JC Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) Było ... minęło Wróciłem z Południowego Tyrolu. Odwiedziłem regiony: Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa, Arabba (dwa ostatnie przy okazji Sella Rondy) Pogoda i warunki ... zgadnijcie . 6 dni ... ??? zgadnijcie Przy okazji wizyty w Val Gardena wpadłem na Secede - miejsce rozgrywania Gardenissimy i zjechałem całą trasę żeby sprawdzić czy mi nogi odpadną. Nogi nie odpadły, gigant był miedzy ludźmi, a czas ok. 5.30 Edytowane 16 Marzec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Było ... minęło Wróciłem z Południowego Tyrolu. Odwiedziłem regiony: Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa, Arabba (dwa ostatnie przy okazji Sella Rondy) Pogoda i warunki ... zgadnijcie . 6 dni ... ??? zgadnijcie Sluchaj - jeszcze mi cisnienie po wczoraj nie opadlo, wiec zbastuj !!! Dobrze ze choc prognoza Twoja na stronie jest piekna juz tak od srody - jak sie spelni to wszystkie Twe "grzechy" zostana odpuszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Wróciłem z Południowego Tyrolu. Odwiedziłem regiony: Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa, Arabba (dwa ostatnie przy okazji Sella Rondy) Zachowujesz się jak Japończyk:D 3 dni urlopu na 10 lat i musi w tym czasie zwiedzić pół świata:D Pogoda i warunki ... zgadnijcie . 6 dni ... ??? zgadnijcie Widziałem na Alpenpanorama, słoneczko i minus kilka stopni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) To ja się cieszę poczwórnie z powrotu Dyrekcji,:D:D:D Po pierwsze primo: może dostanę do czwartku nalepki które zamówiłem 4.03. Po drugie primo: że Dyrekcja wróciła cało. Po trzecie primo: że Dyrekcja wróciła a ja w piątek jadę. Po czwarte primo: że może Dyrekcja da mi dostęp do giełdy, tam już wieszczą koniec sezonu i nie mam jak tego oprotestować. pzdr misal Edytowane 16 Marzec 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 To trochę rejonów zaliczyłeś - widzę czasu na kontemplację czy wielokrotne delektoweanie sie najpiękniejszymi trasami nie było:D. Zdradź może co i gdzie Ci sie najbardziej podobało a co nie - jeśli takowe występowało bo jak zwykle jest dobra pogoda i mało ludzi wtedy mi na ten przykład podoba sie prawie wszystko:D a akurat w tej okolicy ma sie co podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Było ... minęło Wróciłem z Południowego Tyrolu. Odwiedziłem regiony: Kronplatz, Alta Badia, Val Gardena, Val di Fassa, Arabba (dwa ostatnie przy okazji Sella Rondy) Pogoda i warunki ... zgadnijcie . 6 dni ... ??? zgadnijcie Przy okazji wizyty w Val Gardena wpadłem na Secede - miejsce rozgrywania Gardenissimy i zjechałem całą trasę żeby sprawdzić czy mi nogi odpadną. Nogi nie odpadły, gigant był miedzy ludźmi, a czas ok. 5.30 Kurna chyba se zwine biznesa I se otworze jakom konkurencyjnom strone o nartowaniu. No i wtedy bede se słuzbowo po Alta Badiach i innych Gardenissimach śmigał. A nie bede sie wkurzał,że tera nie moge bo huk roboty.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Nogi nie odpadły, gigant był miedzy ludźmi, a czas ok. 5.30 5 godzin 30 minut ?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 5 godzin 30 minut ?:eek: 30 minut łącznie jechał, a 5 godzin tłumaczył się Carabinieri dlaczego co po chwila leży na stoku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Moze obstawili bramkami wszystkie trasy w Gardenie i trzeba było całość zakosić - taki Gigant Slalom na Orientacje, dlatego między ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Moze obstawili bramkami wszystkie trasy w Gardenie i trzeba było całość zakosić - taki Gigant Slalom na Orientacje, dlatego między ludźmi. między ludźmi bo wiekszy dreszczyk emocjiii hehe 5 godzin-w kolejce -zjazd 30minut;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 5 godzin 30 minut ?:eek: Ale śmieszne ... A za tydzień ... :D nieee ... nie powiem Wam gdzie będę za tydzień i jaka pogoda będzie ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Ale śmieszne ... A za tydzień ... :D nieee ... nie powiem Wam gdzie będę za tydzień i jaka pogoda będzie ... :D taki to pozyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Figo myślisz że to wystarczy sobie stronę o nartowaniu i już? co tydzień wyjazdy i wpienianie ludzi?? :D:D To może i ja coś otworzę albo... razem otwórzmy Jacku wszyscy zazdrościmy i masz rację... nie pisz gdzie będziesz za tydzień :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Ale śmieszne ... A za tydzień ... :D nieee ... nie powiem Wam gdzie będę za tydzień i jaka pogoda będzie ... :D No mam nadzieje ze za tydzien bedziesz gdzies blisko Serfaus. Bo tez chce miec super pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 A za tydzień ... :D nieee ... nie powiem Wam gdzie będę za tydzień i jaka pogoda będzie ... :D Za tydzień to nie wiem ale wiem gdzie za 2 tygodnie:rolleyes: i wiem po co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Za tydzień to nie wiem ale wiem gdzie za 2 tygodnie:rolleyes: i wiem po co:) O SB jesteś wielki, otrzymałem od Ciebie jeden tydzień, bo ja byłem świecie przekonany, że to za tydzień! OK w takim razie mała korekta - gdzie będę za 2 tygodnie też będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 fotki Jako, że pewnie wielu z Was nie domyśla się nawet jaka była pogoda w trakcie zwiedzania Południowego Tyrolu dla zobrazowania załączam fotkę (w tle lodowiec Marmolada - zdjęcie zrobiłem z miejsca gdzie łączą się ośrodki narciarskie Val di Fassa i Arabba). A żeby Wam nie było smutno załączam druga fotkę z nazwą jednego z hoteli w miejscowość Corvara w dolinie Alta Badia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) O SB jesteś wielki... Oj tam wielki, słyszałem że żałosny:rolleyes:... ale wielki:confused: OK w takim razie mała korekta - gdzie będę za 2 tygodnie też będzie ładnie Będziesz tutaj czyli nie tak daleko... nie tak daleko żeby nie móc Cię odwiedzić. I nawet wiem po co;), Z Frankiem od Kramera gadałem i mówił że też będzie;) ...no co! ... nic nie pisałeś że SB nie bierze udziału z zgadywance:D Edytowane 16 Marzec 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Oj tam wielki, słyszałem że żałosny:rolleyes:... ale wielki:confused: Będziesz tutaj czyli nie tak daleko... nie tak daleko żeby nie móc Cię odwiedzić. I nawet wiem po co;), Z Frankiem od Kramera gadałem i mówił że też będzie;) ...no co! ... nic nie pisałeś że SB nie bierze udziału z zgadywance:D Czyli od momentu jak wyjedziesz z domu żeby JC tam nawiedizć będę miał ok. 20 minut na zebranie się. To dość czasu. I potem jeszcze 5 godzin i jesteśmy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Pogoda i warunki ... zgadnijcie . 6 dni ... ??? zgadnijcie K...... m....! A zgadnijcie jak było tylko troszkę bardziej na północ! 6 dni podczas których cieszyłem się jak widziałem dokąd jadę (najczęściej to nie widziałem koloru własnych nart). Ciągle miękko, bo codziennie dowalało nowego śniegu. A ja chciałem przetestować swoje nowe slalomki. Nawet mi się ich wygiąć nie udało na tym podłożu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 A ja chciałem przetestować swoje nowe slalomki. Nawet mi się ich wygiąć nie udało na tym podłożu. No to to juz q...wa jakas masakra byla :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) K...... m....! A zgadnijcie jak było tylko troszkę bardziej na północ! 6 dni podczas których cieszyłem się jak widziałem dokąd jadę (najczęściej to nie widziałem koloru własnych nart). Ciągle miękko, bo codziennie dowalało nowego śniegu. A ja chciałem przetestować swoje nowe slalomki. Nawet mi się ich wygiąć nie udało na tym podłożu. Podobno jak się ma pecha to nawet w *ipce na gwoździa można trafić :eek:. Edytowane 16 Marzec 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) K...... m....! A zgadnijcie jak było tylko troszkę bardziej na północ! 6 dni podczas których cieszyłem się jak widziałem dokąd jadę (najczęściej to nie widziałem koloru własnych nart). Ciągle miękko, bo codziennie dowalało nowego śniegu. A ja chciałem przetestować swoje nowe slalomki. Nawet mi się ich wygiąć nie udało na tym podłożu. Codziennie rano jak oglądałem Alpen Panoramę myślałem o Tobie i serdecznie współczułem. Widzisz na drugi raz musisz mieć w aucie drugie narty allmountain i wtedy ... wszyscy płaczą, a Ty . Przecież jak byłem przez tydzień w styczniu w Val di Fiemme to cały czas sypało i co ... dawno się tak nie wyjeździłem Edytowane 16 Marzec 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 K...... m....! A zgadnijcie jak było tylko troszkę bardziej na północ! 6 dni podczas których cieszyłem się jak widziałem dokąd jadę (najczęściej to nie widziałem koloru własnych nart). Ciągle miękko, bo codziennie dowalało nowego śniegu. A ja chciałem przetestować swoje nowe slalomki. Nawet mi się ich wygiąć nie udało na tym podłożu. Gasteinertal to chyba jakieś specyficzne miejsce, tam słońca jak na lekarstwo to nie tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Gasteinertal to chyba jakieś specyficzne miejsce, tam słońca jak na lekarstwo to nie tylko moja opinia. Eeeee chłopaki! Jak byłem tam w 2002 roku zrobiłem to zdjęcie: :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi