Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Za oknem słoneczko, śniegu już nie ma w Wwie co oznacza że zbliża się wiosna. Narty w piwnicy i czas pomyśleć o jakimś zajęciu na lato W dniach 12-15 marca w Warszawskim Centrum EXPO XXI odbywają się 21 Targi Sportów Wodnych i Rekreacji WIATR i WODA. Oto stronka targów, ja dzisiaj się tam wybieram w poszukiwaniu nartek wodnych: http://www.wiatriwoda.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Jak będziesz to jeśli moge prosić zobacz czy wystawiają się jacyś producenci lub dystrybutorzy sprzętu kajakarskiego. Konkretnie chodzi mi o polietyleny górskie . Przymierzam sie do zakupu:) a nie bardzo mam czas jechać , no chyba , ze będe miał po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 oki, dam znać na PMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Za oknem słoneczko, śniegu już nie ma w Wwie co oznacza że zbliża się wiosna. Narty w piwnicy i czas pomyśleć o jakimś zajęciu na lato jeśli w istebnej nie będzie padał deszcz to sezon do maja będzie więc nart jeszcze nie chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 jeśli w istebnej nie będzie padał deszcz to sezon do maja będzie więc nart jeszcze nie chować Dokładnie,jaki koniec!? W tym roku kończymy sezon na początku maja i już! Śniegu jest na prawdę sporo,a to połowa marca.Dziś na krzesełku jeden gość mi mówił,że jeszcze jakieś 2 tygodnie i koniec... Dla "laminatów" pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 A ja jutro kończę sezon narciarski, dość krótki jak co roku ale przez wiosnę, lato i jesień będę miała od groma innych zajęć które też uwielbiam więc nie ma depresji Kolejny sezon już za niecały rok! a na treningi wrócę już za niecały miesiąc Piękne łódeczki na tych targach były A nartki chyba po prostu na Spójni albo przy Wale Miedzeszyńskim kupię bo tu niewiele było tego towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Yachting pozostawiam na maj,a konkretnie na drugą połowę... Chyba,że warunki dopiszą i będzie można poszusować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Falstart Wrozka W sobote zmykam na prawdziwe narty do Serfaus. A wodne tez lubie, szczegolnie w dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Jaca, przeszedles w tym UK jakas operacje plastyczna? Zmieniles twarz i dodales w barach troche cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Jak można 14 marca ogłaszać koniec sezonu ? Toż to woła o pomstę do nieba. Wróżkę może tłumaczyć trochę kontuzja, ale bez przesady. Co z czynnym kibicowaniem innym forumowiczom. Mogą się poczuć trochę zagubieni pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 (edytowane) Jak można 14 marca ogłaszać koniec sezonu ? Toż to woła o pomstę do nieba. Wróżkę może tłumaczyć trochę kontuzja, ale bez przesady. Co z czynnym kibicowaniem innym forumowiczom. Mogą się poczuć trochę zagubieni pzdr misal Ja wcale nie kończę sezonu dlatego, że mam kontuzję (bo z nią spokojnie można na nartkach śmigać) tylko dlatego, że co roku kończę sezon wraz z sezonem FIS WC. Myślę że inni forumowicze nie potrzebują mojego kibicowania, poradzą sobie beze mnie:) Są już duzi Jack, fajna fotka:) Co wpisałeś w google? Edytowane 14 Marzec 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Jack, fajna fotka:) Co wpisałeś w google? Dziekuje:) Nic nie musialem wpisywac, tym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Nic nie musialem wpisywac, tym razem:) Ja od poczatku myslalem, ze to Jack z Wrozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi