Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 No raczej na pewno sie spotkamy. Wiem, ze Twoja marka rowniez bedzie obecna. My jestesmy od 25.04. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Nie damskie(ale nie wykluczam po konsultacje z siorą)ale o nartki dla wysportowanego "demona" prędkości po 40-ce długi i średni skręt dlatego obecne nartki jej nie odpowiadają ( myszkują przy szybszej jeździe) ja osobiście jeżdżę bardziej asekuracyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 To Head iXRC1100 albo Salomony Crosmaxy W12 - to są deski do szybkiego z.... z góry na dół bez jakiś zbędnych ceregieli i z niewielką ilością łagodnych skrętów. Jeszcze Atomic SX11 też by był podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 To kup jej Dynastar Speed - mamy jeszcze w odpowiedniej dlugosci. To jest najnizszy model z grupy nart rejsingowych Super narta ! Naprawde ! Do obejrzenia w dziale Kolekcja 08/09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 (edytowane) To kup jej Dynastar Speed - mamy jeszcze w odpowiedniej dlugosci. To jest najnizszy model z grupy nart rejsingowych Super narta ! Naprawde ! Do obejrzenia w dziale Kolekcja 08/09. http://www.dynastar.com/#/products/narty/ref=da8ge03/ jest jeszcze taka narta która służy też raczej do szybkiego poruszania się po stoku Edytowane 15 Kwiecień 2009 przez 1973marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 No tak, ale to jest damska narta gigantowa o promieniu FIS. Wiec nie proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walky Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Demon po 40! Zazdroszczę takiej sistry. To będzie trudno dopasować dobrą nartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Dzień w dzień po 10-15 km biegiem ,mnie by siłą nie wyciągneli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Informator sportowy Napisano 5 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2009 No to jak w temacie : pytania, porady :-) Jakie narty dla 6-ciolatki?? Rodzice raczej nie narciarze a dziecko ma okazję sie nauczyć. Jaka firma, na co zwracać uwagę, jakie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 5 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2009 No to jak w temacie : pytania, porady :-) Jakie narty dla 6-ciolatki?? Rodzice raczej nie narciarze a dziecko ma okazję sie nauczyć. Jaka firma, na co zwracać uwagę, jakie ceny ? Tu możesz sobie poczytać nieco z tego co pamiętam: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=8616 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2009 No to jak w temacie : pytania, porady :-) Jakie narty dla 6-ciolatki?? Rodzice raczej nie narciarze a dziecko ma okazję sie nauczyć. Jaka firma, na co zwracać uwagę, jakie ceny ? A moze informator by sie przedstawil, uzupelnil profil, itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 A jakie polecilibyście gigantki dla dobrze jeżdżącej amatorki? Chodzi mi tu o nartki o długości ok 175 i promieniu ok 24. Gdzie takie można kupić w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 A jakie polecilibyście gigantki dla dobrze jeżdżącej amatorki? Chodzi mi tu o nartki o długości ok 175 i promieniu ok 24. Gdzie takie można kupić w Polsce? u Robertów z dostawą do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 A jakie polecilibyście gigantki dla dobrze jeżdżącej amatorki? Chodzi mi tu o nartki o długości ok 175 i promieniu ok 24. Gdzie takie można kupić w Polsce? Droga "amatorko", a gdzie Ty chcesz jeździć z promieniem 24 m? Po drugie z takim promieniem to tylko serwisówki, bo żadna firma nie produkuje "sklepówek" z takim promieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 Na takich nartach chcę jeździć za granicą O to mi chodzi, że szukam serwisówek i nie wiem gdzie mogę je dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2009 Na takich nartach chcę jeździć za granicą O to mi chodzi, że szukam serwisówek i nie wiem gdzie mogę je dostać... u dystrybutora na polskę najszybciej niżej masz namiary na dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2009 A jakie polecilibyście gigantki dla dobrze jeżdżącej amatorki? Chodzi mi tu o nartki o długości ok 175 i promieniu ok 24. Gdzie takie można kupić w Polsce? A może coś takiego : http://cgi.ebay.de/Atomic-GS-12-Original-Worldcuprennski-2009_W0QQitemZ280341416697QQcmdZViewItemQQptZSport_Skisport_Skier?hash=item280341416697&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A13%7C294%3A50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi