TCarving Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Witam wszystkich! Bardzo mi miło że mogłem dołączyć do waszego grona ludzi trochę odjechanych na punkcie narciarstwa:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Serdecznie witam. miłego postowania:) i nartkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Miło Cię powitać w ferajnie . Zapraszam do pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 I ja witam serdecznie! No to rozgość się i zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Strzala Witaj i dzialaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Witam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 siema siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Piąteczka z żółwikiem. Miłego i czynnego uczestniczenia w forum. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Hejka Czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Witaj w gronie zboczków:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Vitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 szczauka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 (edytowane) szczauka Witam Cię ciepło. Lepiej by było zimno,bo śnieg by dłużej leżał. Ale jakoś tak nie wypada. Dobrze,że TCarv... jest menem Bo ta Kasi "szczauka" mnie się kojarzy z pewną czynnością fizjologiczną. I gdyby to była dziewczyna mogłaby się uśmiać(albo zrobić to co robi szczauka) A może szczałka? Edytowane 14 Marzec 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Witka żołnierzu pisz pisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2009 Witam Cię ciepło. Lepiej by było zimno,bo śnieg by dłużej leżał. Ale jakoś tak nie wypada. Dobrze,że TCarv... jest menem Bo ta Kasi "szczauka" mnie się kojarzy z pewną czynnością fizjologiczną. I gdyby to była dziewczyna mogłaby się uśmiać(albo zrobić to co robi szczauka) A może szczałka? Figo, ja wychodzę z założenia że jak już pisać z błędami to iść na całość Dlatego "szczauka" a nie "szałka":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7ASIA Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Witaj , ja również jestem na forum od niedawna. Zadomowiłam się i polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi