jacku jeszcze raz dziękuję za propozycję wyjazdu ale żonka powiedziała miłym głosem zdecydowane NIEEEEEEEEEEE - bo ona musi być w pracy a samego mnie nie puści bo to nie sprawiedliwe NIEEEEEEEEEEEEE...rozumiem :eek:. NIEEEEEEEEEEEEE..."pojmujem" ,na szczęscie mam inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Val Gardena - galeria 03.2009 Val Gardena - pierwsza galeria z Południowego Tyrolu (marzec 2009). http://www.skionline.pl/galerie/index.php?co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=555&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Arabba - zdjęcia Arabba - kolejna galeria z Włoch http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=556&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2009 Alta Badia - zdjęcia Alta Badia - zdjęcia z ośrodka położonego w Południowym Tyrolu we Włoszech http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=557&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi