mihumor Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 A mi sie tez nie podoba, bez wzgledu na to czy to dla kogos to bzdury czy nie. I jest tyle dech doi probowania i testowania, ze moge sobie pozwolic na komfort pominieciach tych, a tych, nawet jak to takie nieoryginalne lub nieprofesjonalne. Jasne, ze tak. Chyba każdy ma jakieś marki i nazwy, którym z bliżej znanych czy nieznanych powodów nie ufa, których nie lubi nawet jak nie miał z nimi do czynienia. Ja na przykład myśląc o nartach mam jakąś wyraźną niechec do Blizzarda pomimo tego,ze nie miałem z tą marką nigdy do czynienia, brak negatywnych doświadczeń itp, to samo z Nordica. I to sie moze tyczyć nie tylko nart ale wieu innych rzeczy. Z ciuchami na narty też tak może być, są marki, ktore mi sie źle kojarza i w sklepie omijam je szerokim łukiem - tak jakoś bez wyraźnego powodu - nie podobają mi sie one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Bzdury godacie kolego, ale kazdy ma prawo miec swoj wybor. To tylko jeszcze jedno - po kiego sie ktos pyta i zada odpowiedzi, jesli tak "nieprofesjonalnie i nieoryginalnie" podchodzi do sprawy? To jest wlasnie wybor, a nie bzdury kolego. Nie dyskutuje ani z jakoscia ani z profesjonalizmem - TYLKO MI NIE PASUJE I JUZ. I tak sobie wyobrazam, ze kobiecie tez moze ni epasowac, bo ma taki grymas, a nie neguje zadnych opinii, nie zarzuca braku prfofesjonalu etc. A dech jest tyle ze mozna sobie z tym poradzic jak sie ma pefnego fisia. A kazdy mniec moze. Nie sadze aby kazdy lubil Pavarottiegi i Bergmana, choc wiadomo ze Slowacki wielkim poeta jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Wiecej w tym temacie nie poradzimy, wiec proponuje go zakonczyc, bo odchodzimy od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 Bezwzglednie racja Twa jest, ale musza cos dodac, bo mi sie marki pierdyknely. Mi "nie pasuja" blizzardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 (edytowane) ja teraz bym juz chyba dynastarki kupiła:) mojemu tak dobrze się na nich jeździ. nie dość że śliczne, to są takim diamencikiem nie każdy je ma:) czyli nie masówka, nie żeby mi się źle jeździło na Rossi ale te dynastraki mi się bardzo podobaja:) Edytowane 15 Marzec 2009 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2009 (edytowane) To widzę, że Blizzard ma już dwa minusy w tym temacie:D KDZ - Dynki są rzadko spotykane i to jest ich zaletą, którą niewielu dostrzega - i to jest druga, kolejna zaleta - choć bardzo podobna do tej pierwszej:D A nawet wtedy gdy Dynastar miał u nas "gorszą prasę", te dobre kilka lat temu to mimo tego białe Omeglassy 157cm podkute na czubach były obiektem pożądania wielu i poniekąd nartą kultową, że tak powiem. Edytowane 15 Marzec 2009 przez mihumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi