Boogie Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 no to wy sie kładziecie do snu...a ja zaczynam sie pakować i z samego rana atakuję Austrię oczywiscie jeżeli będzie net relacje będą dzienne....jak nie to spodziewajcie sie opisu i mega ilosci fot po powrocie:) zycze wszystkim miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Cwicz srodek ciezkosci i oszczedzaj kolana..... jak sie da Po powrocie Cie sprawdze ;) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Cwicz srodek ciezkosci i oszczedzaj kolana..... jak sie da Po powrocie Cie sprawdze ;) Powodzenia 3mam za słowo tak prawde powiedziawszy to ja już mógł bym wyjechać no ale te kobiety.....tylko dla jednej mam tyle spokoju w sobie...............w koncu dla MAMUSI każdy musi być wyrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Miłego nartowania, ja jak wszystko będzie okej za tydzień jadę do Galtuer/Ischgl pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aries7 Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Baw się dobrze. Ja jeszcze muszę poczekać tydzień - też jadę w tamte okolice, więc za każdy kawałek relacji będę wdzięczny pozdrawiam, krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Bugajson z nienadzka 5 min. przed odjazdem pochwalił się sknerus jeden żeby się mu czasem ktoś nie dokleił, no albo chyba że to było tak jak ja: dzisiaj jeszcze mi się nawet nie marzy, a jutro już w Alpach jestem:D. Przyjemności i rozkoszy no i oczywiście wielokrotnych no tych... wiesz o co chodzi;)... nie od dzisiaj wiadomo że nartowanie jest lepsze od... :o. ....no i słuchaj rad specjalistów co w technice poprawić... niech Ci te słowa dźwięczą w głowie cały dzień na stoku i całą noc w łóżku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Sławek a czemu jego nie kazałeś zbanować? Bugi śniegu Ci nie życzę bo jest full więc może w takim razie słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 jeżdzij chłopie do upadłego...życzę miłego wypoczynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2009 wrociłem:) zdjęcia i filmiki porobione więc ocenicie czy cos z moją techniką drgneło czy nie:) opis w oddzielnym temacie jak sie rozpakuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi