Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Południowy Tyrol - wróciłem

JC

Rekomendowane odpowiedzi

dsc01714.jpg

Takie słoneczko to się pojawiło dnia siódmego czyli w sobotę, więc zamiast wyruszać w drogę powrotną pojechaliśmy na stok. Co z tego, że było pięknie i wprost gorąco. Po nocnych opadach, było mięciuteńko.

Żona powiedziała, że w przyszłym roku to wracamy na włoską stronę.

Ja natomiast już w grudniu poproszę o plan wyjazdów taki jeden magnez pogodowy. :D

Będziesz tutaj czyli nie tak daleko... nie tak daleko żeby nie móc Cię odwiedzić:D. I nawet wiem po co;), Z Frankiem od Kramera gadałem i mówił że też będzie;)

...no co!

... nic nie pisałeś że SB nie bierze udziału z zgadywance:D

Jako, że SB zawsze musi zepsuć zabawę :Dprzenoszę temat wyjazdu tutaj

Może oprócz pewniaków SB i Cesorza ktoś jeszcze się skusi?

Codziennie rano jak oglądałem Alpen Panoramę myślałem o Tobie i serdecznie współczułem. Widzisz na drugi raz musisz mieć w aucie drugie narty allmountain i wtedy ... wszyscy płaczą, a Ty :D.

Przecież jak byłem przez tydzień w styczniu w Val di Fiemme to cały czas sypało i co ... dawno się tak nie wyjeździłem :D

freeride-img_2626-male.jpg

a ja byłem pomiędzy wami i było dokładnie pomiędzy... trochę wszystkiego :D... i ludzi mało

Takie słoneczko to się pojawiło dnia siódmego czyli w sobotę, więc zamiast wyruszać w drogę powrotną pojechaliśmy na stok. Co z tego, że było pięknie i wprost gorąco. Po nocnych opadach, było mięciuteńko.

Żona powiedziała, że w przyszłym roku to wracamy na włoską stronę.

Ja natomiast już w grudniu poproszę o plan wyjazdów taki jeden magnez pogodowy. :D

mówiłem Innerkremms :D :D ? Tam zawszze twardo... prawie :D

Kurna chyba se zwine biznesa ;)

I se otworze jakom konkurencyjnom strone o nartowaniu.

No i wtedy bede se słuzbowo po Alta Badiach i innych Gardenissimach śmigał.:D

A nie bede sie wkurzał,że tera nie moge bo huk roboty.:eek:

Figo, podejmiesz ryzyko otworzenia konkurencyjnego forum ?

Potem SB będzie Ciebie beształ za inny kolor kasku :D.

A nie daj Boże inny upierdliwiec będzie się dopominał o jakieś gadżety :D

W kwesti zwijania firmy to dawno, dawno temu zacząłem współpracę z firmą produkującą skarpety. Jeździłem sobie do Konstancina, byłem oprowadzany po zakładzie, podziwiałem produkcję, jak to automaty wszystko robią.

Wieczorem w domu przy kolacji opowiadałem rodzinie jak to ten właściciel fabryki skarpet ma dobrze, maszyny plują mu skarpetkami, kobiety pakują, samochody rozwożą, zero problemów.

Po kilku latach współpracy spotykamy się nad naszym pięknym Bałtykiem z tym od skarpet. Siedzimy przy łyskaczu a on mi opowiada, jak to na początku naszej znajomości patrzył na moją pracę, a potem opowiadał swojej żonie, że ten Misal to ma super. Przyjedzie, postuka w klawisze, wystawi fakturę, skasuje cash i spokój. Zero problemów.

Morał: Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

BTW, skarpety narciarskie robi super, ja mam nawet z logo mojej firmy.

pzdr

misal

Figo, podejmiesz ryzyko otworzenia konkurencyjnego forum ?

Potem SB będzie Ciebie beształ za inny kolor kasku :D.

A nie daj Boże inny upierdliwiec będzie się dopominał o jakieś gadżety :D

W kwesti zwijania firmy to dawno, dawno temu zacząłem współpracę z firmą produkującą skarpety. Jeździłem sobie do Konstancina, byłem oprowadzany po zakładzie, podziwiałem produkcję, jak to automaty wszystko robią.

Wieczorem w domu przy kolacji opowiadałem rodzinie jak to ten właściciel fabryki skarpet ma dobrze, maszyny plują mu skarpetkami, kobiety pakują, samochody rozwożą, zero problemów.

Po kilku latach współpracy spotykamy się nad naszym pięknym Bałtykiem z tym od skarpet. Siedzimy przy łyskaczu a on mi opowiada, jak to na początku naszej znajomości patrzył na moją pracę, a potem opowiadał swojej żonie, że ten Misal to ma super. Przyjedzie, postuka w klawisze, wystawi fakturę, skasuje cash i spokój. Zero problemów.

Morał: Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

BTW, skarpety narciarskie robi super, ja mam nawet z logo mojej firmy.

pzdr

misal

Dokładnie mam taki pogląd na te sprawy,i dlatego pozwoliłem sobie takiego teksta posunąć.

Jacku jeszcze raz dziękuję za propozycję wyjazdu ale żonka powiedziała miłym głosem zdecydowane NIEEEEEEEEEEE - bo ona musi być w pracy a samego mnie nie puści bo to nie sprawiedliwe :mad:

NIEEEEEEEEEEEEE...rozumiem :eek:.

NIEEEEEEEEEEEEE..."pojmujem" ,na szczęscie mam inaczej.