Gość bobic Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 My mamy Excl. Sensation jeszcze w dlugosci 148cm jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 28 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 164cm i 85kg kobieta , jaką długość dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 28 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 bobic 164cm i 85kg kobieta , jaką długość dobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 146-148cm, nie wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 146-148cm, nie wiecej. Dlaczego "nie wiecej" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 29 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 My mamy Excl. Sensation jeszcze w dlugosci 148cm jakby co Po wiela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 Sorki, ale nie prowadze gieldy narciarskiej, wiec ceny nie podam ci na ogolnym Biznesmeni o kasie nie rozmawiaja, wiec podesle Ci info na PW jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 29 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 A czy można prosić o ceny na PW, bo muszę się zmieścić w budżecie, a czeka mnie zmiana butów (115kg) więc flex 130 Toż o tym już pisałem Czekam jutro dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 Przykrótko jakoś mi sie wydaje, na takiej długosci to moja żona jeździ, wzrost ten sam ale jest znacznie lżejsza - o ponad 30 kg. Moim zdaniem to koło 155 albo i troszkę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 Tak powinno byc podrecznikowo:) Jednak wszyscy wiemy, ze kobiety wybieraja narty do szyji lub jeszcze nizsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 29 Marzec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 (edytowane) Jak już pisałem teraz jeździ na Dynastar Omedriwe 06 na 162cm 103x66x88 ale wydają mi się dla niej za miękkie zresztą są już dość leciwe Edytowane 29 Marzec 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2009 Ja bym doradzał coś szerszego, głównie pod butem ale i na całości nie zawadzi ( widać po wymiarach, ze już lata ma ta narta) - długość to w tych okolicach raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Może pomożecie coś dobrać dla siory: 46 lat 166cm i 62kg wysportowana (maratony a w tamtym roku ośmiotysięcznik) uczyłem ją jak kończyła liceum, co rok w alpach, teraz od 3 lat na Salomon Streetracer 8 156cm ale źle jej się jeździ bo woli średni i długi skręt a te przy większej prędkości myszkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Duel Only 4 Women Witam. A może dla kobiety narty Duel model Only 4 Women? Nie będzie żałować! Prawdziwe damskie narty. Lekkie i przyjemne w prowadzeniu. Rdzeń drewniany itd. A jak lubi poszaleć to i na krawędzi wycinają łuki, ze hej!! Ten model już parę fanek ma w tym kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 hej Robert nie wiem dlaczego Witam. A może dla kobiety narty Duel model Only 4 Women? te narty doradzasz dla tej Pani:eek: czy ktoś napisał że ta Pani ma na imie Barbie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Tak te lub czarne. Na żywo są jeszcze ładniejsze. Największa zaleta tych nart to oczywiście rdzeń drewniany, bardzo lekkie i fenomenalnie prowadzą się na stoku. Zaprojektowała te narty wspólnie z Gianlucom jego dziewczyna Marczella. Marczella jest na zdjęciach, które są na folderze Duel, który jest na stronie. Dziewczyna wie jak jeździ się na nartach i ma pojęcie o potrzebach kobiet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 wszystko jasne Dziewczyna wie jak jeździ się na nartach i ma pojęcie o potrzebach kobiet! normalnie Marcelka zaprojektowała sobie pod kolor kurteczki:) magelan daj zdjęcie siostry bo niewiadomo jaką ma kurteczke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 he he siora jest blondynką gdybym jej takie pokazał to bym dostał po łbie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Ale jak śmigają na stoku. To się teraz przyczepiliście koloru nart i kurteczki. Na innych zdjęciach ma białą, czerwoną i niebieską kurtkę. Te kolory dobrze schodzą na Japońskim rynku! Myślę, że jak siostra zobaczy na żywca to zmieni zdanie. A jak stwierdzi, że mimo wszystko inny to polecam czarne Duel Only 4 Women. Śmigają tak samo fantastycznie jak te różowe! Nikt nawet nie zauważy koloru na stoku tak szybko będzie się przemieszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Dobra, kolega już się zaprezentował, tera na mnie kolej Polecam Ci Dynastar Exclusive Sensation grey w dlugości albo 153, albo 158 cm. Fotka tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Tu nie ma co prezentować tylko trzeba testować a potem kupować! Fotki tego nie załatwią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 To fakt. Najblizsza okazja na Hintertruxie od 26.04 do 2.05. ZAPRASZAM jako Rossignol i Dynastar - grupa sprzedająca najwięcej nart na Świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 14 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Czy jak ktoś pisze o nartach dla kobiety to muszą być one koniecznie w jakieś kwiatki czy esyfloresy? Mojej żonie naprzykład wcale sie takie grafiki nie podobają. Magelan może coś z serii Unlimited - Völkla, drewniany rdzeń, troche szersze pod butem i bardzo stabilne, dobre na trase i poza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 To może spotkamy się na Hintertux? Będę tam od 30.04.09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 to muszą być one koniecznie w jakieś kwiatki czy esyfloresy? Mojej żonie naprzykład wcale sie takie grafiki nie podobają. Padło pytanie o damskie narty więc za ciosem poszła propozycja damskich nart. Ale dla żony jest wybór czarnych bez kwiatków nowych nart Duel Only 4 Women z sezonu 09/10. Katalog będzie w niedługim czasie do pobrania ze strony. Zawsze zostaje Kneissl: biały, czerwony, czarny, grafitowy, stalowy, zielony, pomarańczowy, żółty. Wszystko bez kwiatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi