Szymonidius Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Na nartach jeżdżę od przeszło 25 lat. Pięć lat temu zmieniłem ołówki na tzw. carvingi i uczę się od nowa. Na Skionline i Forum zaglądam od 4 lat, ale jakoś zawsze odkładałem rejestrację. Obok jazdy na nartach lubię robić amatorskie filmiki z wyjazdów narciarskich. Oczywiście tak jak i jazda na nartach wymaga to jeszcze cały czas poprawy i doskonalenia. Mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej. Pozdrawiam wszystkich narciarskich zapaleńców. Niech śnieg będzie po Wami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 I niech moc bedzie z Toba mlody padawanie forumowy Witaj i milo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Witam! Też się wahałem z rejestracją,ale teraz nie żałuję!Tu dowiesz się wszystkiego,czego w normalnych warunkach nie ma szans! Rozgość się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Witaj na forum w takim razie... 25 lat na sniegu wiec obycia Ci nie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Witaj, tutaj jest naprawdę b.dobrze że się po tych 4 latach wreszcie przełamałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Piąteczka z żółwikiem (bo tak najwygodniej w rękawicach narciarskich) Jak już cztery lata jesteś "pasywnym" uczestnikiem forum to wiesz co może Ciebie teraz spotkać Miłego postowania. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Michał nie strasz kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 (edytowane) Michał nie strasz kolegów Broń Boże, nie chcę straszyć. Przecież Rafał już wie, że tutaj dowie się wszystkiego o naszej wspólnej pasji, a jak będzie się ociągał w jeździe to też zostanie wygoniony z ciepłej kwatery (nawet zdalnie, po obowiązkowym podaniu numeru swojego skipasa). A już nie daj Boże, aby się wysypał dokąd jedzie, to forum zapewni mu ekstra towarzystwo przy porannej kawie. Gorzej z pampuchami na nizinach, na to mogą liczyć tylko forumowicze o ściśle określonym imieniu i miejscu pochodzenia Kiedyś napisałem "Bo liczy się śnieg i dobra zabawa". I przecież to o to w sumie chodzi . pzdr misal Edytowane 15 Marzec 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Witam doświadczonego narciarza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Vitka:) z Tatr. Film ze Spindla szybki, zwarty i ... OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 również witam , fajne filmiki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Witam - filmik z Pitztal bardzo przyjemny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Witam - filmik z Pitztal bardzo przyjemny:) Fakt - calkiem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Witaj, fajnie że się przełamałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 21 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 Dzięki za miłę powitanie Dzięki wszystkim za miłe przyjęcię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi